![]() |
(...SHOW / Canlı Para)
YARIŞMACI: Ben fallarla ilgileniyorum... Mesela bu paranın üzerinde bir ev, bir araba görüyorum... Bir de sana kısmet görüyorum... DURUM: Soru sorulur, yanlış cevap verilir ve paralar kaybedilir) ENGİN ALTAN: Yol görünür genelde fallarda... Size de yol göründü... |
(...KANAL 7 / Mahmut Tuncer Show)
YARIŞMACI: Ben şimdi ne kazandım?... MAHMUT TUNCER: T ile başlayan V ile biten bir televizyon veriyoruz... YARIŞMACI: Boşluğa B harfi gelecek sanırım?... MAHMUT TUNCER: Evet B çok önemli bir harftir. B olmasa, Bülent’e ülent derdik...’ |
(...FOX - Bizden Kaçmaz)
MUHABİR: Kızınızı siz nasıl anlatırsınız?... NECO: Aslen normal bir insan... Ama televizyona çıkınca bir şeyler oluyor... |
Alıntı:
|
:2:
|
(...NTV Radyo / Maç Saati)
ÜMİT AKTAN: Çok iyi bir analizdi, teşekkür ediyoruz... Ne işle meşgulsünüz efendim?... TELEFONDAKİ ADAM: Ben Karacaahmet Mezaklıklar Müdürüyüm Ümit Bey... ÜMİT AKTAN: Çok memnun olduk sizi tanıdığımıza... Yeniden görüşmek üzere... TELEFONDAKİ ADAM: Bir gün karşılıklı görüşmek de isteriz?... ÜMİT AKTAN: Allah korusun... Yani ne kadar geç olursa o kadar iyi... |
:2:
|
(...TV 8 / Kral Çıplak)
OKAN BAYÜLGEN: Demişsin ki; “Einstein’la aynı kafadayım, eminim hayatta olsaydı beni çok severdi”... HİLAL CEBECİ: Evet... Onunla aynı kafada olduğumuzu hissediyorum?... OKAN BAYÜLGEN: Böyle olduğunu neden hissettin?... HİLAL CEBECİ: Einstein o kadar zekiymiş ki; eskiden geri zekâlı diyorlarmış... Bana da çok fazla geri zekâlı diyen olduğu için, ortak noktamızın çok olduğunu anladım... |
(...SHOW TV / Bugün)
SABA TÜMER: İlginç bir yanın var, Türkiye’ye geldiğinden beri aynısın?... PASCAL NOUMA: Ben değişmedim hiç... Böyle sevildim... SABA TÜMER: Bildiğim kadarıyla sen hep böyle “hair”sizdin?... PASCAL NOUMA: Hairsizdim ne?... SABA TÜMER: Saçsızdın yani... |
:20:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:30 . |