![]() |
Alıntı:
|
ya hep siz geliyorsunuz ama bn yokum neyseki yarın artık rahatlıkla girerim
|
slm nasılsın yaprak
|
hani bugün rahatlıkla girebilirdin nirdesin kıs?kardeşini hep yalnız bırakıyon:(:P:)
|
teşekür ederim kayıpcım bu ne güzel süprüz bu ne şeref
gelişin beni mutlu etti hoş geldin sefalar getirdin her zaman beklerim |
geldim meleğim burdayım ya sorme annemle hasret gidermekten siteye giremedim
|
Selam yaprak, nasılsın? Anlaşılan annene kavuşmuşsun.
|
evet arkadaşım ben anneme gidemedim ama annem kardeşlerim ablam bana geldiler onları çok özlemiştim valla sen neler yapıyon sende ailene kavuştun
benim için aile kavramı çok ama çok önemli |
Asına çok sevindim inan.
Evet, aile benim için de çok önemlidir. Herşeyden geçerim ama ailemden asla. ( Büyük bir laf oldu, ama öyle ne, yapayım..) Ben de işte tatilimin son günlerinin keyfini çıkarıorum. Sizin oralar da sıcak mı böyle? |
büyük söz sana yakışır :11: buralar okadar sıcak değil dün çok güzel yağmur yağdı altında ıslandım çok güzel ıslanmak dene bak :72:
|
Evet ben hep büyük konuşurum.:72:
Valla buralara pek yapmur yapmıyor. (Bulutlarla aramız biraz bozuk da.:72:) Ancak musluğun altında ıslanabiliyoruz biz. |
KUŞLAR VARDIR
Kuşlar vardır, cana benzer havalarda; Soğuksa kar, baharsa yaprak; Bir başına büyür toprakta ömrümüz, Güneşle yeşil elleriyle çıplak; - Uslu ayaklarla başlamış yolculuk - Yürünmez öyle, bazen durulur, Ve iner erenler katına yorgunluk; Kapanır sukun üzre kitaplar. Nefeslerle sürüp giden yaşamamız Bir su kenarına gelir durur; Ekmekten, şaraptan öte nimetler vardır; Yürünmez öyle hep, bazen susulur. CAN YÜCEL Seversin diye... |
ben geldimm..
|
nasılsınız bakem??
|
OOO..! Yoldaş gelmiş.
Hoş geldin, nerelerdesin yaw. özledik seni. |
hoşbuldukk..ben buralardayım valla siz yoksunuz:)
|
yapraaakkkk kız gel buraya bak kardeşin geldi:D
|
Alıntı:
Biz de burdayız ama karşılaşamıyoruz bir türlü. |
öyle oluyor evet.ne yazık ki..ee nerler yapıyonuz..ee yaprak sen gelme bak ben seni napıyorum:95:oysa ki syfada görünüyorsun ama bişe yazmıyon:(
|
Ya biraz önce yazışıyorduk yaprakla ama ne oldu acep? Ben de merak ettim şinci ha..:20:
|
o hele bi gelsin görüşecez onunla:)
|
:72:
|
al sna yapak:95:al al:95::D
|
Artık korkudan gelmez.:72:
|
kendisi bilir valla baksana biz kullanıyoruz onun sayfasını:D
|
Bizene, sayfasına sahip çıksın dimi ama...:11:
|
evet haklısın:)
|
bak sen ben yokken benim günahımı alıyorlar kardeşimle arkadaşım bir olmuş :72:
ahanda geldim hadi bakalım şimdi yüzüme karşı konuşun bakim :11: yav vala ben bi yere gitmedim net gitti benim suçum ne |
:72: Benim bir suçum yok. Ben birşey görmedim. Masumum.:72::72:
Burdada net zayıf valla. |
seni seni demek sen masumsun ha yok ben anlamam çabuk kendinizi affettirin bakim :72::72:
sahi can yücelin güzel şiiri için tşkler |
canım kardeşim meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin bakıyon ben gelince korkudan saklandın dimi
|
çabuk çık ortaya :72::72:korkma dövmiycam
|
Misafir bahanesiyle kaçtı.:72:
|
hele bi gelsinde sonra hesap sorarım :72:
|
canım benim bugünlerde sesin çıkmıyor nerdesin bakıyom keyifler yerinde haftaya yanındayım
|
haftayı iplen çekiyorum hayatım bi an önce gel yav
|
SENİ SAKLAYACAĞIM
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde. Sen göreceksin duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın. Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın. Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım. Bir gün, tam anlatmaya... Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım... Anlayacaksın. |
SESSİZ GEMİ
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli. Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu. Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler. Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden. Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:21 . |