![]() |
ok canım ama kızlar geliyolar mı?(yani haberleri var mı?)
|
walla merwe kantindeyken sölemşşti haberleri wardrr herhalde
|
!!beSt !n mE!!bLuE!!
(Duncan) From the moment I met you I just knew you'd be mine Tanıştığımız andan itibaren benim olacağını biliyordum You thouched my hand and I knew that this was gonna be our time Elime dokundun ve bunun bizim zamanımız olacağını biliyordum (Lee Ryan) I don't ever wanna lose this feeling. Bu hissi asla kaybetmek istemiyorum I don't wanna spend a moment apart Ayrı olarak kısa bir süre bile harcamak istemem. Nakarat : [ 'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do. Çünkü sen ortaya çıkardın içimdeki en iyi şeyi, başka kimsenin yapamayacağı şekilde That's why I'm by your side and that's why I love you. İşte bu yüzden senin yanındayım ve bu yüzden seni seviyorum ] (Duncan) Everyday that I'm here with you, I know that it feels right. Seninle olduğum her gün, iyi hissettiğimi biliyorum. And I've just got to be near you every day and every night. Ve sadece her gece ve gündüz yanında olmaya ihityacım var. (Lee Ryan) And you know that we belong together, it just had to be you and me. Ve sen birbirimize ait olduğumuzu biliyorsun, zaten sen ve ben olmak zorundaydı. [ 'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do. Çünkü sen ortaya çıkardın içimdeki en iyi şeyi, başka kimsenin yapamayacağı şekilde That's why I'm by your side and that's why I love you. İşte bu yüzden senin yanındayım ve bu yüzden seni seviyorum ] (Lee Ryan) And you know that we belong together, it just had to be you and me. Ve sen biribirimize ait olduğumuzu biliyorsun, zaten sen ve ben olmak zorundaydı. [ 'Cos you bring out the best in me, like no-one else can do. Çünkü sen ortaya çıkardın içimdeki en iyi şeyi, başka kimsenin yapamayacağı şekilde That's why I'm by your side and that's why I love you. İşte bu yüzden senin yanındayım ve bu yüzden seni seviyorum |
ben salı gelcm...:D tabi sormadınız ama
|
off susi sormaya ne hacet tabiki gelcen:D
|
yooo gelmiyom:D
|
!!!!oNe_LoWe!!!!!bLuE!!!!
Its kinda funny How life can change Hayatın nasıl değişebileceği tuhaf Can flip 180 in a matter of days Bir günde 180 derece dönebiliyor Sometimes love works in mysterious ways Bazen aşk gizli yollarla çalışıyor One day you wake up gone without a trace Bir gün uyanıyorsun, iz bırakmadan gitmiş Köprü: [ I refused to give up Vazgeçmeyi reddettim I refused to give in Pes etmeyi reddettim You're my everything Benim her şeyimsin I don't wanna give up Vazgeçmek istemiyorum I don't wanna give in, oh no Pes etmek istemiyorum, oh hayır Everybody sings Herkes söylesin ] Nakarat : [ One love - for the mother's pride Tek aşk - annenin gururu için One love - for the times we cry Tek aşk - ağladığımız zamanlar için One love - gotta stay alive Tek aşk - hayatta kalmamız lazım I will survive Hayatta kalacağım One love - for the city streets Tek aşk - şehrin caddeleri için One love - for the hip-hop beats Tek aşk - hip hop ritimleri için One love, Oh I do believe Tek aşk - oh evet inanıyorum One love is all we need Tek aşk tüm ihtiyacımız olan ] Late at night I'm still wide awake Gece geç saatlerde hala uyanığım Feel this is far more than I can take Bunun dayanabileceğimden daha fazla olduğunu hissediyorum I thought my heart could never break Kalbimin asla kırılamayacağını düşünürdüm Now I know that's one big mistake Şimdi biliyorum ki bu büyük bir hata Köprü Nakarat Baby, just love me love me love me Bebek sadece sev beni, sev beni, sev beni Baby, just hold me hold me hold me Bebek, sadece sarıl bana, sarıl bana, sarıl bana Oh, love me love me love me, Oooh Oh, sev beni, sev beni, sev beni, oooh |
seni çoqqq özledimm nerdesnn ..:(
bugün içimden bi tek blue dinlemek gelioo seni hatrlıom offf çoqq garipp bişi... |
!!!!no goodbyes:(!!!!
