![]() |
gece ıslak çıktım yola
söz verdim sana hız yapmamaya ama, annem hıçkırdı yıllar sonra babam yenik düşmüş yıllara sen hep dersin bana sevgin yalan senin gibiler hayatta geç yaşlananlardan yutkunup sustum, hassastı ruhun onarmak çok mu zordu gidenleri tüm şehir ağladı sen gittin diye mecbur musun hep en uzağa gitmeye gece ıslak bastım gaza söz verdim sana hız yapmamaya ama, annem hıçkırdı yıllar sonra babam yenik düşmüş yıllara |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Gece ağır ağır gelir.
Gelir başucumda bekler. Bana gittiğini söyler. Bir daha dönmeyeceğini de. Duvarlarının ardından... seni duymaya çalışıyorum hala. Buradan gittin çoktan ve gece bana bırak diyor. Birgün gelir,birgün geçer. Bazı şeyler hiç ama hiç değişmez. Her geçen anın sonunda hala... alışamadım yokluğuna. Gece ağır,ağır gelir. Gelir başucumda bekler. Bana bittiğini söyler. Bir daha sevmeyeceğimi de. Uyumaya çalışsam da faydası yok sana sarılmayı özlüyorum hala. Buradan gittin çoktan ve gece bana bırak diyor Birgün gelir,birgün geçer. Bazı şeyler hiç ama hiç değişmez. Her geçen anın sonunda;hala... alışamadım yokluğuna. |
|
Simdi çok yalniz... sensiz yatagim...
Doymadim sana .. aciyor canim... Seni...ah...seni... ariyorum... Öyle pismanim ki...ahin ömrüme... Agitin gönlüme... Ders olsun, lanet olsun... Her seyim sendin... degerini bilemedim... Ah burda olsan... neler neler vermezdim... Seni...ah...seni... ariyorum... Öyle pismanim ki... ahin ömrüme... Agitin gönlüme... Ders olsun, lanet olsun... |
|
Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum,
Bulduğumu zannettiğimde kendimden ayrı düştüm Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin Ne kadar uzağa gitsem de Gittiğim her yerde benimlesin Söylenecek söz yok, Gidiyorum ben. . . Hoşçakal,hoşçakal,hoşçakal,hoşçakal Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya, Şahlanıp gitmek içimde var Hoşçakal. . . Biraz su biraz yeşillik her yer benim evimdir Taşırım dünyayı sırtımda Her dil benim dilimdir Ama söylenecek söz yok gidiyorum ben. . . Hoşçakal,hoşçakal,hoşçakal,hoşçakal Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya Şahlanıp gitmek içimde var Hoşçakal. . . . |
|
her gün unuttum diyorum artık bitti
bugün yepyeni bir gün sonra küçük bir bakışın senin küçücük bir gülüşün alevlendiriyor külleri soranlara unuttum diyorum adı neydi hatırlamıyorum ben artık sevmiyorum yalan ama öyle demiyor içim susmuyor susmuyor kalbim hala deli divaneyim nereye baksam ne yapsam her şeyde sen güzelde ve çirkinde güzelde sevgin var insafsız çirkinde koyup gidişin sevmiyorum değişin |
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:42 . |