![]() |
3 nüde tanımıorum kesin iyi kalpli insanlardır
helin_helin-zelal-Jesterx |
jesterx bitanedir - helin helin forumda iki kisiyi sewdigini sölemis diğer üyeler zaten sana bayiliyorlar helin - helin bizi sewmiyor die geceleri yatamiyorlar özellikle de ben :11: neysee - zelal hakkinda pek bilgim yok ama iyidir...
denizkizi - satan22 - muhemmar |
denizkızı: ii birine benziyo
satan:çok ii kalpli biri ve bu forumda en çok sevdiklerimden biri muhemar:forumda korktuğum tek insan:72: vee bay otorite :85: sinem,özge,gizemm |
Alıntı:
|
sinem
gizemm özgee /// valla üçünüde tanımıyorum :11: yanı kusura bakmayın :11: gizem,özge,sinem :11: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sinem-sevimli ve akıllı bi kız hemde istanbulda :D
gizem-şeker :D özge- güzel yazıları var forumda eklediği ato-last designer-dekorator3501 |
ato ===> ato canım işte tanımayan varsa el kaldırsın :11: ama benım deyimmile aslan parçası bir delikanlı
last designer===> bekir mpal mezunlarından ..alosorun kankası :11: diğer arkadaşı tanımadım . helin_helin , alasor, gizemm |
helin_helin: canım dostum cok seviom onu
alasor: cok dobra oldugu gibi bi insan gizemm: alta devrediom hem artık qizemCe qizemCe, sinem , cikolataa |
gizemce ==> alta devredilmiş birii :11:
sinem==> imzası güzel olan kız çikolata==> o kadının hayranı (isim vermek istemiyorum ):11: salelltd, ben :11: , zerguwan |
1- siteye bi ara sık takılan...bu sıralar pek gözükmeyen bi üyemiz...
2- eski modlardan... 3- sevdiğim bi abim..sitemizin değerli modlarından.. ato, cano65, zuzu :) |
zuzu denizkızının evrim geçirmemiş hali :11:
cano 65 sessiz ve vanla ilgili konuları okuyan bir üyemiz genelde ato-bir numaralı adamım :D satan22-zyrec-zelal |
satan22 : muhabbetini sevdiğim bi abim... :D
zyrec : ağır abi :D zelal : bizim helonun kankası... |
isim vermedim yaw...:D
alosar, sinem, save your kisses |
alosar: cok seviyorum cok durust bi insan
sinem: sıkı forum uyelerinden olmus ben yokken :D save your kisses: walla tanımıom qizemce, denız kızı, muhemar |
qizemce : (....................) tecrübeli üyelerden.....
denizkızı : zuzunun ewrim gecirmis hali :D + meslektasım :D muhemar : biricik abim...aynı zamanda bizim patron :D çikolata, smalwolf , künye ?? |
cikolete : canım arkım
walla dierlerini tanımıom gizemce , last designeri satan22 |
gizemce ====> gizemin son versiyonu her defasını adını yazan bi kıss:11:
satan22===> küçüklüğümün eko 'su normal hayatın adnan'ı formun satan22 sı işte ..eski bi abimiz .. last designer ==> siyonun tamiriyle beko benım tabilirimle sevcen bi kanka hackgoogle,helin_helin, denizkısı |
hackgoogle: bizim okulun mezunlarından iii biri
helin_helin: canım arkım bnm denizkısı: biricik sema abla cikolata , gokhanaygun, alosar |
cikolata:çok sewdiğim bi arkadaş...
gökhanaygun: tanımıyorum alosar:çok sewdiğim bi dostum... ato,hackoogle,doctor_khumalo??? |
ato - adamım ,psikopat ruhlu yakışıklı :11:
hackoogle-hikmetimiz ders çalışıyor :D doctor_khumalo yeni üyelerden helin_helin-siyo-zyrec |
helin_helin: ii birii:)
siyo: gözleri çok güsel zyrec: adminimiz evrim last designer gizem |
evrim:arkadaşım
last designer:çoook sevdiğim bi dostum... gizem:sevdiğim bi arkadaş... denizkızı,ato,gökhanaygun? |
denizkizi=Forumda eşsiz kişilerden
ato=tanımıorum kimmiş o? gökhanaygun=maçda tanıştım çok sıcak kanlı birisi |
isim vermemişsin siyabent:)
|
fark ettim sonradan vereim
muhemar-lancelot-Mktr |
muhemar : abim...
lancelot : tatlixperinin sevgilisi :D MkTr : canemm... jesterx , efem65, zyrec ?? |
jesterx öyle bi mitrip wardi ama :11:
zyrec sewgili yöneticilerimizden biri efem65 bizim zilkooo süper lastedisgner - MKtr biirini de kafana göre |
lastdesniger=herkez bilior çok ii birisi
mkrt=oo topla dans eden çocuk deilmi efem65=zilkoo olm hangi zilkoo bekirin amcası oğlumu? hackgoogle-tatlixperi-lancelot |
hackoogle siirtli bi kardeşimiz güzel insan :)
diğerleri hakkinda pek bilgim yhok sinem - zerguwan - erham |
sinem - cicidir cici :D
zerguwan-bu aralar pek az uğrayan modumuz. erham-yeniden aramızda olması iyi :D ato-siyo-hackgoogle |
kendimi bir sonrakine dewrediyorum :) siyoda hackgoogle da benim için çok değerli insanlar ;)
ato - denizkizi - dekorator |
ato: çooook sevdiim bi arkadaşım. bitanedir bitane
denizkizi : çok tatlı süper modumuz dekorator: çok ii biri severim kendisini gizem alosar PeaC_er |
gizem:çok talı biri
alosar:yöneticimizin kardeşi iyi birine benzio Peac_er:tanımıyom çikolata-lancelot-helin_helin |
çikolataa-biraz yok aramızda.bu öss herkesi koparıyo yavaş yavaş
Lancelot-bir iki gündür uğramıyor ama yeni üyelerimizden helin _helin-gene büssürü konu açmış cimcime :11: jesterx-hackoogle-sea star |
Jesterx-tanımıyorum ama olgu abinin samimi arkadaşı
hackoogle-hikmet abi hülyanın arkadaşlarından:D sea star-tanımıyorum calimero99,denizkızı,bahtsız bedevi |
calimero99,,bahtsız bedevi : hakkında bi fikre sahip deilm ama ii insanlar
denizkızı: bitanecik sema abla onu cok seviyorum helin, cikolata, alosar |
helin-konu açarken yine söylüyorum kendinden geçen :D bugün başı ağrıyan şekerpare :D
çikolataa-miss_maniac 'ın ablası yine bol bol konu paylaşan bizimle ve öss ,için bir süre aramızda olamayacak modumuz alosar-kayıp nerde :D oda öss ye çalışıyor.ortim ve cimbomlu :D wanteds-small_wolf-sayanora |
heckoogle:kendisine büyük bir saygım var
mktr:bana dükkanda bişeyler ısmarlasa severim kendisini ato:kendisini okey de severim |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:40 . |