![]() |
tübitak hatırası...:(sonu hüsranla bitti ama herşeye rağmen o 3 gün en güsel günlerdendi..:)
|
gerçekten üzüldüm şüheda... bidahaki sefere inş daha güsel olur ;)
|
sağol...ne yapalım demekki hayırlısı böyleymiş ama en azından birimiz gidiyoruz ankaraya okuldan
|
ya suşim fotolar silindi mi???
|
hmm buda çok güzell şimdi senin görevin giden kişiye destek olmak :) fazla üzme kendini ;)
|
bide 2 dk msn e gel sana bişi soracam;)
|
buda can yoldaşım benim :)
|
sibel şu an giremem yaw önemli bişi mi war?
|
yok yok tmm..;) ya fotolara bişi olmamış anlaşılan flash a at..hepsini..;) anladın sen..:)
|
neşşllaa..:D ya bişi yaz ouff çıkacam şimdi hadi fotolara bişi olmuş mu???
|
:18:şüheda çabuk o resmi kaldır..!:18:
|
şüheda geçmiş olsun olsun gelecek sene başka bir proje hazırlarsın sana bir soru soracam sen "SITAR ÖZKAN" diye birini tanıyormusun gecen sene sizin sınıftaydı galiba.
|
şuhedacım görmedim hiç bugün okulda seni..noldu proje?? kabul edilen proje var mı bizim okuldan acaba merak ettim
|
Alıntı:
|
suşimm bi benim sorulara cevap yaz da!!
|
Alıntı:
hıı iyi işte o sana slm yolladı :D sizleri çok özlemiş |
CEZAYA hitaben...
|
sibelim yha bnm sms yoq cwp yazamıyorum sana...ödevi ben mi bilcem iki haftadır derslere girmiyom bide bana soruyon asıl bnm sana sormam lazım..:11:
|
şarkı süper şüheda paylaşım için teşk. :)
|
bişi diil:)
|
sibel ben dışarı çıkıyom ....k.i.b:) büşra gelio öptüm..
|
Alıntı:
|
ya bana gönderin ha ödevleri malum kontr kıtlığı çekiyom.:(.
|
tmm yolarız bb..;)
|
Adını anarım çoğalır sesim
Konuşmaktan düşünmekten özlemekten Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mış Di’li geçmişten tek yaramsın sen Sensiz kimse mi kimsesiz miyim bilmem Hiç bilmek istemem; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kime bu sözler??:D
|
tşk canım şarkı için..sagoyu bu şarkıyla tanıdım ben..belki de onun için en çok bu şarkısını sefiom:):D
|
|
millet yakında bizim okulun web sitesi açılıyo ben ,serkan,azad tarafından açılcak bekleris şimdiden:)
|
öykk serkan ve azad ben gelmiorum...
|
Rap yoldaşı gömdü,
Yaktığın tüm lambalar ani söndü, Dinle Kafkefi feyz al!... Ben maratona çıktım sen yerde topal. Gel yaralara tuz bas,hasıma el verdim kol gitti ah be hey-haaat Ben mektubu yazdım,sayfalarını ister yırt,ister kopart. Sago defteri dürdü,en büyük düşmanım nankör bir bücürdü, Aynaya bak yok sen ,cahile kalem çekiver,eski dosta yol ver... |
beyza işte bu sonunda seni de sagocu yaptım yani yapcam..:)
|
aşk sAkIZI^^^^
|
kız şuheda sen sewiomuydun bunları ya:18::18::18:
|
Biras Geç Oldu ama Sayfan Hayırlı Olsun ArkadaşıM .. :) |
hersey gönlünce olsun suhedacm
(öle bi içimdn geldi) |
seNdE HErŞEy yALANdı...!!!
|
sAgOpA
Biraz merhamet eyle...