![]() |
aha bu son gittim..:72::25:
|
Zaten bu seferde gitmezsen banlayacam seni. Son 10 dkdır gidiyorsun :11:
|
Cok uzaklarda..çok uzaklar.. ...... Zaman izafi.... ben izafi.. :70: |
ohh afrikaya..
Gölgelere Dair.. Suların karardığı bir çağda birtakım günah yüklü gemiler harekete hazırdı / iyice biliyorum gölgeler vardı / kalın tasmaları vardı gölgelerin / ürkek sesler suları yarıyordu / bakıyorsunuz kuşlar bayağı gülüyordu / karanlık gölgeleri ürkütüyordu / onlar bağlı olmayı hoş görüyorlardı / korkarken ölümü düşünüyorlardı muhakkak. Kafaları kalındı belliydi Gözleri kalındı belliydi Kulakları kalındı belliydi Aslında kafalarının kalın olması / gözlerinin kalın olması önemliydi onlar için / incelik dedin mi kötülük geliyordu akıllarına. Onlar bir gemiye bindiler -- ben ona günah yüklü gemi dedim Onlar oturup tasmalarından ötürü gönendiler -- ben onlara gölge dedim Halbuki bana bakıp yadsıyorlardı / benim onları tasmalarından ötürü küçük gördüğüm belliydi / benim onları başında ve sonunda sevdiğim belliydi / ama anlaşamadığımız muhakkaktı. İşte ben bu noktada durdum Denize baktım iyi dedim Korkulu dağlara baktım iyi dedim Doğrusu hep doğaya bakıp iyi diyordum. Ama gölgeler giysilerle ilgileniyorlardı / utanıyordum Hep araçlardan söz ediyorlardı / ben utanıyordum Sonra bir çağ geldi / baktım kafamda karıncalar vardı / sonra yapılardan yollardan bıkmıştım / ıssız sokaklar beni ürkütüyordu / kötü meydanlarda boğuluyordum / suları borulara almalarına kızıyordum / hele hele hep düğmelere basıp yaşamalarına çok çok içerlemiştim / sonra kalkıp afrikaya gittim / ohh afrikaya. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kalkin...
Karanlikta Korkar Idamliklar.. Bak sabah olmuş.. Sag elim kement gibi bak sana uzattim.. Ben karanligim korkma ben karanligim.. Sessiz sabahlarin korkak idamliklari , Kalkin... Ben sizi mavi sabahlara sararim.. Yeni bir çaga giriyoruz bakin.. En serseri bombalar ensesinde kimsesizligin.. Öcünü kusuyor önünüze Bunalan sessizligin... Ey sari benizli idamliklar, Kalkin .. Yeni bir çaga giriyoruz bakin. Beyaz çarşaflarla al kanlar donarsa.. Senin kanin donarsa benim kanim donarsa.. Ben serin mezarlara muştular götürürüm.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
kapında ısrarlı zil sesi değişimin vakti geldi.. Vazonda su, güller ve hanımelileri.. Koparma derken bile kokusunu bildiğin çiçeklerin kökleri içimden kopar gelir.. Bir yetim bahçedendir sevincin .. bilmeyecek misin...? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Her su veren ele açmayan narin çiçek.. Kara gecelerin kör kelebeği.. Ellerimde gözlerim.. Hey..! ümit ışığım.. Gel desem.. Gelmeyecek misin..? |
Geldim bile :)
|
Gel dendiğin yer.. Beklendiğin durak. Kal dendiğin yer.. Yakınlar içinde ırak.. Güpegündüz düşlerinde.. Varolmanın bayramı.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:10 . |