![]() |
guzel insana kucuk bi hediye..:2:
|
mnsde konuşarımmı saat 21:00 ne olur ağlıyorum:19:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
[quote=_kolera_;206140][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
teşekkürller arkadaşımmm nerelerdeydinnnn |
Alıntı:
fazlasıyla ödemiş olduunnn sana uğramak istedimm bizde adettir gelene uğramak ama kişiselde adresinii göremediiimm her zaman bekleriimmmmm |
mns aç ne olur
|
|
|
|
DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SâKin Qîßi GôRünCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLârIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM..! |
avucunu son bir defa, ağlamadan tutmak istiyorum gözlerim yüzüne küskün sazım sevgine suskun saati ayrılığa kurmuşum olmaz teslimiyet ziyan aklımı senle bozmuşum , içerim felaket kurşunlara geleyim istiyorum ölmek... ölmek istiyorum sevgilim sağ kalırsam affet.. |
|
ilk defa aşkın çaresizliğini gördüm gözlerinde her şey karanlıktı, sadece yüremekteydi sancıların bir gazeete köşesinde... Bense kirli bir çarşafa sardım tüm acılarımı ucu kırılmış bir umutla yaşıyorum sadece.... bildiğim tüm dualarla kutsuyorum adını duvarlara ve kılcar damarlarımda ne kadar sen varsan hepsini bir ranza dibine koyup ve gidiyorum.... geride kalırsan affet...... |
|
slm n habersin mattet.. çayın varmı..;)
|
olmaz mıı abiii hoş geldiinnn yoktunnn
:caylar::caylar: |
hoşbulduk.. bu aralar işlerim biraz yoğundu takılamıyodum.. çayda ii geldi sağol.. sen napiyon durumun nasıl..
|
iyi wallah bildiğin gibi sürgün deyim dahaaa
tatlı sürgünnnn :72: bi çay daha içermiyiz |
sürgünmü..:72: n sürgünü yaw..:)
içerim vallaha firarinin açmış olduğu yabancı slow parçayla ii gider wallaha..:) |
:caylar::caylar: çaylarda geldii sana özel tawşan kanııı
slow parcada biraz romantik mi oldu neeee |
kedi kana bana daha ii gelirdi ama tavşanda güzel..:)
parça güzeldi ama..;) |
kediiii acık olur diyeee sen demlii sewrsinn ya ondan deddimmmm tawşan kanııı:72:
aşk kokuyorduuuu ama parcaaa okuldada hep böylee romantiktiiiiiiii herkes kan kokarkenn firariii aşk kokardııııı:72: |
öyledir O..:)
hem ben genelde kızlarla buluşmaya gitmeden önce firariye giderim..:) o kokusundan biraz siner üstüme sonra allah n verdiyse..:72: |
bende miii öylee yapsammm mubarekk biiiriii maşalllahhhh canım kardeşimmm firarrrii:72:
aha çaylarda geldiii tamm istediğin gibi kedi kanııı:caylar::caylar: afiyet olsunnn abiiii |
kedi kanı olunca bi başka oluyo yaw..:72:
|
yazıktır sana abiii yaa bu yaştaaa bu kadarda kediii çayyı yazıktırrr kedilereee wallah zorr bulunuyorrrr taaa iskeleden yakaldımmm getirdimmmm :72:
|
yaw zaten arada bir çekiyorum öle her zaman değil..:72:
|
çanın ne zaman isterse uğraa abii senin içinn taaa özalp a gider bulur getirrirr kedii kanııı çayıı ısmarlarımmmm :72:
|
herdir ne yapisiz siz burda yavvv kan man firari aşk koku felan ne oluyor...
|
eywallah mattet sağol..:2:
içimden sanada bi şiir yazmak geldi birden..:72: çok duygulandım..:) |
he he gene yaz o tip şiirlerden duygusalmış heç duygusal değil.....
|
güzelll olurrr abiiii
|
mns aç konuşarım
|
Alıntı:
|
Alıntı:
işima var şimmddii sonra konuşuruzzz |
hayırdır la msn falan...:)
benim hiç msnim olmadı biliyomoson..:72: |
:72::72::72: