![]() |
Beklenen
Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? Necip Fazıl Kısakürek |
çok beğendim şiiri çok sağol kayıp özlettin kendini:106:
|
Merhaba ßen geldim Nasılsın bayadır gelemiyordum özledim forumu gelmişken sana bir slm wereyim dedim:2:
|
canım yaaa açok geç görmüşüm yeni gördüm diloşumm iki gündür siteye giremiyorum zaten site durdurulmuşmu ne diyordu
çok sağol canım uğradığın için:64: |
Rica ederim evet site durdurulmuştu sanırım ama Allah tan tekrar açıldı özlemişim vallahi Nasılsın bu arada bayadır denk gelemiyorduk :)
|
iyiyim çok sağol canımmm sen nasılsın görüşemiyoruz bir süredir özlettin kendini :45:
|
ßende iyim çok şükür ewet sınavım vardı ondan dolayı gelemiyordum çok şükür bitti sıvaım bol bol görüşürüz artık :)
|
inşallah canım özlettin kendini
|
S.A Derin nasılsın ? Foruma gelmişken bir hatrını sorayım dedim .
|
A.s. sağol iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli?
|
ßende iyim çok şükür sağol .
|
Nickimin anlamı aydınlık demek ben senin Kürtçe bildiğini sanıyordum ama yanılmışım .
|
yok bilmiyorum keşke bilsem nerdeeeeeeee burda büyüdüğümde öğrenemedik annemle babamda konuşmazlar bir iki kelime biliyorum ama çok değil
|
Aslında bende çok biliyorum desem yalan olur ama iyi anlıyorum kendimi ifade edecek kadar da konuşabiliyorum bu konuda kendimi geliştirmeye çalşıyorum.
ßir lisan bir insan demek kaldı ki bu anadilimiz o yüzden bence elimizden geldiğince öğrenmeye ve öğretmeye çalışmalıyız. |
ßen çıkıyorum Derin sana hayırlı akşamlar..
|
bende öğrenmek isterdim ama pek öğreten olmadı zamanları olmadı aslında çalıştıklarından
iyi geceler ALLAH'a emanet ol her şey için çok teşekkürler |
DER!!!!N İM BEN GELDİİİİİİİİİM :106:CNM YA ÇOK ÖZLEMİŞİMMMMMMMM HAYIRLI CUMA'LAR |
Mrb DERİN bayadır yoksun yokuluğun çok belli oluyor forumda :)
Umarın iyisindir bir sıkıntın sorunun yoktur. Görüşmek dileğiyle ... HOŞÇAKAL. |
DERİNİM NERDESİN YA ÇOK MERAK EDİOM:65: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Derincim gecen Mübarek Olsun
|
DERİN'CİM DÖN ARTIK YAAA! SENİ ÇOK ÖZLEDİM:( |
uzunnnnnnnnnnnnnnn bir süreden sonra hoş geldim tekrar çok özleimişim burayı ama bakıyorumda pek özlenmemişim. neyse ben yineden geldim.
|
Vazgeçilmez değilsinElbet unuturum seniİçimdeki yangının hesabını kim verecekKaybolan yıllarımınHesabını kim verecekElveda bu sana son sözüm olur inanYüreğimi alır çeker giderimSensiz geçen kara gecelerinAcısını içimde hapsederimYüreğime almıştım seniDüşlerime sarmıştım seniSen istesende unutamazsın beni ELVEDA ELVEDA.
|
Tekrardan hoşgeldin DeRiN seni yeniden buralarda görmek güzel.Yokluğunu fark edip sayfana mesaj yazmıştım sanırım görmedin.
