![]() |
mattet ben senile arkadaş olmak istiyorum kabul edermısın sayfan hayrılı olsun:1::70:
|
Alıntı:
daha erken bira daha yaşlanalımm sonra beraber giderizz anlamadım nerden cıktı bu hac seyahati :( |
Alıntı:
ya ne diyeyim öncelikle beni arkadaş olarak seçmen benii çok mutlu ettiii tabiki arkadaş oluruzz beni mutlu eder zil seni daha önce tanıyor gibiyimm nick mı değiştirdinn :89: |
sevgili matet kader ağlarını ne kadar yoğunda örmüş olsada biz yine karşılaşırız :72: ama geldim y.o.k.s.u.n :79: uzun zaman oldu görüşmeyeli bu sıralar siteye takılamıyorum..
sn neler napıyorsun? |
zaman bulursam bende bakıyorum fark ettim uzun süre yoktun unuttu mu diye düşündüm :) şiir paylaşmak istemedimm çünküü şiir ilgi beğeneilmek ister bunu şiiri yaşayan bilir şiiri bilen gerçek bir kalp taşıyordur buna emin ol bu kalp sende var :) kış geldi artık kader de uyumumuştur korkma ağlar yok ben buralardayımm inş... görüşürüzz........ kendine iyi bak yaprak.... :)
|
canm sni burda görmek ne güzel inan sni tekrar aramızda görmek bni mutlu etti.
kendi adıma söyleyimki şiirlerini özleyip arar oldum.ama inanki sn olmadığın zaman arıyoruz bunu bilin lütfen aramızda bulunmaya çalışın sizi çok iyi anlıyorum biz bazı arkadaşlar sizi ve şiirlerinizi özlüyoruz sizde kendinizi özletmeyin :2: |
teşekkürler yaprak......
|
Usul Usul</B>
degil sevdalanmak, sevdalanmaya yeltenmek bile suc iken sana |
Mattet sayfana selam verdiğimi hatırlamıyorum,belkide geç takılmamdandır. Sayfan güzelliklerle dolsun.Uğramaya çalışırım.
|
teŞekkÜrler Bahar Sayfama Gelmene Çok Sewİndİm Herzaman Beklerİmm
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:17 . |