![]() |
Yağmurda Kaybettiklerimize
Yağmur yağıyor şehrimin sokaklarına Camlarıma vuran küçük damlaların sesi Belirsiz bir yönden gelen rüzgarın sesine karışıyor Gözlerim yerdeki bir noktaya takılı Damlacıklarla beslenen küçük bir su birikintisi Kulaklarımda annemin ninnisini hatırlatan yağmurun sesi.. Küçük damlalar gücünden emin Yokuş aşağı akan dereler oluşturuyor Bir nuh tufanı yaratmak ister gibi Birleşip kükreyen öfkeli bulutlar mağrur Kimini evsiz, kimini annesiz, babasız, kardeşsiz Bırakmak ister gibi yükleniyor şehrime Sizin suçunuz der gibi Yağmurun şiddetiyle son yaprakları kopuyor Sonbaharı yaşayan ağacımın dallarının Her yaprak yaşamdan kopan bir can gibi Yağmurlarda kaybettiğimiz.. Saçma sapan nedenlerle kaybettiğimiz canları düşündükçe Gözlerim yaşarıyor Kazanmamız gereken bir savaşı kaybettiğimiz için Bir kaşık su! ya canları verdiğimiz için Koluma kara bir bez parçası bağlıyorum Yağmur bize gülerken ben size ağlıyorum Yaşar Kemal |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Ne kadar da tatlı bir bebecik.. Maşallah...
Benim de böyle bir yeğenim var. O da bunun gibi minik ve tatlı. Teşekkür ederim bunu sayfama koyduğun için canım kardeşim. :2: |
Kerwan Kanî diherikîn Karwan diçûn Tişt nema li dû Hêvî ar û dû Û bayê gerok Ji xew rakirin Bîrhatinên kûr Çavê te yî girî Lêvê te yî gezo ax ax Karwan diçe zû Şarê min î dûr Bêje bav û dê Yara çav li rê Ezê bêm bêm û bêm Wê bête ew roj AHMET KAYA(?) |
slm...nasılsın???bayaa oluyo görüşmeyeli...hiçç yoksun deme önce baktım kimseler girmiyo artık foruma bende girmemeye başladım ama sonra da siz girmeye başlamışsınız...baktım ben yokken koyduğun şiirlere her zamanki gibi çoğğ güselller...görüşmek üzere by...
|
güzel dmek az kalır canım;)
|
Merhabaa...niye görünmüyorsun ortalıkta yoldaş?:confused:
|
Alıntı:
Ooo hoş geldin neşşşla... Ama gene ben yokken gelmişsin. Ne zaman karşılaşacağız seninle bilemiyorum...:72: Özledim yaw senin sohbetini be... Şiirlerimi beğenmene çok sevindim inan. Senin paylaşımlarını da takip ediyorum. Gerçekten okumaya deper şeyler... (Ciddi söylüyorum bak.:2:) İnşallah bir gün karşılaşırız. her zaman bekliyorum sayfama...:2: |
Alıntı:
Teşekkür ederim bu güzel iltifat için.:70: Bu aralar siteye pek fazla takılamıyorum ne yazıkki. İş güç yoğun bu aralar. Geldiğimde de seninle karşılaşamıyoruz malesef..:65: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:44 . |