![]() |
Alıntı:
|
satan nen var neden neden herkes sana geçmiş olsun diyor
|
Alıntı:
hastalığıma gelince boyun düzleşmesi varmış galiba bende yani doktorlar tam teşisi koymadılar ama söylentiler o yönde... bu hafta tekrar gidicem doktura o zaman tam belli olucakmış.. Bu boyun düzleşmesi denen şeyden dolayıda sırttım çok kötü ağrıyo hareket falan edemiyorum anlıyacağın.. o yüzden herkes geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor...;) |
hoşbulduk ben iyiyim senide ii görmeyi isterdim o zaman geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun:65:
bilgisayar karşısında fazlamı kalıyosun genelde bu tür hastalıklar bu tür durumlarda ortaya çıkıyor |
Evet günün yarısı bilgisayar başında geçiyor.. Napalım işim gereği oturuyorum.. Umarım düzelir.. sadece dua edin yeter..:)
|
umarım kendine dikkat et...
|
sağol...:2:
|
satan ya gecmiş olsun ..ii bak kendine....
|
sağol helin.. teşekkürler...
|
|
teşekkürler çok karizma görünüyo ama...:72:
|
slm satan davetsiz misafir kabul edionmu? naber naslsn :2:
|
hoşgeldin betül.. tabiki ediyorum n alırsın..;)
|
|
çikolata fıstıklı veya karamelli varmı ?
ha bide fal bakıosan türk kahvesi orta olsun :72: |
bak tam yerine geldin fal konusunda üstüme yoktur..:) hele sen bi iç kahveni sonra ben bakayım olurmu... al afiyet olsun..;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
sok sıcakmış yaw.. ama tadı güzelmiş ellerine sağlık :1: iki dk kapatıom ha...
|
kapalı dursun açınca söyle bana..
afiyet olsun..;) |
harika..
keyfim yerine geldi hadi kapadım harikaydı kahve.. |
kapattım açtım dinliom :46:
|
afiyet olsun..
şarkı içinde sağol betül..:2: |
rica ederim boş gelmek olmazdı :2:
|
Alıntı:
bak kısmetin belli bir süredir kapalı ama şimdi bir kapı görüyorum.. o kapıdan birileri geliyo kızmı desem erkekmi desem bilyorum ama gelenin ellleri boş değil anlyıcağın dolu geliyor..:) |
valla 5 dk önce biri geldi ama boş geldi ya
|
ee kaçtane yol var ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
beni yok biliomuş ondan getirmemiş geri göndercem tekrar gelsin fal yalan sölemez yanii dimi ama ..:78: |
Alıntı:
aaa ama benm bildiğim 3 tane yol olur ben ortadaki yola girim en iisi baktın sonu yok sağa veya sola kırarım direksiyonu . :78: |
Alıntı:
|
ya fincan bittiyse tabağa geç :78:
|
vallaha dediğim gibi seçim senin.. ama seçimde çok dikkatli olman lazım çünkü geri dönüş yok bu yolda ona göre..:)
|
içimi kararttın be adnan ben en iisi yengeme baktırım her baktığında kocaman bi kitap var zorlanacan ama başarılı olcan dio.. :72:
|
yaw vallaha içini karartmak için söylemedim.. hem yengen bulmuş bir kitap her seferinde uyutuyor seni.. her falcı gerçekleri söylemez.. dediğim gibi seçici ol yol konusunda..:)
|
sen merak etme yaw ince eleyip sık dokurum.:78: fal için tşkkrr ederim :70:
|
e hadi bakalım.. umarım dediğin gibi olur herşey..;)
rica ederim.. her zaman beklerim.. |
sık sık uğrarım :) grş by
|
İyi bayramlar...
|
Alıntı:
|
Bayramın Mübarek Olsun :) ..
Hayırlı Bayramlar ;) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:31 . |