![]() |
Alıntı:
|
:111: Çok ŞÜkÜr YÜreĞİmİzİ SevİnÇle Dolduran Rab'bİmİze |
kandilin mübarek olsun elfidaaa
|
DUA KAPILARININ AÇIK OLDUĞU BÖYLE MÜBAREK BİR VAKİTTE YÜREĞİNDE OLAN HER DİLEK HAYIRLI KILINSIN HAKKINDA GECEN MÜBAREK OLSUN ALLAH'A EMANET OL |
Nerelrdesin Arkadaşim.......
Eğer O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer.Dayanılması o kadar da zor değildir, büyük ayrılıklar bile, en güzel yerde başlatılsaydı eğer. Utanılacak bir şey değildir ağlamak, yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer. Korkulacak bir yanı yoktur aşkların, insan bütün derilerden soyunabilseydi eğer. O kadar da yürek burkmazdı alışılmış bir ses, hiçbir zaman duyulmasaydı eğer. Daha çabuk unuturdu belki su sızdırmayan sarılmalar, kara sevdayla sarıp sarmalanmasalardı eğer. Belirsizliğe yelken açardı iri ela gözler zamanla, öylesine delice bakmasalardı eğer. Çabuk unutulurdu ıslak bir öpücüğün yakıcı tadı belki de kalp, göğüs kafesine o kadar yüklenmeseydi eğer. Yerini başka şeyler alabilirdi uzun gece sohbetlerinin, son sigara yudum yudum paylaşılmasaydı eğer. Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman, meydan savaşlarında korkular, aşkı ağır yaralamasaydı eğer. Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi duran zaman, beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer. Rengi bile solardı düşlerdeki saçların zamanla, tanımsız kokuları yastıklara yapışıp kalmasaydı eğer. O büyük, o görkemli son, ölüm bile anlamını yitirirdi, yaşanılası her şey yaşanmış olsaydı eğer. O kadar da çekilmez olmazdı yalnızlıklar, son umut ışığı da sönmemiş olsaydı eğer. Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri, her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer. Kahvaltıdan da önce sigaraya sarılmak şart olmazdı belki de, dev bir özlem dalgası meydan okumasaydı eğer. Anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel, namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer. Uykusuzluklar yıkıp geçmezdi, kısacık kestirmelerin ardından, dokunulası ipek ten bir o kadar uzakta olmasaydı eğer. Issız bir yuva bile cennete dönüşebilirdi belki de, sıcak bir gülüşle ısıtılsaydı eğer. Yoksul düşmezdi yıllanmış şarap tadındaki şiirler böylesine, kulağına okunacak biri olsaydı eğer. İnanmak mümkün olmazdı her aşkın bağrında bir ayrılık gizlendiğine belki de, kartvizitinde `onca ayrılığın birinci dereceden failidir` denmeseydi eğer. Gerçekten boynunu bükmezdi papatyalar, ihanetinden onlar da payını almasaydı eğer. Issızlığa teslim olmazdı sahiller, Kendi belirsiz sahillerinde amaçsız gezintilerle avunmaya kalkmamış olsaydın eğer. Sen gittikten sonra yalnız kalacağım. Yalnız kalmaktan korkmuyorum da, ya canım ellerini tutmak isterse… Evet Sevgili, Kim özlerdi avuç içlerinin ter kokusunu, kim uzanmak isterdi ince parmaklarına, mazilerinde görkemli bir yaşanmışlığa tanıklık etmiş olmasalardı eğer! ! CAN YÜCEL |
ELFİDA YA YETEEEEEEER KAYBOLDUNMU BULANA AŞK OLSUN Bİ SEVİNDİRMEDİN AĞIZ TADIYLA SINAVA GİRDİĞİM 6 DERSTENDE BAŞARILI OLMUŞUM :78: 7. HARİÇ KATKILARINDAN DOLAYI TŞK EDERİM DİPLOMAYA AZ KALDI YANİ UMARIM BU MSJ IMIDA YORUMSUZ BIRAKIRSIN:91: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ÇOK ŞÜKÜR TEŞRİF BUYURMUŞSUNUZ:2:GÖZLERİMİZİN GÖZÜ AYDIN...
