![]() |
işlerin yoğunluğu bittiğine göre artık forumda görüşürüzz yaprakk bayramda henüz bir program yok ama büyük ihtimallee ildışına gidebilirimm....
|
şükür kavuşturana beee :72:
|
şükürr hoşgeldinn :72:
|
hoş bulduk amaaaaaaa y.o.s.u.nnnnnnnnnn:72:
|
ramazandan az kalduı ramazan bitsinnn bol bol görüşürüz..............
|
Ask Çocugu</B> Pencerelerin kenarindan Sarkmis tül perdeleri Pembe Evin Uçup uçup yüz sürüyorlar Karsi tepedeki manastirin selvilerine Rüzgârla egilip dogruldukça Sardunyalar, biberiyeler, Hiç korkma Karada ölüm yok oglum sana bugün Leylekler daldi birden gögün acentasina Gidip-gelme almak üzere Güneye hicret Sen de gel diyorlar kanatlariyla, El salliyorum ben de yattigim yerden Leyleklere Leylim-Leylim Diye diye Günesle karisik bir esinti geçiyor sakagimdan Uzatiyorum elimi denizden yeni çikmis senin serinligine, Gögsümün, karnimin, kasiklarimin, bacaklarimin Tüyleri kamasiyor sevinçten Uyaniyoruz sonra Dizine yatirip beni çingene benlerimi sikiyorsun Gümüslü zurnasi dikiliyor havaya çeribasinin Isiklar bir bahriye çiftetellisi çaliyor yüzümde Hay allah Yine tutuldum galiba Derken bir ask çocugu doguyor Çirpinan denizin karnindan Bu siir Aglarken gülüyor Ve agliyor gülerek Tuzlu damlalariyla günesin, Sözcükler yanip yanip sönerken Körpecik teninde Uzaylardan aparttigim yildiz bitleriyle. . Can Yücel |
slm matet bugün sni bi can yücel şiiriyle ziyarete geldim ama yoksun.:65:
napalım sağlık olsun şiirimi bıraktım gidiyorum umarım şiiri beğenirsin görüşmek üzre k.i.b bayyyy:2: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
çok teşekkür ederim yaprak unutulmamak güzel bir duygu gerçekten tekrardan hatırlattığın içinnn yoktum yalnızlıktan korktuğum içinn firar etmiştimm kendimden kopmuş başka sanalda geziniyordum keske geldiğini önceden bilseydimm hele şiirle geldiğini bilseydimm daha erken gelirdimm geç oldu ama geldimm şimdi sen yoksunn :(:(:(::(:(:(:(:(:(:( |
hatırlanmayı hakkeden her zaman hatırlanır:2: snde hatırlanılcak bi arkadaşsın
evet bn şiir okumasını seviyorum her fırsatta okumaya çalışıyorum sidedeki şiirleri özellikle bi kaç arkadaşın yazdığı şiirleri takip etmeye çalışıyorum bunlardan bi tanesi sizisinz :1: evet bi türlü karşılaşmak nasip olmadı bn genelde sabahları takılıyorum demekki nasip inşallah karşılaşırız yarın sabah gelirsen görüşürüz okey iyi forumlar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:20 . |