![]() |
Alıntı:
Ee anlat bakalım Daha daha ne var ne yok? Sen 2. sınıftamıydın bakiim? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?:20: |
ewt doğru..:)ne anlatayım walla bişi yok ki sınavlardan başka...
|
Van da hava nasıl desem? Mpl ne alemde?
|
sen vanda diil misin? mpal sürünüyo işte vanda sıcak çoook ama yazılılar bitsin tadını doya doya çıkartcam:)
|
Malesef ben şuan Van'da değilim..:19:
İnşallah sınavların çok gzel geçer de rahat rahat Van'ın keyfini çıkarasın...:69: |
amin hadi ben kaçar malum ders falan
|
Güle güle, Yine beklerim...
|
İşgal...
İşgal
geldiler o çirkin insanlar at hırsızları düşlerimizi alıp gittiler hipodromlara hapsettiler bizi ekranlara kilitlediler onurumuzla yenilmiştik önceleri oysa yetmez dediler bozkırın ve çölün acısını geçirmelisiniz boynunuza ve türkülerimizi susturdular göğü yırtan çelik kanatlarıyla bizdendi demirleri suları ve buğdayları toprağımıza tükürüp gittiler dağ çiçekleriyle kilimlerimize ördüğümüz esrarlı hüzünleri çıldırmış bir acıya çevirdiler o çirkin insanlar at hırsızları geldiler ve mat yıldızlarını şavkıyan göğümüze ördüler petrolün ve kanın çığlıklarını ezberlettiler körpe çocuklarımıza mavi akan ve birleşen nehirlerimize yeni yataklar çizdiler ağlıyoruz şimdi babalarımız ağabeylerimiz 'o iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler' [/b] Yaşar KEMAL (?) |
Ağlayı Ağlayı...
AĞLAYI AĞLAYI VARDIM PINARA
Ağlayı ağlayı vardım pınara Kirli yağlığımı yuvermediler Herkes destisini doldurdu çıktı Bana da bi damla su vermediler Elimde bir kadeh vardım kurnaya Hücum eylediler bana vurmaya Elimdeki kadehimi kırmaya Tuttular bir kaçı koyvermediler Al bu kadehini kaldır dediler Gözünün yaşıyle doldur dediler Bir fincan su verdik bildir dediler Sanki ya verdiler ya vermediler Çalıştım kadehim dolduramadım Kimseye halimi bildiremedim Gönlümün arzusunu aldıramadım Dileğim hekime deyvermediler Veysel bu sitemler canımı yaktı Güzellerde eda yoktur naz kalktı Herkes üç beşini aldı bıraktı Beni de bir kere evermediler Aşık Veysel |
Yav bugün herkesi çenemle rahatsız ettim yav... Ne çene varmış ben de yav... Dayak yemeden gideyim de yemek yiyeyim ben yav...:72:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:45 . |