![]() |
Hatırla Sevgili'yi sende izliyorsun demek. ne güzel. Bugün vurdular Mahir'i.. Neyse seninle sohbet etmek çok güzeldi. İnşallah yarın da karşılaşırız. Allah namazını kabul etsin. Görüşmek üzere.:25:
|
bugünkü bölüm tam anlamıyla muhteşemdi!bi an o grubun içinde, defnenin,alinin yanında olmayı o kadar çok istedim ki.....
|
Bugünkü bölümü izleyemedim malesef.:65: Ben de onların arasında olmak isterdim gerçekten.
|
güzel bi bölümdü keşke izleyebilseydin..ee nasılsın?
|
Valla geç kalktığım için kaçırdım.
İyiyim, ne olsun uğraşıyoruz işte. Sen nasılsın görüşmeyeli? |
ben de iyiyim..en azından dünden ii sayılırm..okuduğum kitaplara o kadar kaptırıyorum ki kendimi kendimi başroldeki kişinin yerine koyuyorum sonra da şimdilerde olduğu gibi onun etkisiyle ruhsal bunalım yaşıyprum:)
|
Kitap okumak insanı işte böyle tkiler tabi.. Ben de bir ara okuduğum bir kitabın etkisinden iki hafta kurtulamamıştım. En son hangi kitabı okudun acep?
|
forumda gayet ii arkadaşlar olsa da bazıları çok sinir bozucu olabiliyor değil mi?gerçi kimin uımrunda kendi kendine ön plana çıkarmaya çalışan, ihanet eden ve sinsice hareket edenlerden de bu beklenirr.................................
|
yüreğim seni çok sevdi/canan tan
dönem içinde de okumuştum..çok beğendiğim için yine okumaya karar verdim salı başladı ve bugün bitti ikinci defa üzüntüye boğdu beni |
Alıntı:
Öyle mi? Boşver, forum güzel şeydir sinsilere inat...:72: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:07 . |