Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu

Van.GEN.TR Forum | Yerel Van Forumu (http://forum.van.gen.tr/index.php)
-   Geyik Muhabbeti (http://forum.van.gen.tr/forumdisplay.php?f=80)
-   -   avatardan fal bakılır (http://forum.van.gen.tr/showthread.php?t=3847)

ZyreC 27/05/07 14:53

Senin yüzünden avatar değiştim. Yenisine bakta içimizi karartmadan bi şeyler yaz :11:

alosar 28/05/07 19:10

yaaa suphi bide benim falıma bak yaw ne olacak :11: :11:

helin 28/05/07 22:27

benimkinede bi bakıverseenn ii olcakkk....:D:D:D.acaba kaç alcam fizikteenn:D:D

alosar 30/05/07 15:09

ben söyliyim 70 alırsın herhalde :11: :72:

helin 30/05/07 15:43

:11: :11: :11: hee 70 alııoomm:11: :72:

sea star 31/05/07 18:08

suuuppphhiii millet dizildi sıraya fal bakasın diye sen nerdesin yawwww:11:

suphi 01/06/07 01:16

zyrec hocam baktım gordum gordugum neyse soylerım prensıp meselesı bu yalan dolan hıle yok bende pat dıye soylerım yavas yavas oku okurken yanında kolonya sogan hazır olsun her an bayılabılırsın:72:
zyrec senın gıdısatın hıc iyi degil.çok agresıf bır ruh halı ıçindesin tedirginsin bu yüzden tedbirlisin hayata karsı gardını almış en sert bakısını atmış duygu saganaklarına karşı yagmurlugunu giymişsin:72: sakladıgın birşeyler var zyrec gozlerını kapatıyosun. gozler yalan soylemez bılıyosun kımse anlamasın dıye tek gozun hep kapalı neden çünkü tek gözden yalanlar okunmaz okunsada yarım kalır anlaşılmaz.ama bırgun zyrec hemde cok yakında bu tek goz kapama ve bukelamun rengındekı yagmurluktan bozma swit başına dert acacak senın cok buyuk dert.oyle buyuk dertkı el cek tabıp yaramdan bıle dıyemeyecen cunku hıc bır tabıp elını bıle surmeyecek sana:72: bu şekılde gezdıgın bır gün yagmurlu bir gün gece yarısı sokakta ıslanan bır kadın gorup dayanamayıp uzerındekını cıkarıp ona vereceksın ve gıdeceksın.dıger gun gazete okadını goreceksın uzerınde senın yagmurlugun ve şapkasından sarkan ip boynuna dolanarak oldurulmus.gelip senı evden alacak polısler.olaya tanık cıkacak bır tane.sarısın bır kadın katılı yan profılden gormustur ve ıfadesınde katılın tek gozu vardı dıyecek:72: polıs yagmurlugu kadına gıydırdıkten sonra boynunu ıple sıkarak oldurdune kanaat getırcek davana bakan 68 yasındakı kadın hakım mahkemede dosyaları karıstırıp oglum senı elektrık faturanı yatırmadıgın ve kacak elektrık kullandıgın ıcın altı ay cezaya carptırıyorum dıyecek ve tıkacak ıcerı:72: sen ıcerde yatarken yenı kanun cıkacak dıyeceklerkı mahkumlar kullandıgı elektrıgın faturasın odeyecek.sızın kogusa elektrık faturası cok gelmeye baslayınca arkadasların sana yav su elektırgı kacak yap dıye dayatacak.sen bılmem ben desende dınlemeycekler.pirizi sokup sen kabloları ters baglamaya calsırken carpılacaksın ve hafızanı kaybedeceksın:72: kendıne geldıgınde kım oldugunu bıle hatırlamayacaksın.cezan bıtıp cıktıgın gun nere gıdecenı bılmedın ıcın kaybolacak yagmurluk satan bır dukkana gırıp adres soracaksın adam senı tanıyıp sana eskısının aynısından bır yagmurluk hedıye edecek o kadının olduruldugu sokaktan gecerken katılı goren sarısın kadın senı gorup hortlak var kadın hortlamıs dıye bagırcak ve bayılıp balkondan uzerıne dusecek:72: bırden tramva ıle hafızan yerıne gelecek :72: ılk ıs uzerındekı yagmurlugu cıkartmak olcak sonrada kosarak gıdıp saclarını kestırceksın :72: yagmurluklardan ve uzun sactan nefret edecek yagmurlu gunlerde bıle yagmurluk gıymeyeceksın bu yuzden usutup zature olacaksın:72: ve de zyrec hayatın boyunca yagmurda yuruyemeyecek romantık takılamayacaksın:11: beraber ıslandık yagan yagmurda sarkısına delı olup yagmur aşkı eskitir diyerek tesellı vercen kendıne:72:

suphi 01/06/07 01:26

helin bu ateş seni öldürür :72: sana falcı degıl ıtfaıye lazım :11: gordum uc gune kadar gelır yol acık olursa:11:

sea star 01/06/07 01:33

hayırlı işler bol güneşler

suphi 01/06/07 01:47

saol sea star coktandır dukkanla ılgılenemıyodum bır ugrayım dedım:78:

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:08 .