![]() |
sa cnm nabersin
|
iyim cnm ;)
|
yeni bir qüne mrb(:
|
JameS bLunT _ you aRe beAt!fuL
My life is brilliant. benim hayatım harika My love is pure. benim aşkım saf I saw an angel. bir melek gördüm Of that I'm sure. evet eminim o She smiled at me on the subway. metrodan bana gülümsedi She was with another man. o başka bir adamlaydı But I won't lose no sleep on that, fakat ben bu yuzden hic bir uykumu kaybetmeyecegim, 'Cause I've got a plan. çünkü bir planim var You're beautiful. You're beautiful. sen güselsin,sen güzelsin You're beautiful, it's true sen güzelsin,bu doğru . I saw your face in a crowded place, kalabalık biryerde yüzünü gördüm And I don't know what to do, ve ne yapacagimi bilmiyorum 'Cause I'll never be with you. çünkü bn asla seninle olmayacağım Yeah, she caught my eye, evet,o gözlerimi yakaladı As we walked on by. bizim geçerek üzerinde yürüdüğümüz gibi She could see from my face that I was, o benim olduğumu yüzümden görebilirdi Fucking high, yüksek beceriyordu And I don't think that I'll see her again, ve onu tekrar göreceğimi bilemezdim But we shared a moment that will last till the end. fakat bir süre paylaştık, sonuna kadar devam edecek You're beautiful. You're beautiful. sen güselsin,sen güzelsin You're beautiful, it's true. sen güzelsin,bu doğru I saw your face in a crowded place, kalabalık biryerde yüzünü gördüm And I don't know what to do, ve ne yaptığını bilmiyorum 'Cause I'll never be with you. çünkü ben asla seninle olmayacağım You're beautiful. You're beautiful. sen güzelsin,sen güzelsin You're beautiful, it's true. sen güzelsin,bu doğru There must be an angel with a smile on her face, yüzündeki gülümsemede bi melek var olmalı When she thought up that I should be with you. o düşündüğü zaman ben seninle olabilirdim But it's time to face the truth, ama gerçekle yüzleşmenin tam zamanı I will never be with you ben asla seninle olmayacağım |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
|
|
Her sabah güneş doğarken
Yeni bir güne başlarken Ne zaman ki güzel bir şey görürüm Sensiz içime sinmiyor Gözlerim arıyor seni Benim çocuk sevgilimi Bir ateş ki yüreğimi ah ah Alev alev yakıyor Seni bana vermediler Seni bana vermediler Mutlu olsunlar diyorum Elbet onlar da severler Bazen bir çiçek açarken Bazen bir çocuk gülerken Ne zaman ki içim taşar sevinçten Sensiz içime sinmiyor Dönüp te baktığım zaman Hatıralar ağlaşıyor Bir yara ki her yanımı ah ah İnce ince sızlatıyor |
Beğenirsin umarım...
Yaşam bizim hakkımızdır
Gelmiş isek bu Dünyaya Yaşam bizim hakkımızdır Hiç kimse alıp veremez Yaşam bizim hakkımızdır Her ırkta her din de dilde Bilinir bilinmez elde İster sağda ister solda Yaşam bizim hakkımızdır Kadınımız kalem kaşlı Maalesef tüm ömrü kışlı İster çocuk ister yaşlı Yaşam bizim hakkımızdır Yokluk ile boğuşmadan Bir köşede sığışmadan Bilinmeze kavuşma Yaşam bizim hakkımızdır Sanmadan kader ilahi Dersen yanarsın vallahi Tartışmasız ki billahi Yaşam bizim hakkımızdır Hem yasalar hem töreler İnsana saygı duralar Yurdusar’ ı da vuralar Yaşam bizim hakkımızdır Yaşam sizin hakkınızdır Umut Yurdusar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:10 . |