![]() |
sinem -sıcakkanlı ve samimi zaten bu bile onu sevmem için yeterli :D
helin zaten dünya tatlısı wanteds benim için özel olan üyelerden. özenli ve seçici oluşunu çok seviyorum. zyrec-satan22-muhemar |
zyrec:yönetici öğretmen abimiz...:D
satan22:adminimiz..bu aralar foruma gelmio sanki... muhemar:çok ii bi yönetici..hoş sohbet bi abi...alosarında abisi aynı zmnda... lastdesigner,calimero,atoo |
lastdesigner- cenewarın tekidir o :D
calimero- forum oyunlarının müdavimlerinden ato-ya çok sefiom ben onu bee.forum harici hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen çok benimsedim ben onu.çok akıllı çok. sinem-akustikçi-wanteds |
sinem:çok ii birii...çok sevdim kendisini..
akustikci:mpalden..hepsideki ereni sevio herhal...:D wanteds:yorumumu yazmıştım ben zten..:D :D dokerator,tutsak,satan |
dekoratör3501-canım abim.onunla aramızda hoş bir bağ olduğuna inanıyorum.kişiliğini tamamen yansıtıyor burada.iyi biri olduğuna hiç şüphe yok.bide ayın üyesi :5:
tutsak - bugün gitti :( össye hazırlanacak satan - su :72: garibimin işyerini su bastı helak oldu .çok sefiyem onu bee.bir zamanlar geyik bizden sorulurdu :D sayanora-zelal-nagy |
sayanora:tanımıorum henüz..
zelal:dostum cnm...çok seviorum onuuu....kardeşimm...herşeyim.. nagy:şair abla....:D muhemar,alosar,zyrec |
muhemar-o depodan çıksa süper olacak :D
alosar canım ortim zyrec ya çok sefiom onu ben.o sert mizacının altında bir melek yatayyor :78: helin_helin-bedevi-miss_maniac |
helin_helin:tanımıorum kendisini..:D :D
bedevi:eski üyelerden.... miss_maniac:tanımıorum şimdilik... lancelot,ismail_karakas,merve |
lancelot:tanımıyorum
ismail_karataş:çok iyi biri ve akvaryum bölümüne en çok ilgi gösteren merve:tanımıyorum çikolata,jack,calimero99 |
çikolatta :delinin teki çok hoş biri (alınma sakın sevdiğimizden)
calimero99:canım kuzenim bitanesi jack:valla tanıyamadım heralde korsanlardan olacaktı yanılmıyorsam:72::72: |
hani isimler :D
|
dur ben isim varem :D
zyrec, muhemar, zerguwan :D |
zyrec/bugün sınavı vardı ne yaptı acaba :D çok seferim onu patron nede olsa :p
muhemar/buraya gelmeme sebep olan kişi :D eminim pişmandır :D zerguwan/forumun kaçaklarından yok ne zamandır hackoogle-lastdesigner-satan22 |
hackoogle= çok ii dürüsüt birisidie Hekko çok severiz kendisini
ladtdesinger= o da çok ii birisi satan22 dün maçda tanıdım çok ii birisi oda ato -jack_sparrow-calimero99 |
ato-gelsede iki lafın belini kırsak :D
jack_sparrow-akustikçiye pek bi iltifat ediyo çözecem olayı :D calimero99- geyik kadrosunun vazgeçilmezlerinden helin_helin-alosar-isveç kralı |
helin_helin : süper bir arkadasım çok ii yürekli biri şok severim kendisini,
alosar : ne desem az kalır onun içim :D isveç kralı : dün tanıştım çok hoş biri , bi de çok belleşçi biri(belleşten bir sürü gol attı :D) deniz kızı, gizem, çikolata |
denizkızı : ii bi insan ne zamandırda gorusmuyoruz ozledim walla
qizem : tanımam etmem cikolata :......... ozledim kız seni muhemar , alosar, satan 22 |
muhemar: canım benim. 18 yıldır aynı evde yaşıyoruz :D. canım abim benim
alosar: alta devrediyom :) satan: iiyi biri. yaşlı adminimiz :D. maçta idare ederdi :D alosar, lastdesigner, isveç kralı |
alosar: cok seviyrem onu ya cidden ii bi insan
isveç kralı : tanımıyom ne zamndr yokum mazur gorun last designer : tanımıyorum gizem, helin, denizkızı |
gizem iyidir iyi - helin onu sewmiyorum - denizkizi bi tanedir kraldır :)başımın tacıdır ;)
jesterx - calimero99 - isvec kralı |
