![]() |
kenji: eğitimcilerimizden biri :)
muhemar: tanımam tek bildiğim kendimi bildim bileli aynı evdeyiz :D ato: can dost ;) raps_witch , helin_helin , ismail karataş |
raps_witch forumun tek hatun repçisi :D
helin_helin onu anlatmaya yetmes kelimeler :D ismail bu aralar uğramıo nedense :( gizem-bume-wanteds |
gizem:cnmdır kendisii..:D
bume:foruma uğraramayanlardan..:D wanteds:nickini görünce aklıma çikolata gelioo..:D ato,sinem,tutsak |
sinem : yeni oldugu icin daha tanima firsatim olmadi :)
tutsak hakkında da bilgim yok :) aTo - DeNiz KızI - aLoSaR |
aTo : ne kadar kötü alışkanlık varsa(sigara,alkol,kumar..vs..vs.. :D) hepsini bünyesinde barındıran kişilik...canım kardeşim...ayrılamayacağım kankalarımdan bi tanesi...bununla birlikte altın gibi bi kalbe sahip,mert,delikanlı ve bir o kdr da ağır şahsiyet...arada bi beni üzsede görmezden geldiğim daha öncede belirttiğim gibi hayatta hiç ayrılamayacağım enden kişilerden biri...
denizkızı :forumda geyik yaparken tanıdığım...sitemizde yönetici olduktan sonra msnde yazıştıım....sitedeki herkes tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen değerli bi kişilik...her ne kadar yüz yüze görüşmemiş olsakda gerek forumdaki muhabbetimizden gerekse msn yazışmalarımızdan sanırım yeterince tanıdım dediğim ve kendime çok yakın hissettiğim her ne kdr gerçek hayatta bi ablaya sahip olmasamda bana abla hissini yaşatan çok tatlı,sevecen... biricik ablam. (daha yazacak çok şey.... :D) alosar: canımdan çok sevdiğim eşi bulunmaz bir dostum...kardeşim...dünyaya bir daha gelsem kankacıım arar bulurum yine seni severim dediğim biricik dayanağım....her şeyden vazgecerim ama ondan asla....çok hakkı var üstümde....hakkını helal et be kanka:)....ayrıca bana her zaman doğru yolu gösteren, her zaman benim iiliimi düşünen kardeşimden ötee büük şahsiyet...... helin_helin , qizemm , muhemar |
helin_helin:yorum yok..tanımıomm..:72:
qizem:sevdiğiim birisii...:) muhemar:yöneticilerimizden bitanesii...alosarın abisi bide..:D tutsak akustikci zyrec |
tutsağı tanimirem :)
akustikci bizim okuldan torunlardan heralde :) zyrec sewgili yöneticimiz saygı duyduyum şahsiyet MKtr - çikolataa - dankek - elegan - pardon nerde kalmştık - calimero 99 ( daha üye olmadı ama sözü war olacak :D ) |
mktr-tanımıyorum.Anadolu lisesine gidiyormuş
çikoolatta-tanımıyorum forumda çok güzel paylaşımları var.kendiside çok güzel olsa gerek.... kenji,sinem,gizem |
Kenji : biricik abimiz , forum düşkünü
sinem : Walla daha kendisiyle tanışamadım o yüsden yorum yok gizem : tatlı birine benziyo muhemar, satan22, zyrec |
muhemar= basketbolcu yöneticimiz
satan= feriduna benzer.:11: çapkın yöneticimiz zyrec= benim üniversiteden oda arkadaşım.çok iyi birisi.elinden gelen her yardımı yapar |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:33 . |