![]() |
Eatağfirullah, fazla oldum da ne demek...
Elbette yazarım. Hatta buna çok sevinirim... Senin de şiirlerini beklerim tabiki...:2: |
yazarım
|
Rica ederim. Fırsat buldukça yazarsın... Ben yazmaya devam edicem...
|
tşk ederim
|
ben kaçtım yarın konuşuruz artık
|
Görüşmek üzere... Kendine iyi bak...
|
Bir Bulut Ağlıyordu Hüzünlüydüm Bitmeyen bir dert taşıyan yüreğimle Doğacak olan güneşi bekliyordum o tepenin üzerinde Senelerin ağırlığı binerken çökmüş omuzlarıma Muhtaçtım çöllerin o ıssız sonsuzluğuna Kırdaki çiçekler gibi zenginlik varken çevremde Sonsuz bir yalnızlık çekiyordum çaresiz yüreğimde Yoktu bir başkası çevrem ne kadar dolarsa dolsun İstiyordum sadece o, yalnızca o benim olsun O farklıydı, o candı, güneşti benim için Tek çareydi soğumuş kalbimi ısıtmak için O ateşti, yakacaktı beni, bilecektim Ben pervaneydim. Gerekirse yolunda ölecektim Olmadı, yapamadım kalbimin isteğini Acım kalbimi dağlıyordu İlerde; Doğmak üzere olan kızılla kaplı şafakta Bir bulut ağlıyordu. Yaşar Kemal |
tşk ederim
|
Rica ederim.
Şiiri beğenmene çok sevindim.:2: |
Okul
Mapus damı bana çok şey öğretti Ama en çok sabretmeyi Yalnızken kalabalık olmayı Kalabalıktayken de kendimle kalmayı Ve sürekli kavga edip Durmadan kendimle barışmayı Hiç göçünüp yüksünmeden İhanetlere katlanmayı Beş metrede beşbin metreyi yürümeyi Ve duvarların darlığında Dünyaları dolaşmayı Ve hepsinden de çok Bütün yuvarlakları yüreğimde bileyip sivriltmeyi İnsan olmayı insan olmayı.. Aziz NESİN |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:51 . |