![]() |
yok yaw.. ve halen çalışıyorum bu gidişle çok sürecek galiba..
|
vuuv .. bi mola ver atıştır bişeler aç açına çalışma ;)
|
banne sen ısmarlarsan yerim..:)
|
ooo : ) çok misafirperversiin :p
tabii cnm .. senin canın sağolsun :) |
yaw altı üstü bi yemek.. n var bunda..:72:
hem yemek ısmarlarsan canım daha çok sağ olucak..:72: |
tamam cnm bende ısmarlarım senin canın sağolsun dediim aaa : ) :72:
|
İçimde yaralı bir aşk kaldı senden sonra.
Kaybetmek zormuş. Oysa ne kadar da kolaydı sevdalanmaya çalışmak. Aslında yoktun ya başta. Niye o yokluk şimdi anlamsız bir boşluk yaratıyor. Beni hayata bağlayan şeyler dönüp arkalarını gittiler. Hayat dedim de, üç beş kırık dökük kelimeyle anlatmaya çalıştığım herhangi bir şey. Hayat sana yakın, benden uzak şimdilerde. Nefes almak güç müydü eskiden. Yokluk, sensizlikle eş anlamlı değildi. Öncesi ve sonrası kayıp bir duygu bu. Unutmaktan bahsediyor şimdi içimde hareket halindeki yalnızlık. Öfke var birde ara sıra çıkıp gösteriyor kendini. Baktığım yerler boşluk. İçimden ağlamak gelmiyor. Gözyaşı yok. Düğümlenmiş boğazım. Sevdaya yakındı adın önceleri. Şimdi perişan halim seni sıradanlaştırıyor. Her şey koca bir yokluk. Peki var olan ne? Nedir şimdi yaşamak dediğin. Ya sevmek gerçekten eskiden kalma bir yalan mı. Düşlemeye bile korkuyorum seni. Şimdi sen gidiyorsun. Git. Kal diyemem. Tükettiklerim acıya yakın. Özlemlerim maskeli. Gözlerimde sisli bir şehir. İçimde yıkılıyor mabetler. Yüreğim enkaz. Şimdi sen gidiyorsun ya Boşlukta dağılıyorum ben. |
hayırlı geceLer adminm....
|
sanada ii geceler bekocum.. gerçi aradan birgün geçtikten sonra cvp yazdım idare et..:)
|
zamansız oldu ayrılığımız......
|
zannetim gelen hiç gitmeyecek
aşk yalan oldu ayrılık gerçek... |
mrb Adnan abi nasılsın?
|
Alıntı:
|
slm satan nbrsin yaa...:)
güzel bi şiir koyayım dedim... SEN BENİM SARHOŞLUĞUMSUN Sen benim sarhoşluğumsun ne ayıldım ne ayılabilirim ne ayılmak isterim başım ağır dizlerim parçalanmış üstüm başım çamur içinde yanıp sönen ışığına düşe kalka giderim. NAZIM HİKMET |
TANISTIGIMA MEMNUN OLDUM ADNAN BENDE OZLEM ESKISEHIRDEN SOK TATLIYMISIN SEN YAWW YAZILARINDA OLE:11: :11: :11:
|
Alıntı:
sen nasılsın şiir içinde sağol... |
Alıntı:
bende memnun oldum özlem.. foruma hoşgeldin.... |
:D
|
bekocum n habersin..
|
ii gibi be abi......sen NAsILsn?
|
yaw iim desem yalan olucak..:72: heç ii degelem..:)
işler bu aralar çok yoğun üstelik pc kafayı vurmuştu.. motoru indirdik..:72: dün ato gelmişti yanıma..:) |
(: allah şifa versin pc'ne abi.....açIm abi yhaw...yiyecek bisi'n var mı?
|
al benden de o kadar.. bende olsa olsa lastda olur die düşünüyodum..:72:
aslında yiyecek değilde içecek bişeyler olsaydı daha da makbule geçerdi..:72: |
(: saglık oLsun....bendede sudan baska hic bisi yoq icer msn aPpe?
|
kolonyada mı yok yaw..:72: karıştır biraz suya öle ver en azından...:72:
|
:D var kolonya.....ama vermem.....kör olursun allaa korusun....(:
|
:72:
|
|
hosgelmıssın satan ama ben yoktum kusura bakma ben her zaman beklerım caya :85:
|
tmm geliriz bizde her zaman çaya..:)
|
eeee jnm geldım sen nerdesın su cayı ıcelım yaww
|
eğer şimdi burdaysan içeriz..:)
|
nerdesın le cık artık ortaya
|
çıkıcam çıkıcam oda olucak elbet..:)
|
Sana Dair...
Yaşam kadar gerçek Yaşamak gibi SAHTE Öyle çok şey var ki Yaralayan insanı... Bir yürek çarpıntısı Onu her gördüğünde Öyle çok şey var ki bak Sana dair... Yanlış aşklar yaşadık Yanlış köprülerde Yanlış gemiler yakıp Aldırmadan İki damla su çaldık Zamanın pençesinden Aldırmadan, aldırmadan Mucize gerek bize Gidecek bir başka düş Bir düş ki korkmamış Zamanın karşısında Ve bir çağ gerek bize Ve bir çağ bundan özgür Öyle çok şey var ki bak Sana dair... Sonra kuşlar gitti Anladım dünya yorgun Sen yorgun, tortusu kalmış Eski bir korkunun Görmedin, duymadın Demedin bunlar kötü BİZ VAR MIYDIK? AŞK VAR MIYDI? ......Bu ne senden ilk kaçışım Ne de ilk düşüşün yüreğime Ne bu serden son geçişim Ne de son küsüşüm kaderime...... |
|
SATANCIM SIIR GUSELMIS KIMIN ICIN ACABA:85:
|
henüz bi sahibi yok..:) aranıyor..:)
|
BULABILECEKMISIN SENCE:85:
|
e tabiki bulunur canım..:)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:27 . |