ŞİİRİ SEVMEMDEKİ KATKINIZ TARTIŞILMAZ TEKRAR TŞKLER.. BENDE SİZE YAŞAMINIZIN HER ALANINDA BAŞARILAR DILERİM.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. Alıntı:
|
BEKLENMEK VE ÖZLENMEK KİMİN HOŞUNA GİTMEZKİ ALLAH OLMAYANLARADA NASİP ETSİN:79:
AMA BEKLETİLMEK VE ÖZLENMEMEKTE ÇOK ZOR OLUYOR TAKDİR EDERSİNİZKİ Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kıskanç
Kıskanç
Sakın bir söz söyleme... Yüzüme bakma sakın! Sesini duyan olur, sana göz koyan olur. Düşmanımdır seni kim bulursa cana yakın, Anan bile okşarsa benim bağrım kan olur... Dilerim Tanrı’dan ki, sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan kara toprakla dolsun, Kan tükürsün adını candan anan dudaklar, Sana benim gözümle bakan gözler kör olsun! Faruk Nafiz ÇAMLIBEL (Han Duvarları) |
:111:YAŞASIN BENİDE ÖZLEYEN VAR....
SİZ BENİ SEVİNDİRDİNİZ ALLAH'DA SİZİ SEVİNDİRSİN :106: Alıntı:
|
Dostuma özel.....
ELDE VAR HÜZÜN [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] söyleşir evvelce biz bu tenhalarda ziyade gülüşürdük pır pır yaldızlanırdı kanatları kahkaha kuşlarının ne meseller söylenirdi mercan koz nargileler zamanlar değişti ayrılık girdi araya hicrana düştük bugün ah nerde gençliğimiz sahilde savruluşları başıboş dalgaların yeri göğü çınlatan tumturaklı gazeller elde var hüzün o şehrayin fakat çıkar mı akıldan çarkıfeleklerin renk renk geceye dağılması sırılsıklam aşık incesaz kadehlerin mehtaba kaldırılması adeta düğün hayat zamanda iz bırakmaz bir boşluğa düşersin bir boşluktan birikip yeniden sıçramak için elde var hüzün ATTİLA İLHAN |
NEDENSE BU ARALAR BİRAZ HÜZÜNLÜYÜM NOSTALJİ YAPAYIM DEDİM SENİN SAYFALARINI İNCELEDİM...
HAYAT NE GARİP YARIN NE YAŞAYACAĞIMIZI BİLEMİYORUZ SÜPRİZLERLE DOLU... NELER KAZANDIRACAK NELER KAYBETTİRECEK YARINLARIMIZ KİMBİLİR? KİMİLERİ SEVİNİRKEN KİMİLERİ ÜZÜNTÜYE BOĞULACAK HANİ KABİRDE YAPAYALNIZ KALIYORUZ YA ÇOK İLGİNÇ GELİR BANA HEP KENDİ KANIMIZDAN CANIMIZDAN OLAN YAKINLARIMIZ BİLE BİZİMLE OLAMIYOR.... ASLINDA HAYATTA KİŞİSEL YAŞADIĞIMIZ ÇOK ŞEY YALNIZDIR YALNIZIZDIR. FARKETMESEKTE BAZEN GERÇEK OLAN BUDUR. ÖZELLİKLE HASTA OLDUĞUM GECELERDE... ÇOCUKLUĞUMDA ANNEMDEN HARİÇ YAŞADIĞIM ACIYI KİMSE PAYLAŞMAMIŞTI BENİMLE VE O ZAMAN GERÇEKTEN HER İNSANIN YALNIZ OLDUĞUNU ÇOK AZININ GERÇEK DOST(PAYLAŞAN)BULDUĞUNU VE BUNLARIN BU BULUŞU RASTGELE YAŞAMADIĞINI BİR BEDEL YAŞADIĞINI YALNIZLIĞI ACIYI YAŞADIĞIM GECELERDE GERÇEK DOST BULAMADIĞIMDA VE