![]() |
Dudaklarımda bir ateş , Avuçlarımda alevsin..
Sensiz yalnız sensiz içim.. gözyaşlarım yağmur gibi yanağımı ıslatıyor.. Kollarım bekliyor seni, öpsem öpsem ellerini, yine de sana hasretim.. Dudaklarımda bir ateş, avuçlarımda alevsin.. Sensiz yalnız, sensiz hiçim ilahımsın sevgilimsin, sen benim Her.. şeyimsin.. |
Kuş Sayfaları..
Bir tren atılır kurşun gibi geceye.. Demir gibi gök yüklü tren karanlığın ürpertisine girerken.. Ötede kuşlar derlenir ana olurken bir gün doğumuna.. Kent horozlarla uyanır , sularla gerinir zamana geçerken ezanla.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sayfalar sayfa olurken Kuran'la.. Bir kuş yağmuru boşanır bilmediğim bir yerden .. Bir boranın patladığı bir yerden .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
misafir kabul edermisin...:)
|
Boğuk bir bakışın oluyor senin.. Bir girdap derinliğinde kayboluyor gibiyim.. Yok gibi yaşamak.. bu.. kalkıp kurtulmak gibi kalabalıktan.. Durma ,... bana türkü söyle Anadolu olsun.. Susuz dudak gibi çatlak olsun .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şu yalnızlık çıkmazında önümde niye Sen varsın.. Niye her şey bir anda kayıyor Sen kayıyorsun.. Kalbim niçin bu kadar yabancı Sen niye Yoksun.. Bir sam yüklü geceleri içimden atamıyorum.. Niye bunları bir anda unutamıyorum.. Hadi tut elimden... gök gibi...ölü kadar yalnızım.. |
Alıntı:
Zembilin kerameti mi bu ? :72: Hosgeldin.. :) |
hoşbulduk napiyon uyumadınmı daha..:)
|
Alıntı:
:18: Biraz sonra yaticam.. muzik dinliicem uykum gelene kadar.. sen naptin.."onsuz"..?? :) |
heç napcam mal mal gezdim..:72: eve geldim şimdi atırdırdım bişeyler ve şimdide forumdayım..:11:
|
Sen bu saatlerde atistirmaya devam et , " formda kalmayi "gorurusun.. :)
|
nie yaw nolucak ki...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:02 . |