jesterx-çok sefdim onu ya çok muzur bi ifadesi var :D
calimero99-henüz teşrif etmediler :D isvec kralı-beni çok sefdi biliyorum :D çay delisi bide imzası çok güzel :D sinem-akustikçi-sayanora |
walla 3 ü hakkında da pek bilgim yok bi tek akustikcinin benim mezun olduum okulda olduunu biliyorum :)
jack sparrow - save your kisses - lastedesigner |
gizemm:sevdiim bi arkadaş
helin_helin: dünya tatlısı bi kız :o denizkızı: çoook sevdiğim sema ablam :o alosar,ato,sinem |
alosar-ortim en genç admin.yakında össye çalışmaya başlayacak :D
ato-ya çok sevdiğimi nasıl anlatabilirimki daha.herhalde tanımadan bir insan birini bu kadar benimser. sinem-çok sıcakkanlı ve hemen anlaştığım bi şeker :D siyo-satan22-muhemar |
siyooo 10 yllık dostum :) satan22 - biricik adnan abimiz - muhemar abiye sonsuz saygı duyuyorum süper bi insan :)
gizemm - peac_er - cikolataa |
cikolata ==> çok şeker biri mpal den sanırım
peac_er===>daha tanış olmadık tanışırız inş. gizemm==> iyi bi arkadaş. --------------------------- ato :11: , denizkızı, helin_helin . |
gizem..:ii biri...çok tatlı bi kız..
peac_er:tanımıorumm.. çikolataa:mpalde ii biri.. sinem,shyzade,merve |
Alıntı:
|
du yaw araya girme. bakalım bize ne dicekler :78:
|
sinem-aşk ve sevgi üzerine süper paylaşımlar yapan,foruma hemen alışan olmassa olmazlardan..
shyzade,merve-tanışmak nasip olmadı ato-merve-alosar |
ato:tanımadığım ama sevdiğim bi forum üyesi
merve:ii birine benziyo :2: alosar:tam olarak muhabbet edemesekte sevdiğim bi mpal mezunu vee muhemarın zavallı kardeşi :85: özge,sea star, gizemm |
özge : pek bilgim yok - gizem : ii bi kizdir - sea starda cok iyidir :)
gokhanaygun - jack sparrow - sinem |
Alıntı:
gokhanaygun: pascal uzmanı kardeşimiz :9 jack sparrow: foruma iyi alıştı sinem: bana zavallı diyen bi zavallı hackoogle, wanteds, lastdesigner |
hackoogle-çok sevimli bir kardeşimiz :Dders çalışması gerektiği halde asla forumumuzu yalnız bırakmayan hikmetimiz :D
wanteds-yeni fikirler üreten,özenli paylaşımları olan ama hiç arama yapmadan paylaştığı için bazılarını silinmiş linklere taşımak zorunda olduğum ve bunun içinde üzüldüğüm çalışkan üyemiz :D Lastdesigner-forumun diğer süpermodu.dünya tatlısı.bir ara gecelerin yargıcıydı ama :D düzeldi artık sanırım.oda öss ye hazırlandığı için artık çok sık aramızda olamıyor .çok sefiyem kardeşimi canım beko :D zyrec-nagy-erham |
zyrec:yönetici-öğretmen..:D
nagy:bu ismi duyunca aklıma hemen şiirler gelioo işte..:D erham:alosarların komşuymuşş..:Dvip üye... zelal,qizemm,muhemar |
zelal : bi sn bu bizim okuldaki zelal mi=)
qizemm: tanımıom walla muhemar : canım abim walla alosara ortagım ;) helin, wanteds , ato |
evt bizim okuldaki zelal...:D
helin:tanımm etmm..:D wanteds:paylaştığı yazıları şiirleri çok beğendiğiimm.. ato:yorum yok... nagy,zyrec,kenji |
nagy: tanımadığım için cok bişi diyemem ii birine benzio
zyrec: guzel forumunu guzel yoneticisi bi ara mahkemede eline dusmustum ;) kenji: walla onuda fazla tanımıom ama ii biri yaw =) qizemm, last designer , denız kızı |
qizemm= ilk defa gördüm yeni oldum için yorum yapmim
last designer=beko o bir dünya markası deniz kızı=forumda çok sevdim kişilerden birisi Zyrec-ato-alosar |
zyrec:yöneticimiz...
ato:yorum yok alosar:çok sevdiğim biri kendisi...nete veda edioo...bu forumda 2 kişiyi seviorum zten zelal ve alosar.................................. nagy,tutsak,sinem |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:21 . |