YEAH,NO MORE TEARS,NO MORE GOODBYES evet, ne daha fazla gözyaşı, ne daha fazla hoşçakal DON'T YOU KNOW IT'S TIME FOR ME TO GO benim için gitme zamanı olduğunu bilmiyor musun? EVEN THOUGH IT HURTS TO SEE YOU CRY senin ağladığını görmek incitse bile BUT DON'T YOU KNOW YOU'LL NEVER BE ALONE asla yalnız olmayacağını bilmiyor musun? IF YOU HOLD ME DEEP INSIDE eğer beni içinde tutarsan Nakarat: [ YOU KNOW THAT I WOULD RATHER STAY kalmayı tercih edeceğimi biliyorsun BUT NOW BEFORE I TURN AWAY ama dönüp gitmeden önce THERE'S ONE LAST THING TO YOU I WANNA SAY sana söylemek istediğim son bir şey var BABY THERE'S NO GOODBYES hiç hoşçakal yok bebeğim I'LL ALWAYS BE RIGHT BY YOUR SIDE hep yanında olacağım I MAY BE FAR AWAY belki uzakta olabilirim YOU KNOW THAT MY HEART WILL STAY WITH YOU, ALWAYS ama biliyorsun ki kalbim hep seninle kalacak ] NOW I'VE PICTURES IN THE DISTANCE uzakta resimlerim var şimdi EVEN THOUGH IT SEEMS A MILLION MILES bir milyon mil gibi görünse bile BUT THERE'LL BE NO SPACE BETWEEN US aramızda hiç mesafe olmayacak I'LL BE THERE EVERYTIME YOU CLOSE YOUR EYES gözlerini kapattığın her zaman orada olacağım YES I WILL evet,olacağım Nakarat IN THE HEART OF YOU TO HELP YOU MAKE IT THROUGH kalbinde, bütünleştirmene yardım etmek için BABY THAT IS WHY THERE CAN BE NO,NO GOODBYES bu yüzden bebeğim hiç,hiç hoşçakal olmayacak..... |
!!!110_göLgE!!!
Gölge Çok yalnızım Sevdiğim herkesten Çok uzağım Çok yalnızım Yaptığım 1 hatayım Bak savaştım Yara aldım ama hiç kaçmadım Çok yoruldum Sonunda anladım ki Unutulmuşum Karanlıkta yürüyen 1 gölgeyim aslında İnsanlar geçer yanımdan Ama hatırlamazlar Adımı 1 daha Bir hikaye tanıdık Dilimin ucunda Hatırlamaya çalıştıkça Acı vermiş daha fazla |
güloş yeter:D
|
off çoqq sıkılıom kzm
mat. deftermm yerine bunu karalıyım brak:D |
Aa Ewt Doru:)
|
susi nbr bu arada:D
|
idir cnm sıra arkim senden?:D
|
eLbEttE
Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa En büyük acılar unutuluyorsa Neden korkulur hayatta söyleyin bana Ben neden aynı kalayım söyleyin bana Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım Elbette daldan dala konup sonra uçacağım Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım Elbette bazen söyleyip bazen susacağım İnanmadım asla inanamam Her şeyin bir sonu olduğuna Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim |
saol cnm:)
|
BİŞİ Dİİl:)
|
Ne Olacak Halim Sen bu satırları okurken ben cok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyormusun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerdemisin yoksa hiç görmediğim bir evin penceresinde mi, Sevdiklerin özlemi sardımı nicedir kalbini, Pişman mısın başlamadıkların için, iç cekiyorsundur şimdi Düşünüpte yazmadığın yazıpta yollamadığın mektupları saklıyormusun hala, Kafanda hep aynı cümle biliyorum ne olacak halim, Ah, biriktirdiğimiz bütün hevesler nasılda hızla tükendiler. En çok kimi özledin, en çok neyi bekledin? Şimdi düşlediklerimin neresindesin... Dedim ya. Bu ikimizin hikayesi... Islandımız bütün yağmurları, dudak kanatan kalpli sızı aşklarımızı, Bizi buluşturan kaldırımları, İşte bütün bunları bütün bunları yazıyorum. Ben unutmadım diye Hatırlıyormusun sonunu değiştirmediğimiz filmleri Hayatın gerceğidir sandığımız kabullenilmiş yenikliği Bir ağızdan söylediğimiz en kahraman cenkliği, Büyürken vazgectiklerimizi yada vazgeçittirdikleri seyleri, Ne Olacak Halim... Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum.. NE Olacak Halim... Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım birde, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun... Tek sorum var kendimle şimdi Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim.... İclal Aydın |
//_piNhan!_b.N.b.a.O._//
görmezdim önümü görmezdim :1::85:okudum yıllarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum... bilmezdim adımı bilmezdim aradım her şehirde aradım koştum dere tepe aştım dolaştım... kimin uğrunaaaa...ne uğrunaaaaa herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büüyük adam olucam kötü olmak seni geri getirirmi acaba?? sevmezdim okulu sevmezdim okudum yıllarca hep okudum okumaktan boynumum büktüm yoruldum... bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her şekilde denedim denemekle olmadı zaten yenildim... kimin uğrunaaaaaa....ne uğrunaaaaaa.... herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam kötü olmak seni geri getirirmi acaba???? ben nası büyük adam olucam ben nası büyük adam olucam ben nası büyük adam olucam |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Güneş renksiz, yaz soğuk, insanlar salakça gelir gözüne Kolunu kaldıracak halin yoktur. Her şeye çok alınır olmuşsundur artık ne denirse densin batar mutlaka. Gülmek için neden yaratmazsın, gülemeyeceğini biliyorsundur. Zorla da gülünmez ya… Tüm insanlar yanında olsun, sana destek olsun istersin ama aslında insanlardan nefret ediyorsundur, O yüzden kimseyi istemezsin yanında… Hiçbir şey neşelendiremez seni, neşesizsindir sonuna kadar. Neşesiz ve hayata hevessiz… “Boşver!” derler halini görenler. Sen bu “boşver”i bu sözü söyleyenlere uygularsın… Başka şeylerle uğraşman tavsiye edilir. Başka şeylerle uğraşırısın ama bir yere kadardır,sıkılırsın… Kulakların kör, gözlerin sağır olmuştur. Smileyler de bile gülemezsin elin gitmez o yay paranteze… Her şey siyah-beyazdır hayatında ama Beşiktaşlı değilsindir. “Eskiden kitap okurdum ve mutluydum dersin…” kitap okumak istersin ama okuyamazsın. Dışarıdaki herkes bir şeyler anlattığı ve hatırlattığı için dışarı da çıkmazsın Ve korkarsın her şeyden. Kucak aşmış bekler sizi depresyon... Depresyondasınızdır, hoş gelmişsinizdir. Açtıkça açasın gelir Gülay’ın o yanık sesinden dökülen yanık sözlerin sesini… Üstüne bir de Barış Manço dinleyince nefes alamayacak gibi olursun Hiçbir şey eskisi gibi değildir artık İliklerine kadar acı içerisindesindir. Beynin tat alamaz durumdadır. Artık eser kalmamıştır o neşe dolu halinden. Acizleşmişsindir. Bomboş bir dünyadasındır. Arkadaşın, dostun, ailen yoktur. Tek başınasındır… Çünkü “o” da gitmiştir… |
:4::4:saol sibel çoqq qüzel
"Bomboş bir dünyadasındır. Arkadaşın, dostun, ailen yoktur. Tek başınasındır… Çünkü “o” da gitmiştir…" |
