![]() |
canımmmm m!grom ben seni hiç unuturmuyum
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
:72::78::69::64::135:VER Bİ YANAK:50::45: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GİTTİ YAZ BİTTİ TELAŞ herkeste bir durgunluk. bu ne sessiz çığlık. konuşan yürekler. susun çığlık çığlık. feri sönmüş gözler. bakışın donuk donuk. duyan var mı? feryadını. duysa(n)da kime ne! gören var mı? görse(n)de neyine. koşuşturma herkeste. bu telaş da ne! kime? ya da kime ne! neler oluyor alemde. sana ne! ya da bize ne! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] her akılda bir bulmaca. aranan gerçek nerde! kaybolan da ne! hadi sende! dene. hadisene! beyhude... yorulma boşuna. boş bu telaşlar. biten her şey sonunda. yeniden başlar, bir yerde başlar, yine başlar. her zaman umut var. nasıl yaşarsan yaşa! geçirme ömrü telaşla. bitti yaz ,geldi kış. hesapla... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] geçtiklerini, önünde sonunda. göreceklerini, yapman gerekeni, ya !da gerekirken, yaptığın gereksiz, her şeyini. hesapla... karış,karış. gelmekteyken kış. gitti yaz ,bitti telaş. hiç kimseden esirgeme! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] şefkatli bir bakış. bitti yaz gitti telaş. |
günaydınnnnnnnnnn m!grom işe gitmeden sana uğradım sıcak bir çay için seni çok seviyorum canım :caylar::64:
|
hoçi moçi :72:
görüşmeyeli nasılsın ya iyimisn |
Bİ TANEM BENİM ÇAYIYLADA GELİRMİŞ...
BAK BU SAATTE ANCA GELEBİLDİM KİM BİLİR UYUYORSUNDUR MIŞIL MIŞIL... RENKLİ RÜYALAR BEBEK [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alıntı:
|
HAYIRDIR KÜBOŞ ÇİNCEYE Mİ BAŞLADIN
İYİDİR SENDEN NE HABER OÇİ MOÇİ:11: Alıntı:
|
napim kafama estiğimi yapıom
o hayo :72::72: |
Alıntı:
İYİ YAPIOSUN CNM KARDEŞİM TAKIL BENCEDE:1: SENİ BİRAZ KEYİFLENDİRELİM O ZAMAN [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
turaaaaaaaaaaaa :72::72:
tşk ederim bugün gün boyu hastanedeydim ve çok yorgundum ii geldi thank you :2: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:54 . |