![]() |
=)
|
söyleyecek söz kalmadı....biraz anlayıs istedim o kdr......
|
bende ...................
|
msn den cıkma bisii söliicem...
|
Alıntı:
|
|
Çok seneler geçti senden sonra
Ben hep yalancı aşklar yaşadım Hiç bir zaman ölmeyen şarkılar gibi Ben hiç seni unutmadım Şimdi hatırlarım, eski günleri Belki döner gelirsin bir sabah Ağlamaktan usanmadan Hergün ağladım durmadan Şimdi beni yalvartmadan gel Yaz yağmuru, düşer durur yüreğime Bir küçük aşk, yeter benim hasretime Sende benim yağmurum ol Damla damla yağ gönlüme |
|
Aşkım yuvam hazır mı
Gelsem yerım hazır mı İlk defa sevmedim mektubunu Senın bu el yazın mı Bıraktığın gibiyim Biraz daha sabırlı Hiç acelem yok otur yerıne Geldın de kalmadın mı Niye bu yürek yarısıyla kavuşmuyor Niye bu gönül başucuyla barışmıyor İçimde Senden bir parçan var uyutmuyor Garezine neden bu kaderim Ne zaman unut desem zorla vuru felek Boşuna değil önce bana huzur gerek Büyüsü bozuldu seninle sevişmenin Günahı senin bu kötü kaderinin Tutuğunduğun sağlam dalı kesmeyi Çok iyi halletin beni üzmeyi Oturduğum yerden bu ilişki Bitirecek güç yok güzelim Tutuğunduğun sağlam dalı kesmeyi Çok iyi halletin beni üzmeyi Oturduğum yerden bu ilişki Bitirecek güç yok güzelim Tutuğunduğun sağlam dalı kesmeyi Çok iyi halletin beni üzmeyi Oturduğum yerden bu ilişki Bitirecek güç yok güzelim |
BAYILIYORUM BU SARKIYAA YHAAA
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:39 . |