Grup 84 Son mektup bırakmaz yakamı hiç bir aşk sonunda ne oldu bize bak ayrılmak için çok erken yarım kalacak sevdalar ayrılmak içinçok erken can dayanırmı bunu derken başımı koyduğum kucak nerde salıp kurtul beni derde bedenden koptum bi pare elinde taş olacak bak yanındayken ben bi çare yaşanmaz olmuş sevdalar saatler durmuş gözümde zaman yara çok derinde elerim buz gibi oldu bak ateş teninde nafile hasretlik çekilmiyor bu soğuk gecelerde sensiz hiç yaşamadımki bu köhne boş şehirde ah bir bilsen sevdiğim bu sana son mektubum ister at ister oku ben yine sana mecburum ah bir bilsen sevdiğim bu sana son mektubum ister at ister oku |
önemli diil..;) okuunca aklıma ilk sen geldin...:)
|
Hayat o kadar acımasız ki sevgilim Verdiği herşeyi geri alırda sonu gelmez O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle Sokaklar dile gelir söylemezler yanlış nerde Hadi kurtar beni bu hayattan Gel kurtar beni bu azaptan Hadi kurtar beni yine eskisi gibi Bir baba sevgisi gibi ağır ve yavaş Günah o kadar acımasız ki sevgilim Nefes alıp verirken azap çeker ruhum bile O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle Sokaklar dile gelir söylemezler yanlış nerde Hadi kurtar beni bu hayattan Gel kurtar beni bu azaptan Hadi kurtar beni yine eskisi gibi Bir baba şefkati gibi ağır ve yavaş |
Baktıgım her yerde seni görmekten çok sıkıldım Biras Bunaldım Elimde Degil.. Belkide Alıştım! Eskisi Gibi Olamam Artık.. İnan Çok Degiştim Biras Kırıldım, Biras Gücendim İnan Vazgeçmedim.. Bırak Dedi.. Alev Alsın Herşey Kaçamazsın! Bu Yangında Seni Kim Söndürür Bilemem Ama Yine Zararlı Çıkacak Sen Olacaksın Olmuyor.. Sesim Çıkmıyor yine.. İçimde Hala Bir Sıkıntı Var Sebebini Bilmiyorum Biras Gürültü ! Rutin Yaşantı Degerini Anlıyorum.. Eskisi Gibi Olamam Artık.. İnan Çok Degiştim Biras Kırıldım , Biras Gücendim İnan Vazgeçmedim.. |
candan erçetin-özledim..
Özledim
Dönüş yok sevgilim Gittiğin gün benim Kıyametim oldu Sonsuz bir boşluk için Dönüş yok sevgilim Ardından ben gittim Artık soğuk nefesin Hissetmiyor ellerim Ne hayatın renkleri Ne o sevda sözleri Mazlum bir gölgeyim Sen gittiğinden beri Ne baharın gelişi Ne sıcak yaz güneşi Garip bir gölgeyim Ben gittiğimden beri Özledim,özledim Herkesten uzak yerim Özledim, özledim Ben sensiz kimsesizim Çaremiz yok, hasreti sevdiğim |
..ahmet kaya..
BİZE NE OLDU
Gece düştüm sokaklara Her yerde seni aradım Birden karşıma çıktın Seni gördüm ağladım Yine ne kadar iyiydin Yine ne kadar sıcak Oysa neler anlatıyordum içimden Artık diyebilmem imkansız Söyle söyle, yar bize ne oldu Yine gönlüm derbeder oldu İstedim gözünü öpeyim Gözlerin düşmanım oldu Alışamadım yalnızlığına Karanlığa çok uzağım Ne olur söndürme ışıklarını Karanlığına alışacağım Gitme bu gece, gitme, gitme Ne olur kal benimle Ağlatmasın şarkılarım, ağlatmasın Belki bu son gece AHMET KAYA |
canm bn msn den çıkmak zorunda kaldım birzdan gelirim;)
|
:1:saol cnm 2 de çoqq güzel...
|
ni dimek efem:D yaw berjen her an pc yi ele geçirebilir haberin olsun;)
|
:11: okı cnm ee nbrsn?
|
iyiyim işte..herşey yolunda;)berjen ve arjenle uğraşıyom işte..sen dün nie bizi ektin:143:
|
annemler ewde yoktular gelemdmm:1:
|
:(ii başka sefere..ee daa daa?:D
|
kız sen ne ara bu kadar mesaj yazdın?:Dmaşallah tuğgeneral olmuşuz
|
hmm defterlem yanımda olmayınnca sayfamı karaladmm azckk o yüzden:D
|
defterlerine noldu kıs
|
o defrelermm diil okul defterlerim;)