![]() |
geleceğin varsa göreceğinde var:137:
:72::72: |
:eek::eek:
|
:87: neşşla içn bu
|
ne saçmalıyon yine...
|
:33:hakettin:11::11::11:
|
:95:
:143: :62: :33: sende bunları hakettin...yeterli diilse söle yani:72: |
dün bomba bugün bunlar ben gerçekten korktum senden:174:
:72::72::72: |
dertkolik kadar olmasada elim ağırdır...bombaya falan gerek yok yani...nese kapat bu muhabbeti...eee anlat napiyon?
|
iii ya naplm bütn gün denizdeydim,sn napıyon hala kişisel açmdn
:20: |
açmak istemiyom...sizden geçiniyom...:72:
|
herzmn beklerm. (biz sölemesek geleceğn yokya):65:
bn diyomki hani sadece sen istediğnde biz konuşabiliyoz bi kişisel aç ordan kombine alaym(istemesen açma tabi):11::11: |
:174:
|
hşşşşt ceza geldinmi
|
geldim geldim
|
ben geldimde sen yoksun yaff
|
ya baksana kardeşm bu sene oks ye girdi ya van atatürkü yazmş abim ona orayıda kaznmş hani oda gitmekte teretütlü (milli piyangoyu yazsaydı yine sizden içm rahat olurduda) atatürk lisesi iiiimi hani gidip gitmemekte teretütlü sormakta fayda var size diye düşündüm
|
Ben Mpal deyim bisim okulla çokk yakın.. bisim okuldan sonra o okul gelio yani ii benim arkadaşlar var orda gayet memnunlar..
|
ortam falan nasıl
|
canSu yok netleri gitti galiba ben yardımcı olayım..
her lise ortamının olduğu gibi pek ii sayılmaz..bilirsin bide ağır başlı olmalı kendini arkadaşlarına kaptırmamalı..:) |
Ben geldimm!!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
o da doğru..:) |
ya sen milli piyangoda okmuyonmu çok mu uzak atatürke
|
ßana soruosan ewet milli piyangodayım bende..yoo o kadar uzak deil yakın yaa 2 adımlık yol..;)
|
sana sordum iiii işte kardeşimle tanışırsınz
|
olur benim için sorun yok..;)ben cansu neşla falan tanışırs..;)
|
tmm bn kaçayım kardeşm nete geçiyoooooo:1:
|
ok bye..da yaw bişe soracam kardeşin erkek mi kız mı..:D[[cansu sordu bende merak ettim]]:)
|
Tanışırısss :)
|
Alıntı:
|
:11:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] OoOo0o0o0o0o0o0o0o0o0o şşşşşşşşş .. 1 2 3 BEŞİKTAŞ ((: .. |
mas. ya senin sayfa tam muhabbet yeri olmus ben coook gec kalmisim nese size ii muhabbetler ben arada ugrarim ayip olmasin dieee
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Beşiktaşlı değilim ama sloganınızı çok kullanıyorum okulda falan (: Seninde Bjk'li olduğunu görünce atayım sayfana dediim =) .. |
aramızda olman güzel hoşgeldin
|
kİŞİselİn Vatana Ve Mİlletİmİze Hayirli Ve UĞurlu Olsun...!!!
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:38 . |