![]() |
(...ATV / Kemal Bey)
HİLAL CEBECİ: Benim bir Twitter’ım iki de Facebook’um var... HAKAN YILMAZ: Allah bağışlasın... |
:72:
|
(...FOX TV - Magazin)
GÖRÜNTÜ: Banu Alkan, restoranda akvaryumdaki balığa bakıyor ve garsona soruyor; BANU ALKAN: Bakar mısın, acaba bu balık taze mi?... |
(...ATV - Kim Milyoner Olmak İster)
SORU: Bulgaristan’a komşu olan ilimiz aşağıdakilerden hangisidir?... YARIŞMACI: Henüz erken, joker kullanmak istemiyorum ama... Bilmediğim bir soru... KENAN IŞIK: Hatırlamaya çalışın... Öğretmenler odasında asılı bir Türkiye haritası yok mu?... YARIŞMACI: Bilemiyorum... Ben müdürüm... |
:20:
|
(...BLOOMBERG / Kelime Oyunu)
İHSAN VAROL: Zerrin Hanım bizi nereden arıyorsunuz?... TELEFON KONUĞU: Eskişehir’den arıyorum... İHSAN VAROL: Bilmem biliyor musunuz; ben sizin damadınızım?... TELEFON KONUĞU: Aaa!... Siz de mi Eskişehirlisiniz?... |
(...FOX TV / Bizden Kaçmaz / Sokak Röportajı)
TUĞBA ÖZAY: Ben de istiyorum bu çocuklardan, ne kadar da benziyorlar birbirlerine... VATANDAŞ: Bunlar ikiz Tuğba Hanım... TUĞBA ÖZAY: İkisi de mi?... |
(...FLASH TV / Acı Umut)
KONUK BAYAN: Beyefendi söyleyin bana yumruk atmasın... YALÇIN ÇAKIR: Bu bir trajedi programı, komediye dönüştürmeyin lütfen... KONUK BAYAN (Kendi başına vuruyor): Ahhh Ah... YALÇIN ÇAKIR: Hanımefendi lütfen kendinizi kafanızdan dövmeyin... |
:18:
|
(...FLASH TV - Kayıp Aranıyor)
STÜDYO KONUĞU: Anneciğim sana sesleniyorum... Torunun askere gidecek, gitmek var dönmemek yok... YALÇIN ÇAKIR : Söz yanlış anlaşılmasın; gidip de gelmek, gelip de görmek gibi bir şey olacak!.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:20 . |