![]() |
Gözlerin hançer değilse, Neden kalbim kanıyor? Ayrılık ölüm değilse, Neden bağrım yanıyor? AŞK BİR IZDIRAP |
Kime ne karman çorman hayatımdan Kime ne yalan dolan masallarımdan Kime ne yavuklumdan sevdalımdan Ben mutluysam |
anlamıyorsun gönül derdinden
neler çektim elinden kaç kere kırdın kaç kere üzdün beni perişan ettin sen yinede ahh etmedim... yinede ahh etmedim... sadece sevdim sadece sevdim ben... |
anın yetmediği zamanda artık yeter dediğin o anda unuttuğumu sandığım o parkta sen yine aynı alayda! aklımda binbir soru sebepsiz yere gelen sen doğrusu yürüdüğüm o taşlı yollar aslında hepsi bir tortuydu! üzgünüm çok üzgünüm sanmam hayatı öyle bir anda bırakmam |
Benim sevgim göklere sığmadı
Yerde de kalmadı Koruduym hep dua ettim Benim başka bir ricam olmadı |
BENİ BURALARDA ARAMA ANNE KAPIDA ADIMI SORMA SAÇLARIMA YILDIZ DÜŞMÜŞ KOPARMA ANNE AĞLAMA |
Aglatir sarkilar susturamazsin ki...
Zor gelir ayrilik alisamazsin ki... CANLANIR ANILAR UNUTAMAM... Kalbine sormadan gitme sevgilim.. |
Zaman geçer kabuk bağlar Sızı diner yara sağalır Sesin gelir gecelerin içinden Ah hayalin yıllarımın içinde Hasret gelir kapılara dayanır Kar yağıyor sokaklarda üşürsün |
sonra ben ne yaptım deme
hasret vurdum döndüm deme aklım sende bilsem bile aşka galip hep bu gurur |
Yalan değil tadım olmaz sen yoksan Kalbim susmaz ki dilim konuşmaz duramam Derinlerde yükseklerde her yerde Zaman akmaz ki dünya dönmez ki uzaksan Gülüm... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:01 . |