![]() |
Ne ya baska.. :)
yarin bu saatlerde Admin sayimiz artarmi ki ? |
inşallah artar.. yani bi aksilik çıkmazsa..:85:
|
Keske daha guzel resimler kullansalarmish.. Sarkinin nakaratini cok sevdim.. |
Kara agaç gibi bagliyim , kati bir çag bu .. Her şey bir makine düzenine gidiyor.. -- düzen diyorlar beni çagiriyorlar -- Irmak yatagina siginiyorum , sinirli bir çag bu .. Baktigimiz her şeyde bir yalan kabugu.. Bir mercek düzenine baglaniyor gözlerimiz... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Şu dar odanin kati yalnizliginda Ve her şeyin çiplakliginda Durup bir pencereyi deniyorum Gizliligin dişina çikiyorum Araçlarin.. Insanlarin.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Şehrin ve meydanlarin ve kalabaligin ve herşeyin Içimde yalniz ve yapraksiz.. Bir kavak agaci büyüyor -- Çiplak ve göge dogru -- Ama küskün ama yalniz ama yapraksiz ve uzun Bir aglama duvari bu.. Yatak ve yorganin kuru yalnizliginda Ve aklin dar yalnizliginda Şehrin ve herşeyin Ve kalabaligin yorgunlugunda Saçlarin ve parmaklarin.. Ve gözlerin ve gecenin bu bulanik çaginda Ve aynalarin sig görünümünde Bunaliyorum... |
Ben geldim :2:
|
Isyerine geldim az once ama.. uf Rusen... Hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... :) :)
Cokkkcokk sevindim ... cook. :) |
Naslsın canım?
|
Super.. :)
Kalabalik oldugu icin yazamiyorum , cuma ritueli.. savas korkusu sanki, millet ilac depolama derdinde.. Sen nasilsin |
Yorgun. 3 gündür dinlenemedim bi türlü. Bunları saymasak iyi sayılırım. Zaman bi türlü geçmek bilmiyordu.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:15 . |