![]() |
estağfirullah abi:) sen rahatsızlık değil huzur weriyosun...
|
bu Mektubu,
karanlik Bir Hücre Evinden Yaziyorum Baba çünkü Yarin Idam Mangasina çikiyorum ve Bütün Düşlerimi,bütün ümitlerimi insafsiz Bir Dar Ağacinda Asili Birakiyorum. korkuyor Musun Diye Merak Ediyorsan inan Baba,hiç De Korkmuyorum her Zamankinden Fazla Meydan Okuyorum Dünyaya ve Hiç Bir Işik Birakmiyorum Düşmana hani Hep Erkekler Ağlamaz Diyordun Ya; işte Bu Yüzdan Ağliyorum Baba hayat Bize Hiç Bir Zaman Yaşama Hakki Vermedi hep Ezildik,hep Yenildik,hep Boyun Büktük ne Yaşamasini Bildik,ne De Bildiklerimizi Söyledik çünkü Güçsüzdük Ve Hep Sömürüldük. ondandir Ki Zalime Karşi Direnemedik belki Inanmayacaksin Ama; artik Ben De ölmek Istiyorum Baba. bu öyle Bir ölüm Ki onlarinkine Benzemeyen insanca Ve Adamca... sen Benim Ağladiğima Bakma Baba ve Yokluğumu Bellirtme Anama yarin Kuşlar Her Zamankinden Neşeli Civildayacak çiçekler Her Zamankinden Kirmizi Açacak güneş Ne Batidan Doğacak;ne De Doğudan Batacak yani Anlayacağin Her şey Eskisi Gibi Olacak. kim Bilir? belki ümidin Yeşerdiği Bir Gün yeni Bir Yildiz Da Doğacak. işte ümidin Yeşerdiği O Gün,ben De Doğacağim Baba ve Benim Doğduğum O Gün ne Analar Ağlayacak;ne De Prangalarda Ki Zulum Kalacak. dedim Ya Baba, bu Mektubu Karanlik Bir Hücre Evinden Yaziyorum ve Yarin Idam Ediliyorum. bütün ümitlerimi,bütün Sevgilerimi Ve Bütün şiirlerimi yarinsiz Bir Dar Ağacinda Asili Birakiyorum. sakin Benim Ağladiğima Bakma ve Mektuba Dökülen Damlaciklara Aldirma çünkü Ben; ümidin Yeşerdiği Bir Gün Yeniden Doğacağim Baba HOŞ GELDİN KARDEŞ |
oo güzel şiir:)
|
Alıntı:
Beni avutmak için söylemiyorsun dimi..?:72: |
Alıntı:
Bu güzel jest için çok teşekkür ederiyorum kardeşim... Büyük incelik...:4::4::4: |
yok ya abicim ben yalan söylemem..:18:
|
Biliyordum zaten...:72:
|
:11:
|
Eee, ne var neyok bakalım...? Tatil nasıl gidiyor?
|
tatil mi?wlla bişi yapmyorum işte ders çalışıcam her zamnki gibi:)ee ünv.teliolmak nası bişi?
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:43 . |