![]() |
Bana seni unutturacak
Bir yer yok ki bu dünyada Dayanmalıyım, yaşamalıyım Senden kalanlarla Senle başladı, seninle bitti Göçmen kuşlar gibi bir vakitlikti Benden geçti aşk, benden geçti aşk Gündü ağardı, geceydi karardı Açtığı kapıyı kendi kapattı Benden geçti aşk, benden geçti aşk Tesadüfler hikayesi Bulduğum gibi kaybettim seni Senle başladı, seninle bitti Göçmen kuşlar gibi bir vakitlikti Benden geçti aşk, benden geçti aşk Gündü ağardı, geceydi karardı Açtığı kapıyı kendi kapattı Benden geçti aşk, benden geçti aşk |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Nedir derdin söyle diye
Bir gün bana sormadın Yüzüme bakmadın Bilsen nasıl acı çektim kendim Kimse görsün istemedim Candan seven birini bekledim Sen yoktun ki, bu kara günlerde Başkası vardı gönlünde Gerçekleri gördüm yeter dedim Bu günün birde yarını var Mutluyduk belki, bu güne kadar Ya sonra, ne yaparım senden sonra Acımadan geçer yıllar Zamanla yalnızlık başlar Yola çıkar pişmanlıklar Kal, sevgini de al Gidiyorum ben, sen hoşçakal Bugünlerin yarınları var Gidiyorum ben sen hoşçakal Bilmem nasıl yaşarım ben Böyle karşılıksız severken Kopmalıyız iş işten geçmeden Alışkanlık betermiş hepsinden Korkuyorum her biten günden Bırak kalbimi sen şimdiden Bu günün birde yarını var Mutluyduk belki, bu güne kadar Ya sonra, ne yaparım senden sonra Acımadan geçer yıllar Zamanla yalnızlık başlar Yola çıkar pişmanlıklar Kal, sevgini de al Gidiyorum ben, sen hoşçakal Bugünlerin yarınları var Gidiyorum ben sen hoşçakal Ya sonra Senden sonra Ya sonra Ne yaparım senden sonra Kal Nedir derdin söyle diye Bir gün bana sormadın Yüzüme bakmadın Anla beni sevgilim Bıraktım seni Kal hoşçakal |
|
Aklındaydı kaç zamandır
Bir türlü kendime soramadım Kaybedilmiş yıllar var ya İşte o yılları yaşamadım Artık birçok şeyin farkındayım Kaldığım yerden başlamalıyım Gizlendiği yerden çıktı öbür yanım Bir daha geriye bakmayacağım Hiç kimse üstüne bir şey alınmasın Birazda kendime yaşayacağım |
|
gizo kıs dööktürmüşsünn...:D hepsini okuyamadımm..ama okuduğum kadarıyla harikalardı...:)
|
dertlendim dedim sarkılarda bulum tesellliyi =)
|
iii ettin cnm:D
|
hg bu arada ne içersn
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:20 . |