![]() |
hekoo olm msn ii kapattın ama forumdasın ne iş?
|
yaw tvde maç yok muş daha dorusu şifreli bende izleyemedim...
dedim bari foruma takılıım... |
tmm da tv nerde... :11:
|
:11: :11:
|
:11: :11: :11: tam karsımda....
|
memnun oldum hikmoo:11: :1:
|
HOŞ GELDİN MESUDUM SAFA GETİRDİN...
|
Kapatmıştım kalbimin kapılarını
Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan Beni sen hayata bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi.. Yine öğrettin bana sevmeyi.. Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi.. Ne olur bırakma ellerimi.. Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadaşım Neredeydin bu güne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi.. Yine öğrettin bana sevmeyi.. Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi.. Ne olur bırakma ellerimi.. Bu güne dek hep keşke diyip durdum.. Her yeni başların sonunda yine aynı kelime.. Keşke; Yanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar, yanlış yüzler, yanlış aşklar.. Evet kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sonra sen çıktın karşıma Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha.. Ama bu sefer eminim.. Bu sefer keşke demicem.. Yıllar sonra senin için sölediğim tek şey İYİKİ olacak Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi.. Yine öğrettin bana sevmeyi.. Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi.. Ne olur bırakma ellerimi.. |
güzeldi hikmet..:D
|
Sıradan bir gün gibiydi
Nerden bilirdim Dağıttın beni Sen bir bakışta Elimi ilk tuttuğunda Laf lafı açtığında Götürdün beni Çok uzaklara Hangi gece başladı saate hiç bakmadım Bir şarkı seçtim sana dinlettim telefonda İçiyorum yine yalnız çaresizim yapayalnız İçiyorum yine yalnız çaresizim yapayalnız Bak şimdi ne oldu Kadehim boş bu son sigara Bir seni bitiremedim İçimdesin kadeh kadeh duman duman |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:07 . |