GERÇEK DOST BULDUĞUMDA ANLAMIŞTIM.DAHA ÖNCELERİDE BULDUĞUMU SANMIŞTIM.DEDİĞİM GİBİ SANMIŞTIM.KENDİMİ BİLDİĞİMDEN BERİ İNSANLAR İÇİN İNSANLIK İÇİN MÜCADELE ETTİĞİMİ HATIRLIYORUM.HEPTE MÜCADELEMDE HAKLI OLMAK İSTEDİM AKSİNİ SAVUNANLARA KARŞI; ÇÜNKÜ YÜCE YARADAN YERYÜZÜNE EN ŞEREFLİ MAHLUKAT OLARAK İNSANI İNDİRMİŞSE O ZAMAN ÇOK KIYMETLİ BİR VARLIK OLMALI DİYE DÜŞÜNDÜĞÜMDEN HEP ÇOK ANLAMAYA HEP ÇOK DEĞER VERMEYE ÇALIŞTIM. BUNLARI YAZMAK ŞU AN İÇİMDEN GELİYOR VE YAZIYORUM ZATEN HAYATTA EN ZORLANDIĞIM ŞEY YAPMAK ZORUNDA OLDUKLARIMI ZORUNDA OLARAK YAPMAKTIR.NEDEN SİZE YAZIYORUM ÇOK KIYMETLİ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNDÜĞÜM VE İNSANLAR-İNSANLIK ANLAMINDA EMEKTAR BULDUĞUM İÇİN YAZIYORUM Alıntı:
|
Alıntı:
|
...
Nur cemalimizin astarı kalmış bir tek, o da kaşık kadar...Vur kadehi ustam bu gece de sarhoşuz...Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz..İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz...
|
...
Ey her yoklukta varlıklara sandık kesilen; ey yoklukta varlıga kapı açar Sen, bizi yarattıgın vakit yokluktan getirmedin mi?Varlık seninle hos; senin mestin! Yoklugun kulagı da senin elinde, varlıgın kulagı da; ikisi de senin kulun, ikisi de senin yarattıgın sey! îkisi de senin hükmünü kabul etmisler, "Basüstüne!" demisler! HZ. MEVLANA
|
Ey isteyen, ey asık! Sana bu istegi vereni düsün; eseri yaratanı gör! Neden yaratana degil de, onun yarattıgı esere gönül veriyorsun 0, hep sana bakıp durmada!.. Halbuki senin gözün sagda solda! 0 sana, dilsiz dudaksız söz söylemede; sense,kulagını dünya masalına vermissin. HZ. MEVLANA
|
Alıntı:
SLM CAN DOSTUM:2:ÇOK ÖZLEMİŞİM GERÇEKTEN AZ GİBİ GÖRÜNEN ÇOK ŞEY YAŞATIYORMUŞ BURA BİR DAHA DEĞERLENDİRDİM BU AYRILIK ESNASINDA GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM O GÜZEL SÖZLERİ SÖYLETTİĞİNİZ VE İÇTEN DUYGULARI YÜREĞİME GÖNDERDİĞİNİZ İÇİN BEN SİZE MÜTEŞEKKİRİM.YAZDIKLARINIZ BENİ ÇOK DUYGULANDIRIYOR VE İÇİMDEN GEÇENLERİ AKTARMADIĞIMDA SANKİ BİR ŞEYLER ZİYAN OLUYOR BENİM GERİ BİLDİRİMLERİM SİZE BİR ŞEY KATINCA ÇOK MUTLU OLUYORUM GERÇEKTEN AYNI MEKANDA OLMUŞ OLSAYDIK BUNLARI HİSSEDEMEYEBİLİRDİK HİSSEDEMEYENLER GİBİ... BUNDAN MAHRUM OLMAMAK BİR NİMET DİYE DÜŞÜNÜYORUM.EN KISA ZAMANDA TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE LÜTFEN KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN... ALLAH SİZİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN......... |
...