Nasılsın ? Umarım seni sık sık görürüz buralarda. Görüşmek üzere. |
HOŞGELDİN BEBEKİM YA NASI ÖZLEDİM BİRDE ÇOK MERAKLANDIM NOLDU BU KIZA DİYE.......... CNM BENİM HAYIRLI İŞ FALAN DEMİŞSİN:85: EVLENDİM DEME SAKIN......... BENDE SENİ OĞLUMA DÜŞÜNÜYODUM:11: YOKLUĞUNDA BENDE OĞLUMU KUCAĞIMA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR HEM GÜZEL HEMDE ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM .......... ELLERİNDEN ÖPER TEYZOŞU........ ŞİMDİLİK HABERLER BUNLAR ÇABUK YAZ BAK KIZDIRMA BENİ........ÖPTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM |
canım kusura bakma görmedim iyiyim çok şükür bu gün sözlendim. üç aydır düğünler nişanlar derken bitti sonunda canım ablam evlendi abim nişanladı işlerdi derken nete giremedim bir türlü yeni yeni düzene giriyorum bundan sonra sık sık görüşürüz inşallah :2:
Alıntı:
|
yok evlenmedim canım sözlendim daha çok var düğüne iki sene sonra ancak olur.özledm siteyi işlerden dolayı hemde ev biraz yoğundu pc hiç geçmedim dersem yeridir. neyse burdayım artık görüşürüz bol bol canım allah analı babalı büyütsün inşallah bu arada doğmuş oğluşun:72: Alıntı:
|
hayırLı olsuN.
Senin adına sevindim.ALLah tamamına erdirmeyi de nasip etsin .:69: |
Alıntı:
ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN CNM KARDEŞİM İNŞ. SONUNA KADAR MEMNUN KALACAĞIN BİR BİRLİKTELİK YAŞARSIN............ TEBRİKLER........ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
çok sağolun inşallah canım biraz ani bir karar oldu aslında. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
|
Şimdi bir bahanem var
Karla kapandı yollar Bahara erişirsem Yarim haberin yollar... Gel deme bana gelemem ben Sevemem seni diyemem ben Yok ki bahanem... Sen gülende dillerim susar lal olur Sen gelende dizlerim düşer ram olur Sen sevende gözlerim yanar kan olur Sevgili gönül şad olur.... Şimdi bir bahanem var Kar boran kara dağlar Bu tufan tükenirse Yarim yüreğim dağlar... |
;)
Sen Eşittir Ben-Toygar Işıklı Gün karanlıksa etrafın bulanıksa Kaderin sana düşmansa benden çok da farklı değilsin Yağmura saygın sonsuzsa aşka hiç inanmıyorsan Zorla günleri sayıyorsan aynı kişi bile olabiliriz Eminim bi gün senle buluşup bişeyler içeceğiz Hatta belki eskileri anacağız dertleşeceğiz En sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa Bi de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan Deniz görmeden yaşayamıyorsan sen eşittir ben demektir.. Gün yol almışsa efkârın omzundaysa Gözyaşın sana düşmansa benden çok da farklı değilsin Yağmura aşkın sonsuzsa kalbinde saklanıyorsan Zorla günleri sayıyorsan aynı hüznü bile duyabiliriz Eminim bi gün senle buluşup bişeyler içeceğiz Hatta belki eskileri anacağız dertleşeceğiz En sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa Bi de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan Deniz görmeden yaşayamıyorsan sen eşittir ben demektir.. |
:27:
Hoşgeldin Derin, Seninle forumda denk gelmek güzel.Nasılsın ? |
Sende hoş geldin aslında bu saatte giremiyorum iş yerindeyim telefonla giriyorum birde çok yavaş
|
Ho$ßuldum. Sağol.
Anladım.Allah kolaylık versin. |
Sen neler yapıyorsun bende uzun zamandır giremiyordum işlerden dolayı dün biraz baktım neler var diye özlemişim burayı
|
i$ ve okulla uğraşıyorum bende.
Valla forum bende bağımlılık yaptı.Girmeden duramıyorum.İ$ten fırsat buldukça zamanımı forumda geçiriyorum.Senin yokluğunda belli oluyor bu arada. :) |
Bende de yapmıştı bir ara hiç çıkamıyordum şimdi zamanım kalmıyor ama seni burda görmekte güzel arada girip bakıyordum mesajlarını okuyordum. Fazla takılamadığımda hemen çıkmak zorunda kalıyordum.
|
SLM DERİNCİM |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:36 . |