Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Kişisel Sayfanız (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=97)
-   -   ..TebessüM.. (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=23044)

goldberg 30/08/08 14:02

Alıntı:

_kolera_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 231267)
hakkını helal et cnmmm

ne o savaşa gidermiş gibi bi halin var...:11::11:

..TebessüM.. 30/08/08 15:31

Nasıl gecicek bu zaman . . .

Satan22 02/09/08 11:35

pişt ayın üyesi n habersin... ramazanla aran nasıl..:)

_kolera_ 02/09/08 14:30

senin uzun zamandır sesın cıkmıo bea:(

aşk hiç bitmez,bitmez derleryanlış..seven gözden düşer mi,düşmez derleryanlış..kabullenmek zor oldu,bi göründü bi kaybolduvarsın kaybolsunonsuz günler geçmez derleryanlış..kader adam seçer mi,seçmez derleryanlış..kabullenmek zor oldu,içim yandı kor olduvarsın kor olsunyaramazım döndün mü,duramadın geldin mi yoksabu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksakanadını açtında,uçamadın düştün mü yoksabir özür borcun var,o büyük gün geldi mi yoksasabrettim bekledim,hiç sorun etmedimbunlar yıkmaz beni,ben daha bitmedim aşkım bak dimdik ayaktayım hala hayattayımyaramazım döndün mü,duramadın geldin mi yoksabu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksakanadını açtında,uçamadın düştün mü yoksabir özür borcun var,o büyük gün geldi mi yoksa

..TebessüM.. 02/09/08 14:56

Alıntı:

Satan Revolutions´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 232521)
pişt ayın üyesi n habersin... ramazanla aran nasıl..:)

Sağol iyiyim çok şükür..
Ramazala aram cok iyi cok sükür ;) ..
Sen Nasılsın ? Senin nasıl gidiyo ramazanın ilk günleri ?

..TebessüM.. 02/09/08 14:58

Alıntı:

_kolera_´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 232551)
aşk hiç bitmez,bitmez derleryanlış..seven gözden düşer mi,düşmez derleryanlış..kabullenmek zor oldu,bi göründü bi kaybolduvarsın kaybolsunonsuz günler geçmez derleryanlış..kader adam seçer mi,seçmez derleryanlış..kabullenmek zor oldu,içim yandı kor olduvarsın kor olsunyaramazım döndün mü,duramadın geldin mi yoksabu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksakanadını açtında,uçamadın düştün mü yoksabir özür borcun var,o büyük gün geldi mi yoksasabrettim bekledim,hiç sorun etmedimbunlar yıkmaz beni,ben daha bitmedim aşkım bak dimdik ayaktayım hala hayattayımyaramazım döndün mü,duramadın geldin mi yoksabu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksakanadını açtında,uçamadın düştün mü yoksabir özür borcun var,o büyük gün geldi mi yoksa

Sağol cnm şarkı icin :)..
ya gözümü acamıorum .. dersane falan cok yoruluyorum .. gelip direk uyuyorum .. ama gene iyi dayanıorum takılabildiğim kdr takılıyorum ztn forumaa:) ..

Sen nasılsın cnm?

_kolera_ 02/09/08 16:01

ıdare pek ii oldugum soylenemez..ins. derslerın iidir:)

..TebessüM.. 02/09/08 16:04

iyi olmaya calıs canım beniim ..
derslerim simdilik iyi gidiyo insAllah daha iyi olur :)

goldberg 02/09/08 16:24

hşşşt napıyon selamsız...

..TebessüM.. 02/09/08 17:22

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:10 .