![]() |
:11: :72: :11: :72: olum baska resim yok muydu bunu bıraktın....
|
sen söyle bakayım soğanı nie soyuyorsun :72: :11:
|
wılen heko fazla bulaşma aloya...bütün resimler elinde... her an rezil edebilir adamı... :11: :72:
|
deil mi cane :72: :11: hösssttt ulleeennnn ayağınızı denk alınnn :85: :11: :72:
|
Alıntı:
yok la alo heç öle bişey yapar....:11: :72: |
:11: :72: alsoar senn de ayaaını denk al istersen... bende de senn şok resimlerin var... k700i ile çekilmiş...annaadın sen... :72: :85:
|
cane sen bilirsin bilirsin ben hiç altta kalmam :72: :11: ona göre
|
:11: :72: ayağını denk al walla kötü olur....
|
:72: :11:
|
:79:
ne güzel bi gündü.... |
yaw özledim millettii..... :19:
|
hiç sormayın yaw :65: dostlar özlenmez mi?
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ben bunları tanımıyorum :72: :11: :11: |
:72:
neresi burası yaw..:D |
Alıntı:
|
:72: :72:
|
yawww o gün çok eğlenmiştik
walla süper bi gündü..:11: :11: |
yaw aloo taam rezil ettn bizii... :11: :72:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bizde devam ettirelim.... |
seri devam etsin... yaw ben bunları tanıorm gibi ama nerdenn...çıkaramadım... :11: :72:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:72: :11:
|
lan balık insan kendini tanımaz m :72: :11:
|
bekir o ne şapka yaw:72:
|
la olum yeter ... rezil kepaze olduk walla:11: :11: :11: :11: :72: :72: :72:
|
valla ben yokum o yol ortasında o mıtrıplarıda tanımıyorum :72: :11:
|
OLUM BENDE HATIRLAMIYOM BÖLE Bİ RESMİ ....
BENDE YOKUM |
alemsiniz yaw:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:135: |
beqo biliin mi ben senin şapkayı tunayla kitap karşılığı deiştirdim....:11: :72:
|
YAZ BİTTİ
yazın bittiği her yerde söylenir söylenmeyen şeyler kalır geriye ve sonra hiç bir şey olmamış gibi ağır, usul bir hazırlık başlar uykuya benzer yeni bir mevsime orda burda,ev içlerinde,kır kahvelerinde,deniz kenarlarında incelen yazın akşam esintilerinde zaman usulca sıyrılır aramızdan ta içimizde duyarız gelecek günlerin geçmişini başka ne gelir elimizden büyük bir uzaklığa gülümseyerek geçiştiririz ıskaladığımız şeyleri yatıştırıcı rüzgarlar dışavurur içimizdeki lodosu, poyrazı, günbatımlarını saklar bizi gözlerimizdeki hüzne 'dinginlik' adını verir 'seni iyi gördüm' diyenler biz de iyi hissederiz kendimizi elimizden başka ne gelir ki? köşe başları, akşamüstleri,kokular tozar gider zamanın boşluğunda karışır anların kuytu belleğine belki sonraları bir gün hatırlanır aynı kederle yazın bittiği her yerde söylenir söyleyenler inanır bir şeylerin sahiden bittiğine yaz biter eskir geceler,serin,hüzünlü yeni mevsime hazırlık: ömrün teyel yerleri bir yanı telaş,bir yanı ürperten yaz sonu ikindileri çıkarır sizi dalgın derinliğinizden yaşadığınızı duyarsınız teninizde bir zamanlar okumuş olduğunuz kitapları özlersiniz sıcak odaları, beyaz, temiz yastıkları ahşap panjurları yaz bitti bitmeyen şeyler kaldı geride yaz bitti yaz bitti yüksek sesle söylüyorum bunu kendime her yerde söylendiği gibi yaz bitti yaz bitti hiç bir şey hiç bir şey hiç bir şey yalnızca üşüyorum şimdi murathan mungan....:1: |
:1: emeğine sağlık....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|