![]() |
hayırlı cumalar |
cuma günü günah işlemeden geçerse ,diğer günlerde selametle geçer
hayırlı cumalar |
hayırlı cumalar
|
" daha vakti var ,ilerde yaparım " demek,şeytanın mü'minlerin kalplerine bıraktığı vesvesedir .Hadis i Şerif
hayırlı cumalar ... |
ALLAH ım Sen bize,seni anlatan diller,seni anlatan haller,uğrunda geçen günler,sevginle dolup taşan kalpler,ihsan eyle !AMİN
HUZURLU CUMALAR |
kim bir hayra delalet ederse ona o iyiliği yapanların ecri gibi sevabı vardır hadis-i şerif hayırlı cumalar |
"Allah -ü Teala şöyle buyurdu ;Ey ademoğlu ,seni Kendim için yarattım ,eşyayı da senin için yarattım....O halde Kendim için yarattığımı ,senin senin için yarattığımın ayarına düşürme!..." Hadis-i kutsi hayırlı cumalar |
Ya Rabbim....! Gönlümdeki boşlukları öğle güzel şeylerle doldur ki bu kemiği olmayan dilim ALLAH kelimesinden başka bir şey demesin .AMİİN HAYIRLI CUMALAR |
"Günlerinizin en faziletlisi Cumadır bu sebeple o gün bana çokca Salatü Selam getiriniz zira sizin Salatü Selamlarınız bana sunulur" Hadis-i Şerif hayırlı cumalar |
İnsanı ateş değil ,kendi gafleti yakar ; Herkeste kusur görür ,kendisine kör bakar . Neye nasıl bakarsan ,o sana öğle bakar .MEVLANA hayırlı cumalar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:18 . |