![]() |
melek naber nerdesin ya..
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hayırlı olsun.:69: OOOOO Yoldaş sonunda sayfa açmışsın... :2::2::2: Ben biraz geç kaldım hayırlı olsuna ama affet beni kızma olur mu... Zira benim internete girme imkanım bu aralar biraz zayıf, bu yüzden geç kaldım. :65: |
MERHABA
Gün açar, Karın verir yağmurlu toprak. İncesu Deresi, merhaba. Saçakta serçeler daha çılgındır, Bulutlarda kartal, Daha çalımlı. Koparır göğsünden bir düğme daha, Tezkere bekliyen biri. İncesu Deresi, merhaba. Genç bayraklar vardır, Barış düşünür, Kuyularda işçi mavilikleri. Ben hepsini düşünürüm, Yirmidört saat Ve seni düşünürüm, Karanlık, hırslı... Seni, cihanların aziz meyvası İlan-ı aşk makamından bir mısra, Yeşerip, kımıldar içimde, Düşer aklıma gözlerin... Oysa murad alamam. Oysa akdan-karadan Bilirim, payım bu kadar... Unutmuş gülmeyi gözbebeklerim. Unutmuş dudaklarım öpmeyi. İncesu Deresi, merhaba... AHMED ARİF |
TUTUKLU
Birden Kurşun yemiş gibi susar Gözbebeklerine karşı Susar da Açılıp yol verir şehir Sade radyolarda bir gamlı hava "Elaziz uzun çarşı" Firarda gözüm yok Namussuzum yok Yok pişmanlık bir halim Yaslanıp bir cigara yakmak isterim Dumanı cevahir değer Mağlup mu desem mahçup mu Ama ikisi de değil Ben garip sen güzel Dünya umutlu Öyle bir tuhafım bu akşam üstü Sevgilim Canavar götürür gibi iki yanım İki süngü. AHMED ARİF |
Tüh yaaa,, Keşke sen de burda olsaydın...:65:
|
Aziz Nesin'in çok sevdiğim bir şiirini paylaşmadan edemeyeceğim.
SOL EL KONÇERTOSU Demek yazamadan Demek okuyamadan Demek konuşamadan Hem de ölmeden yaşanabilirmiş Ama sevmeden yaşanamıyor Üçgülüm Bir ölüyle bir canlı Bir bedeni bölüştük Sağ yanım ölmüş Sol yanım capcanlı Demek yazamadan Demek okuyamadan Demek konuşamadan Ama düşünebildiğim için seni yaşıyorum Yaşayabildiğim için sevmiyorum Sevdiğim için yaşıyorum Bir kolum bir elim bir bacağım ve dilim tutmuyor Öyle bir sevgi var ki içimde O beni hâlâ diri tutuyor Yazamasam da okuyamasam da konuşamasam da Seviyorum seni Üçgülüm Sevdikçe yaşıyor yaşadıkça seviyorum |
Ne Gül Ne Yarın...
Gül, Küle karılmış günlerin tortusunda yarın, Vurulmus yatıyor bugünün avlusunda, Sakla yamalarını kalbim; İnsanlar büyüdükçe günler kısalır Günlerimiz gibi aşklarımız da Yittikleri duraklarda kalırlar Sakla yamalarını kalbime Kendini bıçak gibi ışıyan yeni güne bağışla Yürü, arkana bakma, ama umursa Bazen anılara en çok yakışan elbise Birkaç damla gözyaşıdır unutma Yılmaz Odabaşı |
melek çoooooooooookkkkkkkk geçmiş olsun:(çabuk iileş olur mu?..:2:
|
teşekkür edrim canım..inşallah:2:
|
ooo ben yokken kimler şereflendirmiş sayfamı böyle_?:) hg yoldaş...sırf sen çok istiyon die açtım o da biraz geç oldu uğraman:/ bu defalık o eşsiz paylaşımların hatırına affediyorum,haberin olsun;)çoookk özlemişim seni ve o mükemmel paylaşımları..
sayfama renk kattığın için kucak dolusu teşekkürler.....:1: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:45 . |