![]() |
ikinizde çok naziksiniz teşekürler sanırım dertkolik seninle ilk karşılaşmamz galiba
|
Öylesine...
Umut
Umut kalbe saplanmış Umut derde dermanmış Umuda bel bağlanmış Umutsuz zaten yanmış Umut binbir ayaklı, umut Güneşte saklı Umut edenler haklı, umut insanın hakkı Umut insanla doğar Umut yağmurdur yağar Kimi gün keder olur Kimi sevince boğar Umut binbir ayaklı, umut Güneşte saklı Umut edenler haklı, umut insanın hakkı Usanma yalanlardan Umutsuz kalanlardan Belki denize maya Umut et yarınlardan Umut binbir ayaklı, umut Güneşte saklı Umut edenler haklı, umut insanın hakkı Recai Mert |
evt öyle yaprak:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Vay... Beğendiğine inan çok sevindim...:2: Teşekkür ederim yoldaş... |
rica edrim:2:
|
yaaa ikinizde beni ağlatmaya niyetlisiniz galiba:79:bugünlerde duygusallığım üstümde zaten
|
bnm yeğenim ağlıyo onunla ilgilenip gelecem sizi biraz bekletebilirm,arkideşler.ksr bakmayın
|
Alıntı:
Rica ederim, kusur ne demek yaw...:18: |
geldim:)
|
Alıntı:
Duygusallığını tahmin ediyorum galiba...:72: Valla ben de biraz duygusalım bugün... Ağlarsak hep birlikte ağlarız, aman ha...:72: |
Alıntı:
|
DURUP DURURKEN
Durup dururken içimde bir şeyler kopup tıkıyor boğazımı, Durup dururken sıçrayıp kalkıyorum yarıda bırakıp yazımı, Durup dururken rüya görüyorum bir otelde, holde, ayakta, Durup dururken çarpıyor alnıma kaldırımdaki ağaç, Durup dururken bir kurt uluyor aya karşı bahtsız, öfkeli, aç, Durup dururken yıldızlar inip sallanıyor bir bahçede, salıncakta, Durup dururken mezardaki halim geçiyor aklımdan, Durup dururken kafamda bir güneşli duman, Durup dururken hiç bitmeyecekmiş gibi bağlanıyorum başladığım güne, Ve her seferinde sen çıkıyorsun suyun yüzüne... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
HOŞBULDUK
bi şiirle giriş yapayım dedim:) |
Alıntı:
Çok seviyorum ben bu adamı yaw... Çok çok teşekkür ederimmmm...:4::4::4: |
:85:aynen sevilmeyecek bi adam değil ki..yazdıklarına bir baksana..
|
yaprak nirdesin???:D
|
yaprak, ağlamıyorsun dimi?:72:
|
:72:
|
:72:
|
Bir tane de benden geldin...
DÜNYAYI VERELİM ÇOCUKLARA
Dünyayı verelim çocuklara hiç değilse bir günlüğüne allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar oynasınlar türküler söyliyerek yıldızların arasında dünyayı çocuklara verelim kocaman bir elma gibi verelim sıcacık bir ekmek somunu gibi hiç değilse bir günlüğüne doysunlar bir günlük de olsa öğrensin dünya arkadaşlığı çocuklar dünyayı alacak elimizden ölümsüz ağaçlar dikecekler NAZIM HİKMET |
güle güle bi hal olduk yaprak hala kayıplarda:D
|
ikinizede bu güzel şiirler için tşkler
:4::4::4::4: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hah gelmiş neredeydin yaprak???döveriz seni haa:D:Dşaka tabi ki
|
Hah geldi... rica ederim kendi adıma... yoldaş da kendi adına rica etsin banane...:72:
|
Alıntı:
:72: |
Başlamışken devam edelim...
GÜNLER
Geçip gitmiş günler gelin rakı için sarhoş olun ıslıkla bir şeyler çalın geberiyorum kederden. İlerdeki güzel günler beni görmeyecek onlar bari selam yollasınlar geberiyorum kederden. Başladığım bugünkü gün yarıda kalabilirsin, geceye varmadan yahut çok büyük olabilirsin NAZIM HİKMET |
rica ederim yaprak..:)ben öle cimri değilim kendi adıma da arkeolog adına da ederim yaprak hıh:150::):D
|
ya bırak bitirdin şiirleri ben de yazacam:)
|
Alıntı:
:72::72::72: |
burdayım ya galiba hatlar karıştı :85: şiirlerinizle bni mest ettiniz tabiki susarım
|
Gelmiş dünyanın dört bir yanından
Ayrı dilleri konuşur,anlaşırız Yeşil dallarız dünya ağacından Gençlik denen bir millet var,ondanın. NAZIM HİKMET |
Alıntı:
Banane kim önce yazarsa Allah Allah yaw...:72: Biraz hızlı ol sen de...:72: |
yadurun kavga etmeyin ayırmam
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Vay hıslısın.. Ben cevap yazmadan sen şiir yazdın. Valla helal olsun siye...:1:
Ayrıca yaprak, bu daha başlangıç yaw... İnşallah Nazım'n bütün şiirlerini burda toplayacağız...:72: |
SEN KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYOR OLABİLİRSİN AMA BEN ŞİİR DOSYAMDAN KENDİM YAZIYORUM!:d
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:41 . |