![]() |
Alıntı:
|
|
Yalan
Bir bildiğim varsa şu dünyada “Aşk” diye bir şey yokmuş Ve insanların bağlandıkları şey, “Koskocaman bir yalan.” “Seni seviyorum! ” diye titrek bir dilden çıkan, Sevda sözleri yalan. Ve uğruna ölmeyi göze aldığın gözler yalan. Yüreğimi yakan nar ateşi yalan. Boşa düşmüş, göz yaşlarım toprağa. Bir vefasız göze kurban gitmiş. Sözlerim yarım kalmış, Duyan olmamış ki hiç. Gözlerin dağlamış yüreğimi, Sana söyleyecekken sevdiğimi Gidişinle,adım hasret kalmış. Bir umudum olsaydı unutmaya dair Bilmem hatırlar mıydım seni? Gülerler miydi halime? Bilirler,tabi ki bu sevda, Koskocaman bir yalan. Ama olsun ama olsun Emre Aydın |
slm!!
|
a.s.
|
Ahh bir telaş var yüzünde Ayrılık var gözünde görmez olaydım Ahh bir telaş var sesinde Ayrılık var sözünde duymaz olaydım Beni sar beni sar Sen gidince yar dayanamam Dokunamaz ne aşk ne de bir kimse Bu kalp senin bana inan... Bu yüzden özlerim seni Başımda hasretin deli Ya dön geri ya sev beni Yok ki aşkının benzeri Bu yüzden özlerim seni Başımda hasretin deli Ya dön geri ya sev beni Uyutmaz ki bu aşk bizi Sen bana ben sana aidim anlasana canım... |
|
=(
...... birdeN daLqaLar dedi ki qeLmeyecek....... |
son mektup................
|
Birakmaz yakami hiç bir ask
Sonunda ne oldu bize bak Ayrilmak için çok erken Yarim kalacak sevdalar Ayrilmak için çok erken Can dayanir mi buna derken Basim koydugum kucak nerde Salip kurtul beni derde Bedenden koptum bir pare Elinde tas olacak bak Yanindayken ben bi çare Yasanmaz olmus sevdalar Saatler durmus gözümde Zaman yara çok derinde Ellerim buz gibi oldu bak Ates teninde nafile Hasretlik çekilmiyor Bu soguk gecelerde Sensiz hiç yasamadim ki Bu kohne bos sehirde Ah bir bilsen sevdigim Bu sana son mektubum Ister at ister oku Ben yine sana mecburum Ah bir bilsen sevdigim Bu sana son mektubum Ister at ister oku |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:24 . |