![]() |
hoşgeldin dicm ama bence ben hoşgelmeliim
sf hayırlı olsun.. |
hem bne hb sende hq cnm(: nbrsin ayrıca tşkkler...
|
neese bne kaçar çarşı da işim war herkeze iyi qünler millet...
|
_yaLıN melekLerİn sÖzü waR_ Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadın Razı olamadım sensizliğe Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korumuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var |
yalının bütün şarkıları çok hoş..bizimle paylaştığın için sağol canım..:)
|
Gelmiş bahar gecmiş yazlar neyleyim
Dinleyin derdimi daglar söyleyim O yardan bir haber verin öleyim Vallah vallah öleyim billah billah öleyim vallah vallah Hat havina gunde me le wexta reza min got şexe digot le le di nav peza Ez e te bırevinim le şevda reza Were were le dilbere were were Le esmere were were ................................... Halim cok perişan bagrım yaralı Şu dünyada bir yar sevdim el aldı Konuşacak bir tek dostum kalmadı Vallah vallah kalmadı billah billah kalmadı vallah vallah Toplayacak bir tek gülüm kalmadı Vallah vallah kalmadı billah billah kalmadı vallah vallah |
Alıntı:
Ne kadar güzel bir paylaşım... Bunu bir de Hozan Beşir'den dinlemek daha da güzel. Bu arada, görüşmeyeli nasılsın? |
iyim saoL bne bu türküyü rojda dan dinlemiştim çoq qüzel sölüyo..
sen nslsn? |
Ben de iyiyim sağol... Uğraşıyoruz işte ne olsun.
Evet Rojda da seslendirmişti bu şarkıyı. |
$ebO//bU a$k fazLa saNa...
denize açıldım sevmeye sevilmeye anladım sevmek gibisi yok yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye damlalarda yüzmek gibisi yok yokluğum varlığım bir dünüm yok yarınım sır nasıl inanaırım sana bu yürek ağır bana sevgin öyle uzaklarda nefes alsan da yanımda bu aşk fazla sana |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:13 . |