![]() |
öncelikle sayfama hoş geldin ama :20: neden boş geldin:2: onu anlamış değilim en azından bi slmla gelinir :72:
|
evet mevsimcim msjnı alır almaz sayfama geçtim sni bekliyorum
|
Hoş buldum teşekkürler...
Kızılacak birşey yazmamıştım ama ne bileyim işte neden sildiğimi ben de bilmiyorum...:72: Mesaj aynen şöyleydi: Selaam sevgili yaprak; Bana bir kaç soru sormuştun ancak mesaj alımını engellediğin için cevap yazamıyorum... Bundan haberin var mı? İdi... |
neyse demek silmek istemişsin silmişsin boş ver
geçmiş geçmişte kalır evet msj engelinden haberim var |
Neyse, nasıl gidiyor hayat bakalım? Paylaşımlarını takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince... İtiraf etmeliyim ki güzel konuların var...:1:
|
günlük rutin işler. valla konu açmaya çalışıyorumda aslında daha güzel şeyler düşünmüyorum değil ma ben uzun süreli
müsait olamıyorum fakat dikkatimi çeken bişey var konuları çabuk kapatıyorlar bence burda kim konu açarsa açsın emeğe saygı olmalı yorum yapmak gerek bazen biz bi kaç kişi van dışında olduğumuz içinmi acaba fazla aranızda olamıyoruz ?? yoksa bizlerni yanlış düşünüyoruz bilemiyorum bu konuyu ben kuzen ve bi kaç arkadaş bayağı konuştuk ?? |
Alıntı:
|
zaten bn siteye girince genelde geçmiş konuları araştırıyorum
neler var diye |
umarım bundqan sonra daha iyi konula açmaya fırsat olur .
|
Biliyorum... Senin gibi arkadaşımız çok... Yeni konularını merakla bekliyorum...:2:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:42 . |