![]() |
Alıntı:
yaw iikide gelemedin... bende yoktum... zaten....sızmış kalmışım dünden... :11: :72: kenjide yine gün bitmiş soraa gelmiş. :11:.. alosar begüm ismail vs..vss.. takılmışlar işte.... :72: :11: |
:72::11: yaw bu gün bize göre değil yaw..:72::11: yatma günü yapalım bi ara.:72::11: bak o zaman herkes gelir..:72::11:
|
eet bencede yatın uyuyun siz:D:D:D
|
:72::11: sen n zaman geldin yahu..:72:
|
buralardaydım yaw genelde..bugün biraz sessiz kaldım:)
|
belli..:72: bugün forum baya bi sessiz yaw..
|
bekir bura bi bak:D:D:D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:11: :11: :72: yaw... baqtım.... dinnedin mi? cidden....
|
Alıntı:
eyw... saolasın kardeşim.... |
eet dinledim cidden hemde 2 kez:D ama pek beendimi söleyemem ben en iyisi orhancııma geri döniiim:D saygılar efeem
|
taam taam... dinlemende bişi.... eyw.... ama alıştıracam seni arabeske...:11: :72:
|
:72:
|
slm cnm ben geldim
tşk etmek için ugramıstımm sçs................. |
Aşk bitti
Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti Aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi Hiç bir şey olmamış gibi Boşlukta kaybolup gider mi Aşk hiç biter mi Kalır adımızla Bir sokak duvarında Bir ağaç kabuğunda Bir takvim kenarında Kalır bir çiçekte Bir defter arasında Bir tırnak yarasında Bir dolmuş sırasında Kalır bir odada Bir yastık oyasında Bir mum ışığında Bir yer yatağında Aşk hiç biter mi Kalır dilimizde Yinelenen bir şarkıda Bir okul çıkışında Bir çocuk bakışında Kalır bir kitapta Bir masal perisinde Bir hasta odasında Bir gece yarısında Kalır bir durakta Yırtık bir afişte Buruk bir gülüşte Dağılmış yürüyüşte Aşk hiç biter mi Kalır bir sokakta Bir genel telefonda Bir soru yanıtında Bir komşu suratında Kalır bir pazarda Bir kahve kokusunda Bir tavşan niyetinde Bir çorap fiyatında Kalır bir yosunda Bir deniz kıyısında Bir martı kanadında Bir vapur bacasında Aşk hiç biter mi SÇS CNMMM |
Toprağından dönsün yüzüm
Ölünce sevemezsem seni Kan ağlasın iki gözüm Ölünce sevemezsem seni Hak rahmetin görmeyim Gonca gülün dermeyim Muradıma ermeyim Ölünce sevemezsem seni Yaşamak yıldızlarda Seninle olmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında kalmak istiyorum Sevişmek hüner değil Yanında ölmek istiyorum Ben bu yerde ölsemde Ay yüzlüm yine elde Muhtaç olayım namerde Ölünce sevemezsem seni |
KENDİMDEN GERİYE Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim Herşey yalan, herkes sahtekar Giden gitti, kalan hep bin pişman Herkes düşman, herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda Hani görmek ister ya gözlerin Bir saniye için canını verirsin Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim Herşey yalan, herkes sahtekar Giden gitti kalan hep bin pişman Herkes düşman, herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda Mutlu gibi, umutlu gibi, bir düşte gibi... Sonsuzluk önümdeydi hep, ama gidemedim senden uzağa Herkes düşman, herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda... BİR TEK SENNNN |
valla gizem hepsini ayrı ayrı seçtii bekir haberin olsun.karar verene kadar basımın etini yedi valla...:D
|
yoklugunda Hep Bunlari Dİnledİm Ben
Gercİ Bİ Sarki Daha War Ama Onu Yazmiom Sevmİon Ya Ondan Yanİ... Sİmdİ Yanimdasin SÇs Askimm Her Seyİmm |
gizem hepsini ayrı ayrı seçti..seçene kadarda basımın etini yedi valla..:D
|
tşkkrler...... çok güzeller....
|
ben tşk ederim (:
|
ya bide ben hayırlı olsun diyem daa :)
|
eyw... baboşş... saol sende...
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :11: :11: :72: Gençlik YILLARI :11: :11: :72: |
:72: :11:
|
:11: :11: gülme ulen... baq senn fotolarını deşifre ederim haa... !!! :72:
|
şu dedenle olan resmin çok komik yaw görünce direk gülme başlıorum :72: :72: muzip bişidin heralde sen küçükken.hoş şimdi farklısın sanki :72: :72:
|
haıyrlı olsun umarım ossde en ıyı dereceyı alırsın
|
bu ne yaw..
:11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: birden gençlik yıllarımı hatırladım tutmayın beni...:79: :79: :79: :79: :79: |
:11: :11: nassı şirinim dimi... :72:
|
hemde ne biçim sirin mişsin
o yanındaki dedin mi? o daha da şirinmiş...:72: :85: :72: :85: |
:11: :72:
|
bişey ısmarlamıyacan mı...:72: :11:
|
çay ısmarliim... buyur.. :caylar:
|
teşekkür ettiim cane
beqircim ne diiersen bu gece saat 12/1 gibi hersey bizim olacak mı? bence olacak ...:85: ..... dierleri ağlayacak taabe..... şimdiden onlara gecmiş olsun...:11: :72: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum seni ben bütün kuşlara Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Bu dünyada beni en mutlu sen ettin Mutluluk ikimizin diye beklettin Ağlamaklı bir günde beni terk ettin Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum seni ben bütün kuşlara Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Beni böyle sev seveceksen,Oldugum gibi göreceksen, Girme gönlüme, girme ömrüme Ne dertliymis bu diyeceksen Sen dert nedir ne bilirsin ? Sen gönlümde Kâbe, sen meleksin Sen her seysin Sen ümitlerimin tek kaynagi Sen askin bence taa kendisisin Sevme diyemem, sev de diyemem Sen de dertli ol diyemem Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gireceksen Girme gönlüme, girme ömrüme Ne dertliymis bu , diyeceksen Görmedin mi gözlerimde Bir mahkumun en son arzusunu, hasretini Görmedin mi gözlerimde Seni çilgin gibi sevdigimi, sevdigimi Ister sevgi ol, istersen kin Isterdim benim ol benim Beni böyle sev seveceksen Kalbim senin gir gireceksen Girme ömrüme, girme gönlüme Ne dertliymis bu diyeceksen Söz, Müzik; Orhan GENCEBAY Yil ;1976 |
ooff beaaaaa..efkarlandırdın haa benii...
|
sağol bekir hayatımda dinlemedim ama kesin güzeldir:72:
|
valla üzli birasda arabesk dinle valla ii oluoo.:72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:43 . |