Gitme diyemedim sana..
Demeyeceğim de.. Beni sevmek hakkını tanıdığım bir kadına -gitme-diyemem ben anlıyor musun? Çünkü kalacağına inanıyordum.Dedim ya sana inanıyordum. Ayrılığı gerektiren sebeblerin tartışması yapılamaz bence.... Sevmek istemektir.. İstemekse kalmaktır bir bakıma... Sevsen isterdin beni,istesen kalırdın ve...... hiç gitmezdin. Her çaresizliğe karşı durabilirdim Seninle, her şeye meydan okuyabilirdim seninle..Sevgin gücümdü,sevgimin acın olduğu kadar..Seninle paylaşmak vardı kederleri,tatları bölüşmek vardı dolu dizgin.Hepsi bir anda yok oldu görüyor musun? Kestiğin yerden kan akmayacakmı sanmıştın yoksa? Beni bırakıp gittiğin yer bir kan denizi şimdi... ''Senden'' diyordum,''Seninle'' diyordum,''Senin için'' diyordum. Şimdi Sensizim.. Seninle olmanın haksızlığını öğrettin bana... Artık Senin için yazamam bile.. Bana kendi idam hükmümü imzalattığın kalemi kırıyorum.. Ümit Yaşar Oğuzcan Sahibini Arayan Mektuplar |
Ben Sana Mecburum
Ben Sana Mecburum
ben sana mecburum bilemezsin adını mıh gibi aklımda tutuyorum büyüdükçe büyüyor gözlerin ben sana mecburum bilemezsin içimi seninle ısıtıyorum ağaçlar sonbahara hazırlanıyor bu şehir o eski istanbul mudur karanlıkta bulutlar parçalanıyor sokak lambaları birden yanıyor kaldırımlarda yağmur kokusu ben sana mecburum sen yoksun sevmek kimi zaman rezilce korkuludur insan bir akşam üstü ansızın yorulur tutsak ustura ağzında yaşamaktan kimi zaman ellerini kırar tutkusu birkaç hayat çıkarır yaşamasından hangi kapıyı çalsa kimi zaman arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu fatih’te yoksul bir gramofon çalıyor eski zamanlardan bir cuma çalıyor durup köşe başında deliksiz dinlesem sana kullanılmamış bir gök getirsem haftalar ellerimde ufalanıyor ne yapsam ne tutsam nereye gitsem ben sana mecburum sen yoksun belki haziran’da mavi benekli çocuksun ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden belki yeşilköy’de uçağa biniyorsun bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor belki körsün kırılmışsın telâş içindesin kötü rüzgâr saçlarını götürüyor ne vakit bir yaşamak düşünsem bu kurtlar sofrasında belki zor ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden ne vakit bir yaşamak düşünsem sus deyip adınla başlıyorum içimsıra kımıldıyor gizli denizlerin hayır başka türlü olmayacak ben sana mecburum bilemezsin Attilâ İlhan (Ben Sana Mecburum) |
SLMLAR SAYGILAR HAYIRLI CUMA LAR CAN DOST KEYİFLER İYİYDİR İNŞ.:2: |
Alıntı:
|
Gözlerim Gözlerinde
Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin?
Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin... Bir yelkenliyim şimdi ben senin limanında Fırtınalardan geldim sende dinleniyorum. Bu huzur, bu sessizlik hiç bitmesin diyorum; En eşsiz dakikalar sürsün senin yanında... Hiç yumma gözlerini, ışığın eksilmesin, Gündüzüm aydınlığım, ipek böceğim benim! Güz bahçemde açılmış o son çiçeğim benim! Yorgun kalbim seninle elem nedir bilmesin; Ayırma gözlerimden çocuksu gözlerini, O sakin o yalansız, o kuytu gözlerini ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN |
Çok özlemek ve sevmediğini bilmek...:79:
|
Ben senin varlığını seviyorum,
Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinede okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü s...eviyorum...... senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten.. Alıntı |
Ben umardım ki seni yâr-ı vefâdâr olasın/
Ne bileydim ki seni böyle cefâkâr olasın/ Hele sen kaide-yi cevrde eksik komadın/ Dostluk hakkı ise ancağ ola var olasın/ Reh-i aşkında neler çekdüğüm ey dost benim/ Bilesin bir gün ola aşka giriftâr olasın -Mihrî Hatun- |
Günlerden sonra bir gün , Şayet sesimi fark edemezsen, Rüzgarların, nehirlerin, kuşların sesinden Bil ki ölmüşüm. Fakat yine üzülme, müsterih ol Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini Ve neden sonra tekrar duyduğun gün sesimi gök kubbede Hatırla ki mahşer günüdür Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum Cahit Stkı Tarancı |
TAHİR İLE ZÜHRE MESELESİ
Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil, bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte yani yürekte. Meselâ bir barikatta dövüşerek meselâ kuzey kutbunu keşfe giderken meselâ denerken damarlarında bir serumu ölmek ayıp olur mu? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Seversin dünyayı doludizgin ama o bunun farkında değildir ayrılmak istemezsin dünyadan ama o senden ayrılacak yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı? Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık yahut hiç sevmeseydi Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Nazım Hikmet |
BİRİSİ
Bir şey var aramızda Senin bakışından belli Benim yanan yüzümden Dalıveriyoruz arada bir İkimiz de aynı şeyi düşünüyoruz belki Gülüşerek başlıyoruz söze Bir şey var aramızda Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek Fakat ne kadar saklasak nafile Bir şey var aramızda Senin gözlerinde ışıldıyor Benim dilimin ucunda Nahit Ulvi AKGÜN |
De Gülüm de gülüm! De ki: ela bir günde geleceğim İstanbul darmadağın olacak, saçlarım darmadağın. Hepsi, darmadağın! Üzülme gülüm! Toparlanacağız, birlikte, ayağa da kalkacağız, yürüyeceğiz de gülüm hem de çelikten toprağını dele hayatin! De gülüm! De ki: bitmiştir umut, bitmiştir sevgi, bitmiştir güven! Güven bana gülüm! Sana bitmemişliği öğretecek, tattıracaktır hasretten-hakikaten-ten değiştiren yüzüm! Göreceksin gülüm! Bekle! Hırslarımız, acılarımız gitgide ihanetlere hainlere, ezilmelere alışacak. Göreceksin-sevinçten ağlayacaksın gülüm-ki işte o vakit bana-doğrudur!