![]() |
Yana yakıla ağladım sana...Yana yakıla dön diye bana...Uğruna neler harcadım canım anlamadın ya...
|
sevdim seni pişman değilim ben sana yarim düşman değilim söyle söyle aşkım duyayım seviyor musun anlat ki bileyim |
ister ah et ister kin duy kendine göre haklısın
adımı kötü an sonumu elinle yaz sende bir gün anlarsın dilerim anlarsın umarım ayrılık sana çok koymaz |
Yine aylardan kasım Sanki sende kaldı bir yarım Her nefesim her anım Sanadır canım |
dumanlı dağının başı yine duman oldu
ziyarete giden yollar kar boran oldu ... yiğidim evine geldi eller üstünde lele gülüm bir sal üstünde lele ela gözlerine kurban tatlı sözlerine lele lele.....:( |
yanımda sen kalbimde sen
bilmemki ne eylesem aklımda sen fikrimde sen neyleyim sen gelmesen |
|
bebekler ölene ağlayamaz ki
gitme baba diye yalvaramaz ki çocuklar babayı unutamaz ki dönülmez gidişin böyle mi baba bir mezarın taşına işte baban dediler ağladım elime hep resmini verdiler sordum çaresini o dönmez dediler dönülmez gidişin böyle mi babaaaaaaa |
Hasretinden nefes alamıyorum
Bu sevdamı inan anlatamıyorum Aynı yolda aynı dertler Bir ben yandım Kurtulamıyorum yarabbim yardım et bir defa Kurtulamıyorum ben hazırım yoluna:(:(:(:(:( |
Çektin gittin ne diyebilirim Sen de sevdin buna da eminim Nasıl da İstedim herşeyi çözmeyi Bir bilseydin |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:00 . |