![]() |
Merak bapinca Satan baparim.. :) Zaten alti ustu dortbesh gun bishe.. sag saLim gider gelir ins..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:69: Temam.. |
Crazy Love..
Can hear her heart beat for a thousand miles and the heavens open everytime she smiles and when i come to her that's where i belong yet i'm running to her like a river's song she give me love, love, love, love, crazy love she give me love, love, love, love, crazy love :69: |
Ay isigi..
Eski bir aynada çogaliyordum. Birden On, onken yirmi; büyüyor kalabaligim. Firinci, demirci, sabuncu, meyhaneci; Deniz ben, sokak ben, agaç ben, yalnizlik ben. Kendimi içiyordum bardaktan, kendimi Disliyordum elmada.Yat kalk, uyu uyan Çevreye serptigim benler içinde ben Sonra gün batti, morardi daglarin ardi. Bir kus öttü ovada, baska bir hamurda, Aynamizda ay isigi gibi yansiyan.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kimse Bilmez..
Bulut geçti, gözyaşları kaldı çimende.. Gül rengi şarap içilmez mi böyle günde.. Seher yeli, eser yırtar eteğini gülün.. Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün.. Bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye..? Kimse bilmez, kimse bilmez.. |
Don Dolas Yine Bana Gel..
|
Yeniden su yürüdü dalıma yaprağıma.. Bir bakışın can verdi kurumuş toprağıma.. Çiçeğe durdu kalbim içtim parmaklarından.. Göz çeşmem suya erdi sevda kaynaklarından.. Bir ışık bir kelebek biraz çiçek biraz kuş.. Yeni bir ülke yüzün ellerimde kaybolmuş.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Soluğum bir kuş gibi uçuyor ellerine..
Kapılıp gidiyorum saçının sellerine .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gözlerinden göğüme sayısız yıldız akar.. Bir gülüşün içimde binlerce lamba yakar.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir kurtuluştur o an çağrılsa senin adın.. Sesin ne kadar sıcak sesin ne kadar yakın.. |
Ölüm bize ne uzak bize ne yakın ölüm..
Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:05 . |