![]() |
Gülümse
Gülümse bitsin karanlık Gülümse karamsarları şaşırt Gülümse güller açsın yüzünde Gülümsemenle yayılsın ışık Dünyayı ısıtamasan da güneş gibi Çevreni ısıt Yaşar Kemal :2: |
:2:sen geçrekten değerli birisin:1:
|
Sen de öylesin...
|
garip olan ne biliyor musun?kendini iyi hissetmediğin bir anda dostunun değil de(ulaşamıyor olmak bile kırıcı oluyor bazen) pek yakından tanımadğın ama yine de çok sevdiğin birinin, yanında olması..ve o tanımadığın kişiye birden dost gözüyle bakmak:)işte bu yüzden gerçekten değerli birisin benim için yoldaş:2:
|
bugün foruma girip girmemekte kararsızdım ama iyi ki girmişim;)gerçekten iyi geldi.."sayende":)
|
Vayyy, beni şımartıyorsun...
Her zaman yanındayım ben, bir dostun olarak. Beni bir dost olarak kabul ettiğin iin gerçekten çok mutlu oldum. Yoldaş'ım benim.:2: |
Alıntı:
Yüzünü güldürdüysem ne mutlu bana.:2: |
şımartılmaya layık olduğunu bir kez daha tekrarlıyorum;)(hatırlarsan aynı cümleyi kurmuşum birkaç kez)
sen de geri çevirmediğin için sağol:2:yeni bir dost kazanmak güsel bişe;)hele de böyle değrli biriyse...:) |
Alıntı:
güldürmekle kalamdın alüst olan moralimi de düzelttin..bunun için bir kez daha "teşekkür" dostum:2: |
Teşekkür ederim yoldaş bu güzel düşüncelerin için. :2:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:01 . |