![]() |
Alıntı:
|
Nbr,.?
|
iidir gizem sen n habersin..
|
iiidr adamın biri ile konusuom....
|
bu saatte hangi adamsa yakallamışsın yine.. ne iş..:72:
|
yok bişi be uyusss
|
ii hade öle olsun bakalim..:72:
|
Alıntı:
Nesine gircez iddiaya :p :72: |
nesine istersen..:)
|
nesine istersen..:)
|
slm satann...:) nasılsınn?:
|
hoşgeldin helin.. iim sen nasılsın..
|
saolasın idare ediyoruz..:)
|
Gittiğin O Yerlerde Huzurlu Musun ...
Gittuğun o yerlerde Söyle huzurdamisun oyy Geride kalanların Söyle farkındamisun Atun beni denizlere Vermayun ellerine oyyy Zaten hasret kalmiş idum O deniz gözlerine Gidupta dönmemeye Söyle yeminlimisun Dönüpta görmemeye Dayanabilirmisun Ey göklerin yıldızı Benim farkımda misun Benden ayrı yaşamaya Dayanabilirmisun Atun beni denizlere Vermayun ellerine oyy Zaten hasret kalmiş idum O deniz gözlerine Hoşuma gitti atiim dedim uyuscum :) .. |
oy oy oy bu benim parçam..:2: çok seviyorum ben bunu yaa çok teşekkürler...:2:
|
Beğenmene SevindiM .. Çook Ricalar EfeniiM :2:
|
:2:
|
vaay adNan abi seNi....buralarda göRmek ne güZel....? (:
|
he vallaha çok güzel..:72: napiyon canım kardeşim.. yaw işler yüzünden bu aralar pek nete takılamıyorum.. baya bi uzak kaldım ama artık yawaş yawaş eskisi gibi olucam..
sen napiyon peki söle bakem..;) |
walla napaLm abi.....yha.....aYnı tas aYnı hamam...bende geceden geceye takılabiliyorum.....bide belki haftasonları......
|
onada şükür.. bi ara görüşelim yaw forumdan kimi bulursan getir takılırız biraz fotoğraf falan çekeriz ekleriz siteye.. bu hafta yokum istye gidiyorum ama haftaya ruşenide beraberimde getiricem o zaman geliriz bir araya.. benim şimdi acilen duşa girmem lazım..:72: kib görürüşüz dostum...
|
Bööh :)
|
|
$arkılar yannış annaşılmasın sadece Satan uyusuyla muhabbetim olduğu için beğendiğim şarkıları atıorum ;) :) .. [ dimii satan :p ]
|
sen üzülme satan inanıyorumki üye sayınız rekor kırcak :1:hislerim kuvetlidir hele bn bu sitedeysem:85:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
amaa bende çıkıo ./ |
o zaman burda sorun var.. başka bi yerde bakarım.. ten ağlama yeterki canım tmmı..:2:
|
Alıntı:
Ağlarsam mutlu olursun bee uyus :72: |
ben geldim..:) yani gelebilir miim..:D gerçi bişi yazdııma göre gelmişimdir ama neyse offf..nasılsın..:)
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eed çok güzel pööhlerim ben :p :72: |
bi karşılaşsak karşılıklı içeriz bişiler ama neyse sende kib görüşürüz :)
|
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:47 . |