![]() |
portakal soyulurmuuuuuuuuuuu tadına doyuluuuuuuuuuurrrrrmuuuuuuuuuuu fener sana bi :11: fizandan duyulurmuuuuuuuuuuuuuuuuu :89: alamazmısıııııııııııııııın sen ne biçim delikanlısııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn :72: :11: |
yaw şimdi niye bunları yazdınki sen.. zorla satan gel beni delirt diyosun haaa :11:
|
:72: aklıma geldide :78: ağlama yöövrim geçer geçer :72:
|
zaten o aklından bigünde güzel bişey geçse ben satanlıktan vaz geçicem..:11:
|
:89: aşkolsun ben o kadar kötümüyüm :19: :72:
|
yaw yok ağlama hemen kötü değilsin sen uyuzzzzzzzsunnnnnnnnnnnn:11:
|
nan üstüne basa basa uyuzzzzzzz dme sıkarım topuklarına :85: :72: :46:
|
dur yaw sıkma hemen şaka yaptık..:11:
|
:72: başlarım şakanaaaaaa :85: :72:
|
bi biskrem versem..:11:
|
:72: ben biskremle kanacak kıslardan diilim :11: :11:
|
Helalinden bir tam altın...:11:
|
:72: o kadar ucuza gitmem :72:
|
ooo sende ama varya daha n verek sana..:11:
|
:78: :11: :78:
|
Boşver be yaşı başı! gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver?.. şöyle atıp koyu grileri-siyahları sabahtan, sarı bir kaşkol atabiliyor musun boynuna, ondan haber ver? koyma bir kenara yüreğini, aç kapılarını, gelene geçene yol verme girsin diye içeri ama gömme başını toprağa bir çift güzel göz uğruna. Bilirim yine yeşerecek bir çiçek bulursun bir dalda, ama aklını kaybedecek bir aşk varsa avuçlarında, bırak aksın yollarına. yağ geç, yık geç, kimse inanmazsa inanmasın. sen inan yüreğine, hem ona geçmezse kime geçer sözün?.. büyü büyü... bak ellerin ayakların kocaman. aklın da maaşallah yerinde, e ne diye tutarsın yüreğini uçmasın diye. akıllı ol, yüreğin gelir peşinden, boşver yaşı başı, aşk var mı aşk, sen ondan haber ver? takılmışsın yüzündeki gözündeki çizgilere. o çizgilerin yüreğine neler kazıdığını düşün, atmak mı istiyorsun kendini bir dereye soğuk bir kış günü, öl gitsin... parayı pulu savurup, bir balıkçı köyünde balık tutmak mıdır isteğin, savrul gitsin... Boş ver be yaşı başı, kim tutar seni kim, kendi yüreğinden başka kim?. Aklını al da öyle git, ister bir duvara, ister bir odaya, ister kıra bayıra vur da git. Dert etme ellerini, onlar da gelir seninle bırakmadıkça birine. O biri de gelir gerçekten istediğin oysa, seveceksen ve öleceksen uğruna... yaşa be, yaşa da öyle git, gireceksen toprağa... yaş 70'e gelse bile, hayat daha bitmemiş. sen mi biteceksin? çekeceksen bile bayrağı, yaşadım ulan dibine kadar diyemiycek misin? Can Yücel |
yaw zuzu beni çok duygulandırdın.. hemde benim gibi duygusuz bir insanı. kapayın gözlerinizi ağlıyıcam.. :19:
|
:89: :46: :89:
|
halen ağlıyorum hemde hüngür hüngür..:19:
|
dettt az önce kikir kikir gülüodun uyus :85:
|
yaw bu benim sayfam ağlamakdamı yasak uyus yaw.. bırakında bi güzel dökeyim içimi..:11:
|
iyi ağla hadi izin verdim :72:
|
geçti ama boşver... :11:
|
Sen ve Ben İki tekilden Bir coğul olan Biz olduk Hayatmızın dönemeç noktasında Bir yola cıktık Uzun ve ince Aşkımızı beraber büyüttük Yeni yürüyen bir çoğunun yürümesi Derenin ırmağını bulması gibiydi Zorluklar ve imkansızlıkları aşıyorduk Tek tek Biz vardık Sen ve Ben Ben ve Senden Olan bir düştük Bizdik Şarkılar bizi söylüyordu Kurulan bütün cümleler bizle başlayıp bizle bitiyor Gözlerimizde biz Hayallerimiz Rüyalarımız bizliydi Biz aşktık İçinde Bahar İçinde Huzur İçinde Mutluluk İçinde Sen İçinde Ben İçinde Biz Vardık. Bir hikayemiz vardı İkimizin yazdığı Kimseye anlatmadığımız Kimsenin bilmeyeceği ve anlayamayacağı Bize ait ve bize mahsus Biz sonra Yol ayrımına geldik Sen ve ben olduk Çoğulluğumuz bitti Beklenmedik bir zamanda düştük. Hikayemizin en güzel yerine birkaç sayfa kalmışken Beraber yazdığımız hikayemizin içinden adını aldın Hikayemiz Hikayem oldu Hikayemiz Boynu büyük öksüz kaldı Anlamsızlaştı Sen Ben Tekiz artık Ben Yorgun Bitkin Ürkek Dalgın Sen Uzak Yabancı Giden Dönen Sen Ve Ben Biz olalım diyorsun tekrar Yaşanmışları itelim bir kenara Bir perde çekelim üzerine Ve Başlayalım bıraktığımız yerden Ben Ne Yaşanmışlıkları Ne de Yaşadıklarımı Bir kenara ite bilirim Artık Ben ve Ben Varım Sen Yoksun :65: |
Yaw bu gerçekten çok güzeldi.. offf off uyuz insan seni şimdi gerçekten ağlıyıcam...:65:
|
ne oldu bana aşka geldim birden :72:
|
uyuz seni.. açtım müslüm dinliyorum.. :11:
|
seni seferim bilirsin pikaçuuuuuuuuuuu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şimdilik iyi geceler :106: |
bilirim bilmezmiyim uyuz..:11:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tüm ışıkları söndür öyle gel... Kimse Görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim.. Su olsam sensiz akmamki..... |
geldim çayını içmeye ;)
|
ii hoşgeldin kardeş.. :11: pek sitede görünmüyorsun sen takılamıyosun galiba sürekli..
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bööööööööööööööööööö :11: :11: :11: |
o ne yaw.. bismillah..:11:
|
:11: ne zamandır uğramamıştım bu sayfaya :72: bi kendimi hatırlatayım dedim :11:
|
nasıl girdin yaw sen içeri.. o kadar güvenlik önlemi aldırmıştım halbuki..:11: kapıdaki görevlileri de kandırdın demi..:11:
|
walla uzun zamandır giremiordum bu aralar yine girmeye başladım ;)
|
delüüüü zuzu sen ortalığı karıştırıyorsun kısss :11:
|
benmi :89: külliyen yalan :72:
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:16 . |