![]() |
günaydınlar mattet epeydir sninle görüşemedik nerelerdesin yoksun.:20:
neden böyle bi anda kabuğunuza çekildiniz :65:oysa snin gibi değerli arkadaşlarmızı aramızda görmek isteriz özelliklede o güzel şiirlerinizden bizi mehrum etmeyin :72: |
:(:(:(:( YAPRAK :(:(:(:(:( teşekkürler yaprak senin gibi arkadaşlar yüzümüzde tebessüm yaratıyor güzel bir duygu bana gelince şu aralar ehliyet sınavı hazırlıkları içindeyim o yüzden pek paylaşıma sağuk durgunluğum iki hafta cekmez gelirim yine o güzel şiirlerle teşekkürler................................ |
tamam sevgili matet sınavlardan sonra seni bekliyoruz
tabi güzel şiirlerinle :2: ayrıca sınavların için başarılar diliyorum umarım ehliyeti en kısa zamanda alırsın ve arkasındanda iks beşide alırsın (aminnnnn ) |
teşekkürler yaprak........ :72:
|
rica demek ne demek arkadaşım sni aniden aramızda görmek güzel süpriz oluyorrr:72:
|
ya hiç sorma bzen boş zamanlarım olunca böyle foruma girerek değerlendiriyorum :)
|
Ben Bu Köyün Delisiyim
Beni bilen böyle bilsin Ben dostluğun delisiyim Akıl irfan sizde kalsın Ben bu köyün delisiyim Bu acılar bitene dek Ağlayanlar gülene dek Bu can bende ölene dek Ben bu köyün delisiyim Sesi çıkmaz kırık sazın Tadı olmaz susuz yazın Mezarıma öyle yazın Ben bu köyün delisiyim Ne köleyim ne de bir kul Vicdan bir borç hayat okul Alın sizin olsun akıl Ben bu köyün delisiyim Benim yolum aşkın yolu Benim yolum hakkın yolu Bir tek derdim Anadolu Ben bu köyün delisiyim Sizde para sizde banka Sizde silah sizde bomba Bende dostluk bende sevda Ben bu köyün delisiyim Haydi koşun savaşmaya Bu dünyayı paylaşmaya Ben bakarım çocuklara Ben bu köyün delisiyin Aşk okurum aşk yazarım Aşktır benim tek pınarım Size değmesin nazarım Ben bu köyün delisiyim Yaşayın siz aklı selim Boşverin siz benim halim Siz bir dahi siz bir alim Ben bu köyün delisiyim Benim yolum gönül yolu Benim yolum sevda yolu Bir tek derdim Anadolu Ben bu köyün delisiyim Ben bu yurdun delisiyim... ahmet selçuk ilkan |
BAHARIMIZ SENSİN/ BEKİR KOÇAK
Kategori: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BAHARIMIZ SENSİN Torunum Salih Ege YÜKSEL’E seni de karşıladım oğul, seni de ölmeden önce bir serinlik bahçemde gülüşün sabah rüzgarlarına karşı üşümüş bedenim değince dudakların sıcacık kuş kanadınca masum kuş uçmalarınca ince seni de karşıladım oğul, seni de hoş geldin Ege Salih demek ne kadar güzel ne kadar kolay seninle mutlandı yuvamız seninle çoğaldı baban Özgür annen İlkay onların gülümsemelerinde seni kucaklamak cemre sıcaklığınca kutsal bahar tazeliğimce berrak düşmek kirpiklerine damla damla gözpınarlarına acıdan uzak niyetim ve düşümü oğul hoş geldin ellerin ellerimde minnacık yüreğimiz nevruz ateşi mevsimler değişti bak baharımız artık sensin sen Salih Ege bebeğim ne de güzelsin ne de güzelsin… Bekir KOÇAK |
güzel şiirler için teşekkürler yaprak........:)
|
beğenmene sevindim :2:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:55 . |