![]() |
:11:
|
barıştılar oh oh oh....:111:
|
İyiki varsın Doğum günün Kutlu olsun....:))
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sen doğduğunda yağmur yağıyordu. Aslında yağmur değil yıldızlar ağlıyordu. Çünkü aralarından en güzel yıldız kayıp, dünyaya doğuyordu. İyi ki doğdun canım benim... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun. |
SatanSatanSatanSatan... uf.. cok sevindim cokkk... dun saat 00.da ilk saskinligimi yasamistm bugun ikinci sevindiren sen oldunn... Pastamin en buyuk dilimi senin... :72: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:2: en büyüğü demi..:11: yaw yakınında olsaydık daha değişik bir şekilde kutlardık ama forumda anca bu kadar umarım beğenmişsindir...:2:
|
Cokkk sevindim.. emin ol.. :2:
Dun baglantiZade oldm.. size ii geceLer diLeyemeden ciktim .. Ruseni ugurLadin mi , yoLa cikti mi ? |
hı hı yola saldım..:85: saat 13:34 de msj atmıştı vardım die..:85: yani şuan orda.. için rahat olsun.. ondan hbr aldıkça sana ulaştırırım..:2:
|
Alıntı:
Saol Satan , bugun posta kutumun aLtini ustune getirdim ama bi gidis saatini yazmayi unutmush aceleci sincapp.. :) eLimde suyLa senden haber almaya gelicem .. :) |
bak suyla gelmen sevindirdi beni..:72: mrk yapma sen..:11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:41 . |