- şair olmak, seni sevmek pek çok yakışacak! Bak! Şiirler var, mektuplar var, çocuklar var, sokaklar var, kediler! İnan bana gülüm, ölüm yok bir tek! Ölüm yok bize! Ölüm inananlar için sessizce kara kaplı kitaplardan çıkartılacak. Göreceksin gülüm! Bekle! Göreceksin! Artik hiçbir insan, hiçbir kavga ve hiçbirimiz bu dünyada, yapayalnız, umarsız kalmayacak! Küçük İskender |
SLM CAN DOSTUM ÖZLEMENİN ÇARESİZLİKTEN YAŞANDIĞI BİR AYRILIK DAHA YAŞAMAMAK DİLEĞİYLE... ''KULLUK YOKLUKTUR DİYE BELLETİR BÜYÜKLERİMİZ.... YOK OLMADAN VAR OLAMAYACAĞINI,YOKLUKLA CÜMLE VARLIKLARIN VARLIĞINI HER DEM DE ZİKREDERLER. SEVEN SEVDİĞİNİ DİLİNDEN DÜŞÜRMEZMİŞ ONA MEFTUN OLURMUŞ YA... BU YOKLUKLA OLURMUŞ... EĞER Bİ TENDE BENLİK VARSA ÇALINAN KAPILARIN ARKASINDAKİ SES''BENİM''YERİNE ''SENSİN'' DİYEBİLİYORSA KALPTEKİ BÜTÜN İSMAİL'LER KURBAN EDİLMİŞSE AŞKLA.... İBRAHİM'İ BİR TESLİMİYETLE... O ZAMAN FİLİZLENİRMİŞ İLAHİ SEVDA.... YA RAB! BÜTÜN VARLIKLARI BÜTÜN ''VAR''LARI ''YOK'' ETMEDEN NE VAR'SIN BENDE NE DE YAR'SIN ŞU GARİP GÖNÜLDE.... SULTANIM... YAR EYLE KENDİNE ŞU ACİZ VARLIĞIMIDA YOK OLSUN... BENDEKİ BÜTÜN VARLIKLAR SADECE SANA ULAŞTIRAN BİR YOL OLSUN...HAYIRLI CUMA'LAR Alıntı |
Alıntı:
|
Hayirli Cuma'lar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ''EY GÜL AŞIĞI HER NE YAŞANIYORSA BİL Kİ YARADAN TARAFINDAN GÖNDERİLMİŞTİR'' İLAÇ BAZEN ACI,BAZEN TATLI OLUR. SONUÇTA ACI OLSADA İLAÇ,İÇİNDE ŞİFAYI BARINDIRIR. ALLAH KULUNA ZULMETMEK YADA ACI ÇEKTİRMEK İÇİN SIKINTI VERMEZ. SIKINTI ÜÇ NEDENLE VERİLİR; YA GÜNAHLARA KEFFARET YA MANEVİ DERECENİN YÜKSELMESİ YA DA ALLAH'I VE AHİRETİ HATIRLATMAK DERT ALLAH'I GİZLİCE ANMANA VESİLE OLACAKSA,TÜM DÜNYA MALINDAN YEĞDİR. DERTSİZ DUA SOĞUKTUR DERTLİ DUA GÖNÜLDEN GELİR ''RABBİM YÜREĞİM YANARAK YALVARIYORUM BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ İSLAMIN HUZURUYLA SAADETE ERDİR.ACILARI RIZANA BİR YOL DİYE SEVDİR YÜREĞİMİZE...'' YÜREĞİM YÜREĞİNİZDEN GELEN DUALARI BEKLİYOR.... |
Alıntı:
|
Kıraç - Dokunmayın Ağlarım
Çaresizim içime akar tüm gözyaşlarım Kıyılara vurmuşum Boşluğa savrulmuşum Kendime el olmuşum Dokunmayın ağlarım.. Ben aşk mıyım günah mıyım Sevap mıyım İçim yanar bir garip Bir yangının külüyüm Dinmiyor ki böyle Sanki mahşer günüyüm Dokunmayın ağlarım.. Kıyılara vurmuşum Boşluğa savrulmuşum Kendime el olmuşum Dokunmayın ağlarım.. |
MÜTEVAZİ CEVABINIZ BENİ ÇOK HÜZÜNLENDİRDİ İLTİFATLARINIZ İÇİN ÇOK TŞKLER.BU HASSASİTETİNİZ ÖZENLİ BİR YAŞAMIN İŞARETİ BENCE........... ''MÜSLÜMANIN KARDEŞİNE GIYABINDA YAPTIĞI DUA GERİ ÇEVRİLMEZ'' (MAKBÜLDÜR)BU HADİSTEN YOLA ÇIKARAK BİRBİRİMİZE DUALAR GÖNDERMEK ÇOK ANLAMLI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.HER ZAMAN DUALARINIZDA OLMAK DİLEĞİYLE......... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:43 . |