![]() |
hayat'da askerlik yapıyorum.. daha 1 ay oldu işte.. sağol tşkler :)
|
anladım tamam. daha yeniymiş:2:
|
ewet daha yeni :79:
|
alışabildinmi ortama :79:
|
ehh iştee
|
umarım çabuk alışırsın allah kolaylık versin ne diyim...
|
sağol tşkler
|
DERİNİM GUZUUUM NASI ÖZLEMİŞİM SENİ CAN TANEM İYİMİSİN HA...NELER YAPIOSUN ÇOK ÖZLEDİM SENİ ÇOOOOOOK:2: |
iyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin m!gromm yaaa hoş geldinn :106:bu ara işler çok yoğun pek giremiyorumm
|
MErhaba Derin sayfanı bende ziyaret etmek istedim seninle çok denk geliyoruz ama tanışamadık bir türlü artık bir çay ikram edersin herhalde:2:
|
slm Japon güzelim:) nasılsın çok oldu görüşmeyeli seni çok özledim..Kendine iyi bak görüşürüz..
|
iyiyim bitanemmm sen nasılsınnn işler yoğun ondan pek bakamıyorumm nete girdiğim sürece bakmaya özen gösteriyorumm bir ara herkez kayboldu. sen nerelerdesin hem bakalım...
|
ßen sana kırgınım hayal kırıklığına uğradım bilmiyorum belki görmedin yazımı ama ben üüzldüm cevap vermemene :(
|
bana mı kırgınsın canım yaa iyide ben farkına varmadım kusura bakma
|
Önemli değil :(
|
ben neyi görmedimm canımm neye cevap vermedim tam olarak yorgunum işten geldim kafam dalgın gerçi yazıyorum ben ama
|
Kişisel sayfanı ziyaret ettim geriye bakarsan görürsün ben görmediğini bilmiyordum yargısız infaz yaptım galiba :S
|
kusura bakma canım yaaaaa ben uzun zamandır kişisel sayfama bakmadımmm görsem yazmazmıyımmm bunu şimdi gördüm.
Alıntı:
|
Hmm.. tmm sorun değil :)
|
canım sen kişisel sayfana bak diyince bakayım dedimmm görmemişsin diyince yanii görsem cevap vermezmiyimm
geç oldu ama hoş geldin ne demek bende senle tanışmak isterim tabiki çalıştığımdan sürekli bakamıyorum ama her girdiğimde senle denk geliyoruz sürekli bu arada hoş geldin sayfama kusuruma bakm... |
Yok önemli değil sen bitlisli esmere yazınca benim yazımı es geçtiğini düşündüm ama sorun değil bilmedne günahını aldım :) bu arada hoşbuldum :)
|
istediğin çay olsunn:caylar::caylar::caylar::caylar::caylar:
|
Teşekkür ederim güzelmiş çayın :2:
|
afiyet olsun canımm bu arada ben ayşegüll kocaelide oturuyorum 20 yaşındayımm çalışıyorum gerçi bunları yazmıştım ama olsun
|
ßen okudum ama ismini görmemiştim bende dilan mersinde yaşıyorum Tanıştığıma memnun oldum:)
|
bende memnum oldum canım sanırım okuyosun?
|
ewet okuyorum
|
neyse tanıştığımı çok memnum oldum oldum canımm benim çıkmam lazım artık yarın işe gidicem kendine çok iyi bak görüşürüz yine seninle ;)
|
Tmm ablacım bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum sende kendine iyi bak Allah kolaylık wersin iyi geceler
|
Bir Dostu Olmalı İnsanın...
Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... “Nereden çıktın bu vakitte” dememeli, Bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; Gözünün dilini bilmeli, dinlemeli, sormadan, söylemeden anlamalı... Arka bahçede varlığını sezdirmeden, Mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; Sen her daim onun orada olduğunu hissetmelisin İhtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, Kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kollarıyla, Dalları bitkin başına omuz, Yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı... En mahrem sırlarını verebilmeli, En derin yaralarını açıp gösterebilmelisin. Gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz. Onca dalkavuk arasında bir tek o, Sözünü eğip bükmeden söylemeli, Yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, Asıl yuhalandığında da yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli âlem içinde, baş başayken sövmeli. Ve sen, öyle güvenmelisin ki ona övdüğünde de sövdüğünde de Bunun iyilikten olduğunu bilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının, Günahlarının yegâne sahibi. Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş, Göz bebekleri bulutlandığında, fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında onun gözlerinden gelmeli yaş... Yıllarca aynı ip üstünde çalışmış, İki trapezci gibi güvenle kenetlenmeli elleri... Parkurun bütün zorluklarına rağmen, "Dostluğumuzu koruyabildik, Acıları birlikte göğüsledik ya Yenildik sayılmayız" diyebilmeli... Issızlığın, yalnızlığın en koyulaştığı anda, Küçücük bir kâğıda yazdığımız Kısa ama ümitvarî bir yazıyı Yüreğe benzer bir taşa bağlayıp Birbirimizin camından içeri atabilmeliyiz. "Bunu da aşacağız! Bir Dost" CAn Dündar |
Merhaba Derin
Eli boş gelmek istemedim . :) Umarım beğenirsin . |
beğenmek ne demek çok sağol daha önce okudum desem yalan olur şiirlerle pek aram yok ama gerçekten beğendim bunu çok teşekkürler.
bu arada hoş geldin kişiselime...sıra tanışmaya geldi senle bir süredir denk geliyoruz ama pek sohbet edemedik |
Hoşbuldum.Evet seninde dediğin gibi denk gelmemize rağmen tanışmak kısmet olamdı şimidye kadar. Aslında bayadır tanışmak istiyordum ama kimi sebeblerden dolayı çekindim açıkçası.Şiiri de beğenmene sevindim. Yorumlarından anladığım kadarıyla arkadaşlıklara önem veren birisisin. O yüzden önem verdiğin birşeyle ilgili olması için özel seçtim.
|
iyi tanımışsın bende senin paylaşımlarını takip ediyordum hasip şimdiymiş dediğin gibi bu arada senden kendine sayfa açarsan kişiselde hem paylaşımlarını bizimle paylaşırsın hemde seni daha iyi tanırız
|
Kişisel için erken olduğunu düşünüyorum. ßiraz daha zaman geçsin kısmet olursa o zaman açarım. Üyeliğimin ilk yılı dolduğunda açarım belki :)
Teklifin için teşekkür ederim yinede. |
anladımm nasıl istersen :)
|
Neyse ben çıkıyorum Derin müsadenle. Seninle tanıştığıma çok memnum oldum.Bu akşam bana forumda eşlik ettiğin içinde ayrıca teşekkür ederim .
Tekrar görüşmek dileğiyle... Hayırlı akşamlar. :25: |
iyi akşamlar bende çıkıyorum yarın işe gidicem malum bende çok teşekkür ederim beni yanlız bırakmadığın için görüşürüz allaha emanet ol
|
gökhan türken-rüya
Her adım anladım seni bana bağladı
Adı mutluluktu ağladım Nerdesin bitmesin Buraya kadarmış sevgilim Elveda diyen senmisin Gitme dur sakın Acıyor içim sensiz Gitme sevgilim Mutlu olsanda bensiz Belki bende hata yaptım Seni sevdim tek biran pişman olmadan Çok düşündüm çok yalvardım Tanrım alma canımı Teniyle bir gün buluşmadan Belki şimdi belki asla Ya ölüm ya aşk istedim dudağından Uyuyorsam bırak lütfen Sen kal aşk ben giderim Buralardan sabah olmadan... |
Burda da bir şiir paylaşayim dedim umarım beğenirsin...:2:
Yağmur Gemileri o gemiler ki yağmur taşır gece sabaha karşı birden korkularımıza bulaşır gök gürültüsüyle derinden o gemiler ki yağmur taşır gözümüz kamaşır şimşeğinden o gemiler ki başkalaşır çelişkinin diyalektiğinden gücü çok sonra anlaşılır insana eklediğinden o gemiler ki başkalaşır gelişir değiştirdiğinden o gemiler ki şafağa ulaşır ümitlerimizin ateşinden devrimden devrime yanaşır nasıl da büyür kendiliğinden o gemiler ki şafağa ulaşır bir çığlık gibi bedreddin'den Atilla İLHAN |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:03 . |