![]() |
Anladim, hersey bitiyor Her seferinde yine ask kaybediyor bizi Anladim, herkes gidiyor Her seferinde yine cok acitiyor bizi Gözlerine bir bak, nasilda parlak Beni ugurlarken yine yüzüme böyle bak Gözlerime bir bak, nasilda islak Bana hoscakal derken, onlara iyi bak Aglamadan, aglatmadan gitmelisin simdi burdan Yagmurlardan rüzgarlardan hesap sor bu sokaklardan Gitmelisin simdi... Sevgilim, sevgilim Anladim, hersey bitiyor Her seferinde yine ask kaybediyor bizi Anladim, herkes gidiyor Her seferinde yine cok acitiyor bizi Gözlerine bir bak, nasilda parlak Beni ugurlarken yine yüzüme böyle bak Ellerime bir bak nasilda ufak Bana hoscakal derken onlara iyi bak Aglamadan, aglatmadan gitmelisin simdi burdan Yagmurlardan rüzgarlardan hesap sor bu sokaklardan Aglamadan, aglatmadan gitmeliyim simdi burdan Yagmurlardan rüzgarlardan hesap sor bu sokaklardan Sevgilim... |
Elleri... Sanki hep ellerimde... Kalbi... Kalbimde... Ve gözlerinden akan yaş... Sanki içimde... Kırık bir cümle... Hala içimde... Yağmur... Sesini duyunca sende... Beklersin, pencerende... Belki geri gelir diye... |
Bu şehirde bir kadın var adı; Bana özel.. Bana özel, Bana özel.. Elleri var küçücük yüzüyse, Çiçeklerinden güzel.. Çiçeklerinden güzel.. Kimse bilmez benden başka bir kalbi var kocaman ama; Bana özel.. Bana özel, Bana özel.. Bazen kızar dünyaya ama sadece; Kendini üzer, Kendini üzer.. Göremezler.. Göremezler.. İzin vermese asla üzemezler, üzemezler.. Çözemezler.. Çözemezler.. Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler.. Onu neden sevemezler.. Bilemezler.. Hiç hiç, Sevemezler.. ... Bazen bakar gözyüzüne o, Bulutları izler.. Bulutları izler.. Kuş olup uçmak, kanat çırpmak, O bulutları, Geçmek ister.. Geçmek ister.. Yemyeşil çimenlerde sırılsıklam; Koşmak ister.. Koşmak ister.. Bu gri şehrin tüm yollarını rengarenk, Boyamak ister.. Göremezler.. Göremezler.. Kalbindeki elmasa erişemezler.. Çözemezler.. Çözemezler.. Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler.. Onu nasıl sevemezler.. Bilemezler.. Hiç hiç.. Sevemezler.. ... Göremezler, Göremezler.. Kalbindeki elmasa erişemezler.. Çözemezler.. Çözemezler.. Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler.. Onu nasıl sevemezler.. Bilemezler.. Hiç hiç.. Sevemezler.. Şimdi o kanatlarını rüzgara açmış, Dur diyemezler.. Diyemezler.. Yıldızların arasında o kadar parlak ki onu; Seçemezler.. Seçemezler.. Başka sularda oooo.. Şimdi başka rüzgarlar arıyor... Başka yollarda yürüyor.. Başka... Başka.. |
slm canım n habersin.. görüşmeyeli baya bi zaman oldu.. bu şarkıda uzun süredir görüşemediğimiz için gelsin kib..:2: |
Selam .. Hosgeldin Satan :) ..
İyiyim çok şükür , sen nasılsın ? Haklısın uzun bi zaman oldu görüsmeyeli .. Ayrıca Güzel şarkı için teşekkür ettim :)) |
yoklugumda sayfam bombos kalmıs coook kırıldımmm:( size emanetti:19:
|
Alıntı:
Ben kendi sayfamada pek bakmıyorum ki =/.. |
n habersin..
|
Sağol iyiyim , sen nasılsın?
|
İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben .. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:43 . |